Decko '95 prebijen na smrt!!!!!!

e pa vidis moje misljenje je obrnuto, već dugo vremena a danas specijalno je vladavina sistema i blokova, ako na višem nivou ne postoji volja da se neka ideja realizuje, džaba pojedinci i da ima hiljade i hiljade pristalica. a ni hriscanstvo se nije ustalilo zbog toga što su se ljudi okupili oko isusove ideje nego što su neke mudonje tamo negde u 4. veku rešile da institucioanlizuju i implementiraju... (no je moja politika)
pa te mudone,apravo konstantin,je uvazio hriscanstvo kao religiju zato sto se i sam priklonio hriscanstvu
treba naci mocne ssledbenike
ali necu da se.rem vise

pa opet *****s
ne pokusavam da ispadnem pametna,jednostavno ne vidim sto kukati na svakoj temi.
a ti izigravaj mudonju nekome ko je voljan da ti tapse.
a to nisam ja

citam temu , od pocetka, stvarno lepa rasprava se vodi i onda dodjes ti i lupis da bi ne znam ni ja sta postigla..
ajde pokusaj da ako ne mozes da se ukljucis u raspravu konstruktivno, nista ni ne pises..

Poslednja izmena:
Upravo su mi drugovi javili da je ovde u Boru ispred jednog kluba "Monza" prebijen na smrt decko koji je hteo da razdvoji tucu!!!!! Kasnije sam saznao da se radi o mladjem bratu jedne moje drugarice!!!!!!!!

Kuda bre vodi sve ovo?! Kuuuudaaaaa?! z:cry:

Uuu pa ubili su jednog lika iz kraja ovde, burazera od ortaka iz ljubomore, i buraz njegov ga gledao kako umire, mnogo strasna situacija :S
E sada taj lik koji ga je ubio ima dve opcije:-Da ide na sudjenje
-Da ne doceka sudjenje

Sto je najgore radi se o deci koja su 7,8 razred osnovne skole....

opštenarodna radost - ima tragedija da se prepričava celu nedelju po kafićima, kuloarima, za kaficama - 300 scenarija, ko, šta, kako, koji su, čiji, šta će, izem ti državu, strašno strašno... iju, idi bre počinje mi sanja marinković, dosta s tim...

Ovog leta se jedan moj pajtos bio potuko u kaficu , dobio jednu po oku , raskrvario jednog po nosu i tolko , a ono ko prichao , prichao drugachije , ishlo je i do toga da je moj drug na intenzivnoj i da se bori za zhivot a da ovaj lezhi u ludnici , ili da da moj drug ovom polomio 3 rebra , cccc

jeb.esh zatvor... eno mi ga brat u drugoj sobi polomljenog nosa shto ga njih desetoro izvelo da ga biju dok je bio sa curom...
imao je sretje jedino...
i taj dechko shto je pocheo zapalio za beograd ujutru, uplashio se...
ja se vishe ovde plashim nashih nego shiptara :\
zaje.bi tuche i ta go.vna.. nikom dobro nije donelo. na kraju najmanje kriv najvishe strada.

S-Media:
Učenik osmog razreda Osnovne škole "3. oktobar" u Boru M.LJ. (15) nastradao je noćas ispred noćnog kluba "Monca" u tom gradu, potvrdjeno je u policiji.

baner specijal
Prema podacima Policijske uprave u Boru, incident se dogodio oko dva sata, a za sada nije poznato da li je mladić zadobio povrede nakon pada sa stepeništa na izlazu iz lokala ili je preminuo od posledica batina koje je dobio nakon pada.

Prema izjavama očevidaca, M.LJ. je nakon svadje u kafiću istrčao iz lokala i skočio sa stepeništa, i tom prilikom se povredio. Isti izvori navode da je ubrzo za njim izašla grupa mladića koji su ga šutirali dok je ležao na zemlji.

Ujak učenika rekao je agenciji Beta da mu je jutros u policiji rečeno da je patrola interventne policije bila udaljena desetak metara od mesta gde se dogodio incident, ali da nisu mogli da vide šta se dogodilo jer je ulaz okružen visokom ogradom od trske.

Dečak je, navodno, desetak minuta ležao bez svesti i pomoći.

Tokom noći i jutra obavljen je uvidjaj, a u policiji je rečeno novinarima da se danas očekuje dolazak obducenata iz Beograda, koji bi trebalo da utvrde nastale povrede.

