Dečiji biseri

2vbwtg1.jpg

juce zena i mladji sin ostali u gradu i tako setajuci po radnjama slusaju kako se ljudi zale na hladnocu jer nema grejanja zbog gasa. Svratili su u kafic na toplu cokoladu koju obozava i konobar kaze nema, on razrogaci oci ostane razocaran ali cuti, kad je dosao kuci sav usplahiren kaze meni tajo mora da je velika kriza u svetu , zamisli nema ni tople cokolade!!!!!!!!!:z:cry:

na vest da ce nam mozda uvesti restrikciju struje Boris iznerviran rece: pa ja sam rodjen u moderno doba necu da se vracam u proslost i zivim u starim vremenima ko vi ( mislice na mene i zenu) jadno dete ne zna da zivi u Srbiji z:hm:z:hm:z:hm:z:hm:z:hm:

Čistim ja danas nešto (samo da se zna da sam vredna :)) i ,naravno, moje dete se tu petlja kao da mi pomogne. Kad je došlo do radova na visini, koje on ne može da dohvati, kažem ja njemu da me pusti da ja to uradim jer je on mali i da će moći to da dohvati kad malo poraste, a on se prope na prste i podiže ruke iznad glave i kaže: "Mama, vidi, ja sam vejiki,nisam maji."

P.S. A kad ja kažem da je veliki momak i da velika deca ne piju iz flašice e onda kaže "Ja sam beba,nisam vejiki."
Mudrice su to,mi ih potcenjujemo ponekad!

Е па ево Папилотницине нове смејурије
Место радње - код бабе и деде, с бабом у кревету
Време - око поноћи
Папилотница: Баба, колико сте дуго ти и деда у браку?
Баба: 43 године Мићо!
Папилотница: Стварно? 43 године? Свака теби част .....! Ја то не бих издржала! (зналачки одмахује главом):ljutko:

Кад она то тако искусно каже остаје ми само да се смејемz:D
На крају је бабу потпуно оставила без текста питањем - Баба а како сте се смували?
Кад ми је свекрва причала ваљала сам се од смеха
А мојој свекрви би и по мало непријатно
И на крају и мени, иако поздрављам моју Папилотницу само да ми остане тако отворена према нама као до сада!z:kiss:

Kada je moj Aca bio mali, imali smo strasnih problema da ga nahranimo. Stalno je bilo povuci-potegni oko te hrane i ubedjivanja tipa jedi zato sto treba da budes zdrav, zato sto treba da budes jak, ali najcesce zato sto treba da porastes i budes veeeliiikiii !!!!

I tako jednog dana u toj nasoj ,,prehrambenoj ofanzivi,, , pita on mene sav ozbiljan:

- Mama.... a zasto ti jedes?
- Kako mislis Aco zasto ja jedem.... pa jedem zato sto sam gladna.
- Aha.... a zasto , kad ti ne treba da porastes ????

Moj komshija kad ej bio mali je govorio da ce da uchi za penzionera- oni nishta ne rade, a primaju platu :D

Aca je jednom na pitanje sta bi voleo da radi kad zavrsi skolu rekao : Da idem u penziju! (iz istog razloga):hahaha::hahaha::hahaha:

a komsinicina cerka je na pitanje kakav ce njen muz da bude rekla ,,Ne znam, ali ce imati odelo i kravatu i ,,auto na otklop,,....
Posle viseminutnog raspitivanja sta bi to moglo biti (razgovaramo komsinica i ja).... ona sva vazna, da nam prekrati muke kaze:

,,Pa to vam je onaj auto, sto se otklopi i kosa ti viori na vetru,, hahahahah:D[/QUOTE]:hahaha::hahaha::hahaha:

Poslednja izmena:

Back