Dečiji biseri

Prelepa su vam deca :)))
Evo i Hrisi
jzw8wz.jpg

Sedim ja sa mojom četvorogodišnjom ćerkicom za stolom i pitam je kroz smeh: šta je starije - koka ili jaje ?
A ona, ko iz topa, odgovara: pa koka !
Pitam je ja: a odakle je izašla koka ?
Odgovara ona: pa iz jajeta !
Pitam je ja: a odakle je izašlo jaje ?
Tajac. Razmišlja ona, razmišlja, pa sva sva bitna odgovori: pa snela ga je neka guska !!!

gledamo Aca i ja slike iz zoo vrta kada je imao 2 godine. Na slici konjic Pony (iz baby zoo vrta), .... sa onom lepom bujnom grivom....

Kaze Aca (koji sada ima 9 godina)..... mama ja sam mislio da je to neki cudni lav, kad sam bio mali....

sta se sve u tim glavicama dogadja......

Mali recnik:

Zirafa.....................LIFALAFA
Stipaljke................PIKETE
Vrabac..................LAPAC
Trepavice...............TEPILICE
Novcanik................OVCANIK

itd.............

gledamo Aca i ja slike iz zoo vrta kada je imao 2 godine. Na slici konjic Pony (iz baby zoo vrta), .... sa onom lepom bujnom grivom....

Kaze Aca (koji sada ima 9 godina)..... mama ja sam mislio da je to neki cudni lav, kad sam bio mali....

sta se sve u tim glavicama dogadja......

Joooj vala sladak je i prepametan!!! :D hehehe :cao:

Neko veče, pred spavanje, uzeli mm i ja Riznicu da čitamo detetu u krevetu. I kreće biser. Neću vam pisati bebećim jezikom da bi razumeli.

Niki: -Tata, daaaj meni knjigu da čitam.
Tata:-Kako ti da čitaš kad ne znaš ni slova.Ja ću da čitam a ti slušaj.
Niki: -Znam slova.
Tata:-Aj kad znaš reci mi 5 slova!
Niki: -PET SLOVA. Daj mi sad da čitam.

Neko veče, pred spavanje, uzeli mm i ja Riznicu da čitamo detetu u krevetu. I kreće biser. Neću vam pisati bebećim jezikom da bi razumeli.

Niki: -Tata, daaaj meni knjigu da čitam.
Tata:-Kako ti da čitaš kad ne znaš ni slova.Ja ću da čitam a ti slušaj.
Niki: -Znam slova.
Tata:-Aj kad znaš reci mi 5 slova!
Niki: -PET SLOVA. Daj mi sad da čitam.

Hehhehehe slatkiiis maliiii :heart: :D

Pisi sad, dok je sveze, inace se zaboravi....
Ovako ces zapamtiti....
Ja da sam samo vodila dnevnik njenih bisera a nisam, zaista bih sada imala jedno blago
I uvek pokusavam da se setim, ali ne ide
Jedino ako ima nesto aktuelno, onda
A kad ovde napisem, ostane mi zauvek

Evo danas ona i moja svekrva:
Ona: Baba, ajde i ti sa mnom u Beograd!
Svekrva: Ne mogu, Mico, baba bolesna, mora da ide kod lekara!
Ona: Pa ima i tamo lekar!
Svekrva: Ma moram, Mico kod specijaliste da idem!
Ona: Pa, baba, tamo imas vece specijaliste!

Eh sta ti je decija ljubav!z:kiss:

U zadnje vrijeme posebno....cerka je puna bisera.....al' maloprije :hahaha:....misliiim trebala je vec spavati,kad eto ti je u "moju" sobu(gdje je komp)...i kaze kroz suze...."Mama ja ne mogu da idem u skolu..."...inace je sad u predskolskoj....a ja pitam sto to sad odjednom...i cudim se....a ona..."pa shvatila sam da ja ne mogu sve da upamtim,evo ne znam da ucim,a kad vidim onu hemiju,fiziku i matematiku(od brata),sve me muka uvati....ja ne mogu....ti to ne razumes"....:hahaha:

Jedva sam se suzdrzala da se ne nasmijem....kazem joj ajde idi spavaj....sutra cemo pricati....i videces nije to tako strasno.....z:)

A isto tako skoro....namjestam ja francuski lezaj,ona mi pomaze i kaze "sto bih ja volela da spavam u velikom krevetu"....rekoh ima vremena,kad porastes....i nista vise ne kazem....tek ce ona....."mama ja se necu udavati.....hocu sama da spavam u tako velikom krevetu......muz bi mi samo smetao...":lol:

Moram i ovo .........
Kaze isto ona bratu "kako si patetican..."...a ja zblanuta...z:shock:....pitam je "znas li sta znaci ta rijec?"....ona ce "ne znam" i sleze ramenima....ja kao "pa moras znati sta nesto znaci da bi pravilno upotrebila"....tek ce ona "pa sta cu ja kad jeste patetican..." :hahaha::hahaha:

Back