U policiji navode da je jutros saslušano više mladića koji se povezuju sa ovim dogadjajem.

Roditelji i prijatelji M.LJ. tvrde da on nije pio ni pušio, a u "Monci" su naveli da je noćas pio samo bezalkoholna pića. Trenirao je džudo, ali, kako kažu, nije bio sklon incidentima.

Pre šest godina u istom kafiću ranjena su dvojica radnika obezbedjenja, a osoba koja je pucala na njih izvršila je samoubistvo.

Borska policija je 2007. godine uhapsila jednu osobu koja je pokušala da u "Moncu" unese i aktivira dinamit u trenutku kada je u lokalu bilo nekoliko stotina gostiju. On se na to odlucio pošto mu je obezbedjenje zabranilo ulaz u taj objekat.

Lep lokal, nema sta. Cim gosti pokusavaju da aktiviraju dinamit unutra...

Nego sad po ovim vestima ispade da je on zapravo zapeo za koru od banane i pri tom tri puta pao na noz, per no sto je preminuo. A onda su doli neki mladici i zapravo proveravali da li je ziv cakajuci ga nezno cipelicama,

Poslednja izmena:
a koliko su novinari neobavesteni (neprofesionalni) svedoce varijacije na temu:
Vecernje Novosti:
U DISKOTECI "Monca", u Boru, na smrt je pretučen 14-godišnji M.Lj, javila je RTS. Posle svađe u diskoteci, obezbeđenje je mladića i grupu starijih momaka izbacila iz objekta.
Više od 15, uglavnom punoletnih momaka, prema rečima svedoka, na očigled prisutne policije i
obezbeđenja, desetak minuta su nogama i rukama tukli mladića, koji je na licu mesta izdahnuo. Tek nakon toga stigla je hitna pomoć.
Sukob se dogodio u ulici Nade Dimić, a u tuči je učestovalo više osoba, od kojih je nekoliko privedeno, navodi se u policijskom saopštenju.

Ovde se ne pominju banane.

i jos varijacija:

RTS:
Mladić na smrt pretučen u diskoteci

Četrnaestogodišnji M.Lj. na smrt pretučen ispred diskoteke "Monca" u Boru. Svedoci tvrde da se sve desilo naočigled policije i obezbeđenja.

Učenik osmog razreda u Boru, M. Lj. umro je noćas ispred borskog noćnog kluba "Monca", posle tuče koja je izbila na proslavi rođendana u klubu, saopštila je policija u Boru.
bor2.jpg

Očevici kažu da je četrnaestogodišnjeg dečaka, koji je pohađao Osnovnu školu "3. oktobar", tukla grupa od 15 starijih momaka i da je on gotovo 10 minuta ležao bez svesti, a da mu niko nije pritekao u pomoć.

Svedoci tvrde da se sve desilo naočigled policije i obezbeđenja.

Kada je, posle 20-tak minuta stigla Hitna pomoć, lekari su konstatovali smrt.

Sukob se dogodio u ulici Nade Dimić, a u tuči je učestovalo više osoba, od kojih je nekoliko privedeno, navodi se u policijskom saopštenju.

Istraga je u toku, a svi detalji o uzrocima smrti biće poznati nakon obdukcije.

Poslednja izmena:
ma i mene neko da krene da onako malko udara nebih bio a kamo li da bije tamo nekog...Reakcija jednog djilkosa sto je nekad iso samnom u odelenje da mu biju i najboljeg druga (ali on i nema pravog druga jer se sa svima druzi iz koristi i da bi lecio na njima svoje bolesne komplekse) on bi umirao,ali od smeha i posle bi priso i pitao- jel ti dobro? i opet pao u komu od smeha...Covek je bolesnik...

ma i mene neko da krene da onako malko udara nebih bio a kamo li da bije tamo nekog...Reakcija jednog djilkosa sto je nekad iso samnom u odelenje da mu biju i najboljeg druga (ali on i nema pravog druga jer se sa svima druzi iz koristi i da bi lecio na njima svoje bolesne komplekse) on bi umirao,ali od smeha i posle bi priso i pitao- jel ti dobro? i opet pao u komu od smeha...Covek je bolesnik...

Sto bi voleo na vestima da cujem da su njega izlemali na smrt...

Back