Dečiji biseri

jos jedna odvala mog starijeg sina:moraao sam da parkiram kola na nedozvoljeno mesto , samo kratko a njega sam zamolio da ostane i ako dodje policija da kaze da cu brzo . Kada sam se vratio vidim njegovu unezverenu facu sa razrogacenim ocima , vidim on nesto perttli na patikamai pitam ga sta radi , a on ce na to ''vezao sam se pertlama za vrata da ne moze pauk da odnese auto''

umro sam od smeha ideja genijalna:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Hvala mačko, tvoja devojčica je zaista preslatka..
A slika koju si našla je još odavno, kad smo bili baš mali.. sad je cica porasla
mamina pozerka :lol:
I zna da stoji :lol:
dsc01131ld5.th.jpg
dsc01114in9.th.jpg

Lozim se na bebe sta cu..posebno na tudjez:mrgreen:
A period naseg bebstvovanja mi je tako dalek...Mnogo brzo prolaze godine...z:(

Nisu moji biseri ,nasla sam na netu

Kod frendice u vrticu, klinac od 5 godina sav zrihtan ceka da deda dodje po njega... Ona: Ivek, kaj si se tak zrihtal, ides kod cure?Ivek: Ne, deda i ja idemo kod *****.Ona [ladica do poda, ali se savladava]: Ivek, pa ti si tak zgodan decko, pa kaj ce ti *****, bolje si nadji neku zgodnu curu.Ivek [odlucno]: A, ne, meni je deda rekao "kurvi platis i onda ona radi kaj ti hoces!

Isti vrtic, klinci dobili zadatak nacrtati svoju obitelj, roditelje, sebe... i jedna klinka nacrtala mamu, ali bez odjece u crnom donjem rublju i mrezastim carapama... na pitanje "kak se to mama obukla", odgovara "tak se mama obuce kad hoce tatu iznenaditi! :p

Spoznavanje životnih istina, nastavak prvi.Mjesto radnje: dnevni boravakVrijeme radnje: taman pred večeruLica: dečkići (3 god.), curka (5 god.), mama (hm, hm godina) Scena 1Dečkići se igraju a vrijeme je večere. Mama lijepo zamoli da se pospreme igračke dok ona pripremi jelo.Dečkići: Aha... Scena 2Mama se vraća iz kuhinje, curka je već postavila stol za večeru, dečkići ni makac.Mama: Još vas jednom lijepo molim da pokupite igračke...Odlazi nazad u kuhinju. Scena 3Sve su igračke i dalje na podu, dečkići u još većem igralačkom zanosu.Mama (s prizvukom blage nervoze u glasu): Dobro, zašto mene ovdje nitko ne sluša????Curka: Kako ne? Pa vidiš da sam cijeli stol pospremila!!!Mama: Da, al' pogledaj ove dečke!!!Curka (sa svojih 5 god.): Eeee... Jel' da je teško s tim muškima, ha mama??? Zastor...:)

Luka cijeli dan hoda za tetom u vrtiću i govori:"Imamo novi auto...al' sam zaboravio kak' se zove!" Napokon to dojadi bratu mu Marku i važno objašnjava: "Pa kak' ne znaš...zove se KLIMO jer ima klimu!!!"
1) na satu vjerojauka pita svecenik-djeco recite mi ko je ilija? (moj 8 god mali rodjak se javi i kaze - radnik koji kopa zemlju u vrtu mog tate (bio je tada jedan bosanac nadnicar kod njih)ali je dobio ukor i u kut) :(

2) drugi put isti svecenik . pita sto je bog radio sedmog dana nakon sto je za sest dana stvorio svijet?

- mali se entuzijasticno javi i kaze- morao je ici u crkvu na misu :)

ali je za taj nevini odgovor dostojan genija jednog voltera morao istrpjeti shamar(kasnije je dosla majka pa je bilo guzve)

Ovak:
imam majušni problemčić sa sinom:D , taj kaže ama baš sve što mu padne na pamet. To uopće nije loše, dapače, dite ko dite, jako je iskren, nimalo sramežljiv, vrlo socijaliziran, dnevno postavi miljon pitanja i naravno, pametan je:D :)
Ali me stvarno zna dovest u neugodnu situaciju.:D Ajd, ponekad se i snađem al neki put mi pred strancima stvarno bude bed i onda mu kažem da ću ga reć mami kad dođemo doma :lol:, tako da ja tada ispadnem teta koja ga čuva :lol:

Npr, nekidan u dućanu, teta nam naplaćuje a on ju zovne 'tetooo', ona kaže 'molim zlato' a on njoj 'ti si baš ružna'
Mislim :D

A danas, bila je jedna starija gospođa kod nas, malo deblja, a on kaže ' Je..n te kol'ke ova ima sise' :D

Moj Junior prije nekih godinu dana, u posjeti kod none i nonota (inache vrlovrlo konzervativne osobe :rolleyes: ) gleda tv i nakon desetke reklama za uloshke s krilcima, batcima, hrptima ispali:

ako vidim josh jednu reklamu za uloshke dobit cu i ja menstruaciju :D

Jao noćas smo imali frku. Stefan je nešto loše sanjao, pa je pola noći nešto stenjao, prevrtao se, plakao.... Ja pokušavam da ga razbudim, pitam jel' te nešto boli, pipam ima li tempereturu, nudim ga vodom... Ništa. Kaže plaši se, zagnjurio se u mene, zagrlio me obema rukama; ja ga tešim, ali neće da kaže ni čega se plaši.
Posle nekih dva sata se malo razbudio, i plačnim glasom kaže - neće više biti životinja u kLevetu :(
Ja ukapiram da je to nešto sanjao, pa kažem naravno, nema životinja, i mama je tu i čuva te i sve tako. On došao sebi, ja kažem 'ajde sad lepo da spavamo, treba ujutro ustati, on zažmuri, i odjednom počinje da se smeje. Kaže - jao, mama - PATKA! :eek: Reko' - molim??? On progleda i kaže - jesi videla patku??? Ja kažem gde mićo patka?; on opet zažmuri i kaže - pa vid' ovde, jedan, dva (i prstićima broji), tLiii.l Progleda ponovo i kaže - pa jesi sad videla - tLi patke :lol:

Sve mi je bolje od deteta koje sedi kao cveće :(
Mis'im, gde je tu detinja radoznalost i ispitivanje granica roditeljskog strpljenja...

A ti Mačko, sram te bilo, čuj je, "Ja sam je samo rodila"... pa mis'im, a tvoji geni?
Ne mož' biti samo tatino dete, no way!
Ja ne verujem u te priče. Tako su za mog Luku tvrdili da je isti tata. A na tatu je imao samo frizuru, evo i dokaza:

Sve sam ih preobratila, sada kažu da više liči na mene nego na tatu :)

Back