Dečiji biseri

Dosla cerka sva nasminkana....njenom sminkom,ali vidim ja i maskaru....pocnem ja tu kako to ne valja za njene oci,jos je mala....i da zato postoji "sminka za djecu".....i tako ona izrevoltirana ode u sobu....takva je cim padner kritika....eto ti je za 15-ak min....i kaze./..."kazi mi nesto.....sto si me ovaku rodila....eto ti mi sve kupujes,a ja te opet ne slusam...":lol:

Dosla cerka sva nasminkana....njenom sminkom,ali vidim ja i maskaru....pocnem ja tu kako to ne valja za njene oci,jos je mala....i da zato postoji "sminka za djecu".....i tako ona izrevoltirana ode u sobu....takva je cim padner kritika....eto ti je za 15-ak min....i kaze./..."kazi mi nesto.....sto si me ovaku rodila....eto ti mi sve kupujes,a ja te opet ne slusam...":lol:

Milica mala..:heart:

Joj srce malo... :D :heart:

Moj Stefan bolestan, i baš mu je već dosadilo kod kuće, ide mu se kod babe. Priča s njom telefonom i on amu kaže - pa kad ozdraviš, doći ć baba po tebe; treba da slušaš mamu, da piješ sirup i ozdravićeš. On mi daje telefon, trk u sobu, uzima brufen; naginje :eek:, ja mu uzimama. On kaže - pa pusti me da popijem da mogu kod babe :heart:

Dragi moji,

evo nivih bisera, ali ovog puta nisu Papilotnicini vec od njenog drugara Urosa.
Dakle, cas Prirode i drustva, oni radili istaknute licnosti nase proslosti. Pita uciteljica da naglas nabrajaju poznate licnosti nase proslosti i deca redjaju: Vuk Karadzic, Sveti Sava, Stefan Nemanja, Stefan Prvovencani, Desanka Maksimovic, Isidora Sekilic,..... i tako su svi se setili po nekog iz nase istorije i kulture tek Uros vice sa sirokim kezom na licu: Maja Marijana!
Znaci, mali je zivi sou!z:D

Ali to nije sve od Urosa.
Imali oni da napisu sastav kako su proveli zimski raspust.
Dosao red na Urosa da cita i tako cita on: ‘......i onda su se ti ljudi nama smejali i krstili....‘ a uciteljica mu kaze: Znas, Urose, nije ti bilo potrebno to krstili, razumes....z:D

Ali zato Papilotnica ima svoje nastupe po kuci, kao vidjena buduca glumica, i posto se famozni Medo Brundo uvukao i u nas dom, ona je brze bolje skocila na noge i kaze:
Ma sad cu ja to tebi da demonstriram....
I onda je imitirala Madzgalja kako mase rukama kao majmum a mi smo se valjali od smeha.
Kaze mm - Ajde Amidzica!
A ona kaze: A pa i to cu lako da demonstriram!

Cudo je ta demonstracija....z:D

Ali zato Papilotnica ima svoje nastupe po kuci, kao vidjena buduca glumica, i posto se famozni Medo Brundo uvukao i u nas dom, ona je brze bolje skocila na noge i kaze:
Ma sad cu ja to tebi da demonstriram....
I onda je imitirala Madzgalja kako mase rukama kao majmum a mi smo se valjali od smeha.
Kaze mm - Ajde Amidzica!
A ona kaze: A pa i to cu lako da demonstriram!

Cudo je ta demonstracija....z:D

Hahahahahhahaha e dete ti je cudo zenska!!! :hahaha: :cvet: :cmok:

Е сад, не знам баш да ли ово спада у бисере или не, али је мене синоћ подигло из мртвила, а била сам силно уморна и сморена, и нисам баш била најбоље.
Каже мени муж (а 9 сати увече) - Па иди лези ако већ ниси спавала ноћас, а ја кажем - А ко ће да ми прави друштво?
Минђушица скаче ко из топа и каже: Ја ћу! (једва је дочекалаz:mrgreen:)
Ја кажем - Е супер!
Ја сам легла после туширања у пиџами, а она је изводила свој перформанс који је трајао једно 2 сата (не знам одакле јој толика енергија, ал ајде)
Прво ми је демонстрирала свој шоу под називом Ми нисмо волонтери са све кореографијом и речима које је сама измислила, а које иду отприлике овако (мешавина репа и попа): Ми нисмо волонтери, ми смо добри људи, ми дајемо школи, увек и све што треба. Деца ће рећи - школа је супер, питате се зашто је школа добра? Ма школа је дивна (уноси ми се у лице), школа је сјајна (уноси ми се још јаче у лице), зар то нисте знали? Ту су Школарци, црвени крст и шта још треба да се плати.... мислим овај део је свакако чула од нас како се жалимо да стално имамо што шта да платимо јелz:mrgreen:....
Ми нисмо волонтери, ми смо добри људи....

Ја сам стварно рекла Ауууу!
Е онда је вежбала одломак из неког текста који је добила да учи са глуме, па прво мене терала да ја читам, па она
Морам да признам да сам постиђена:zstidljivko: како она глуми а како ја:zstidljivko:

Evo novog bisera od sinoc:
Pita ona mene: Koga bi ti izabrala kao bolju glumicu ono kao i po lepoti i po glumi i po svemu da je super - Penelope Kruz ili Evu Longoriju?
Ja: Pa, nijednu, ali ako bas moram da biram izmedju njih dve - onda Evu Longoriju.
Mindjusica: Znala sam! E super, imas ukus na mene! i pocinje da se smeje i dodaje: Jel kapiras fazon?????

Smejala sam se i reko kapiram, kapiram...
Mala voli da zbija sale, isto kao i njen tataz:hm:z:D

moj sin i njegova teta(moja sestra) razgovaraju telefonom:
-" Maki, teta sutra ide na more. Sta da ti kupim?"
-"voznu kartu"
-"Kad ga pritisnes u kupatilu izadju cvetici i svezina!!!"

Evo novog bisera od sinoc:
Pita ona mene: Koga bi ti izabrala kao bolju glumicu ono kao i po lepoti i po glumi i po svemu da je super - Penelope Kruz ili Evu Longoriju?
Ja: Pa, nijednu, ali ako bas moram da biram izmedju njih dve - onda Evu Longoriju.
Mindjusica: Znala sam! E super, imas ukus na mene! i pocinje da se smeje i dodaje: Jel kapiras fazon?????

Smejala sam se i reko kapiram, kapiram...
Mala voli da zbija sale, isto kao i njen tataz:hm:z:D

:lol: Nevjerovatni su :heart:...koliko ona ima godina? :)

Ceo dan se vracam na ove stranice da procitam jos neki biser, umirem od smeha i prepricavam ih muzu. Prosto me svrbe prsti da zapisem jos nekoliko mozgalica svog sina:

-Badnje vece- to je kad je vece, a u banji si.
-Granica je neka zemlja puna opalih grancica koje pucketaju kad hodas.(bio je razocaran kad je prvi put video granicni prelaz)
-Vampiri su zivi krompiri. Veliki i zli. Oni se presvlace u slepe miseve.
Muz i ja smo sa mojom drugaricom pricali o tome kad je Maki rodjen i sta je u horoskopu. Ona je konstatovala da je jarac. Malo kasnije, kad mu je dosla baka, on se sav snuzden pozalio: "Bako, ova teta mi je rekla da sam koza."

Синоћ лакуноћирам ја своје девојке, а кад сам угасила светло старија ме замоли да притворим врата собе. Каже, из њеног кревета види се у предсобљу црвена лампица бојлера, а она онда стално замишља како је то неки ванезмаљац са једним оком па се боји и не може да заспи.
Кажем:''До сада је већ требало да превазиђеш такве страхове...''
Она:''Је л' то значи да ћеш ме послати код ПСИХОПАТЕ?''
Ја (зачуђено):''Што код психопате?''
Она:''Па тако се зове онај који лечи такве случајеве!''

z:Dz:Dz:D

Back