Error
Veoma poznat
- Poruka
- 10.382
Mirka,preslatki ste!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A isto tako skoro....namjestam ja francuski lezaj,ona mi pomaze i kaze "sto bih ja volela da spavam u velikom krevetu"....rekoh ima vremena,kad porastes....i nista vise ne kazem....tek ce ona....."mama ja se necu udavati.....hocu sama da spavam u tako velikom krevetu......muz bi mi samo smetao..."![]()
Jaoooo, kako mi ovo poznato zvuči...
hahahaha e genijalan je!!! 

I EliNS cuvaj ga vidis da se vec bacaju na njega!!!![]()
![]()
Šarmer je na tatu, nema tu pomoći! Samo nek se bacaju na njega, treba da se vežba od malih nogu! 

Evo jedne iz kućne atmosfere:
http://img132.imageshack.us/my.php?image=legoeg5.jpg

Moje dete nema jos ovakvih bisera jer je mali,ali evo jednog od drugaricine cerke....
Pita Una mamu- A sta ti je to na licu?(pokazujuci na bubuljicu)
mama- bubuljica
Una- A ge si to kupila?hocu i meni jednu da kupis
Unuk moje komsinice 2,5 godine. Ona i njen muz pricaju i muz joj se obraca sa "bako", ona mu kaze nisam ja tebi baka nego pilePosle 5 minuta mali joj se obraca sa "pile", baka mu objasnjava da je za njega ona baka a za deku pile. On ce na to mrtav ozbiljan:"pa bako ako si ti za deku pile, onda si za mene kokoska"
![]()

Hahahahah vama bas nikad nije dosadno?!![]()
![]()

Kaze mama, sine, pazi, nemoj da lezis na ivici kreveta, mozes da padnes. A on ce, a gdje da legnem ? Na Maricu?![]()

Ovako nešto mogu samo tetkeTu nije kraj... Toliko su "navijali" da nestane goriva, da smo se nas dvoje pogledali i (prećutno) odlučili da insceniramo takvu situaciju.

Ja samo prevrćem očima i govorim - ma ti si mi sav za dres, a on mrtav ozbiljan - pa naLavno, boze mama, to je za fudbal; samo da pLođe već ova dosadna zima Jao, mi se sinoć spremamo na slavu, i ja kažem 'ajde Stefo da se lepo doteramo, mama ti obuče košuljicu... Tek on - neću ja da se doteLujem, ja sam veliki i nisam devojcica, obuci mi dLes
Inače, dobio je dres Ronaldinja iz Barselone, i nećete verovati, on (sa manje od dve godine) neće da izađe iz njega. Ma, ni pidžamu da obučeJa samo prevrćem očima i govorim - ma ti si mi sav za dres, a on mrtav ozbiljan - pa naLavno, boze mama, to je za fudbal; samo da pLođe već ova dosadna zima
Šta ti je muško![]()

) opsednut fudbalom, ali koji jeste - jeste
.Ovako nešto mogu samo tetke![]()