macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.093
Slicna nam ova dece Mirka...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad rece oci...Ja sam moju stavljala na prozor svako jutro i pokusavala da vidim nesto zeleno u njima al ono se ne pojavi..Njihovi geni pobedise...Šmizle male.
Imaju razlicite oci , i sto je najvaznije tate![]()
Mame ce se za ostalo lako dogovoriti .
Dosla cerka sva nasminkana....njenom sminkom,ali vidim ja i maskaru....pocnem ja tu kako to ne valja za njene oci,jos je mala....i da zato postoji "sminka za djecu".....i tako ona izrevoltirana ode u sobu....takva je cim padner kritika....eto ti je za 15-ak min....i kaze./..."kazi mi nesto.....sto si me ovaku rodila....eto ti mi sve kupujes,a ja te opet ne slusam..."![]()
Dosla cerka sva nasminkana....njenom sminkom,ali vidim ja i maskaru....pocnem ja tu kako to ne valja za njene oci,jos je mala....i da zato postoji "sminka za djecu".....i tako ona izrevoltirana ode u sobu....takva je cim padner kritika....eto ti je za 15-ak min....i kaze./..."kazi mi nesto.....sto si me ovaku rodila....eto ti mi sve kupujes,a ja te opet ne slusam..."![]()
Ali zato Papilotnica ima svoje nastupe po kuci, kao vidjena buduca glumica, i posto se famozni Medo Brundo uvukao i u nas dom, ona je brze bolje skocila na noge i kaze:
Ma sad cu ja to tebi da demonstriram....
I onda je imitirala Madzgalja kako mase rukama kao majmum a mi smo se valjali od smeha.
Kaze mm - Ajde Amidzica!
A ona kaze: A pa i to cu lako da demonstriram!
Cudo je ta demonstracija....![]()
Evo novog bisera od sinoc:
Pita ona mene: Koga bi ti izabrala kao bolju glumicu ono kao i po lepoti i po glumi i po svemu da je super - Penelope Kruz ili Evu Longoriju?
Ja: Pa, nijednu, ali ako bas moram da biram izmedju njih dve - onda Evu Longoriju.
Mindjusica: Znala sam! E super, imas ukus na mene! i pocinje da se smeje i dodaje: Jel kapiras fazon?????
Smejala sam se i reko kapiram, kapiram...
Mala voli da zbija sale, isto kao i njen tata![]()
Ima 9, nekada se ponasa kao da ima 3 a nekada kao da ima 15!
To ti je faza pred pubertet, kad shvataju da postoje i obaveze i vec pokusavaju da urede zivot po svojoj meri...al onako bebeci