decaci,da li umete da volite?

Overu šta si opet nadrndan?!

Ne kontaš da te zajeb. -.-

A i u ovoj državi valjda postoji sloboda govora... makar to...

Ne ne kontam retardiran sam,imam problema sa mozgom pa ne kontam! Sta bre ikog boli dupe za moj privatan zivot,ne volim salu na moj racun a takodje mi i ne treba dodatna paznja i gomila drvenih advokata druge strane! Ako imam los dan sta sad svi imate da mi se kacite na vrat i da mi gazite po zivcu!

pitanje je namenjeno mladjim muskarcima.da li umete stvarno da volite,ili se vama sve sastoji od muvanja,ljubljenja,vatanja,i zeljom za novim iskustvima?
i ako stvarno volite,koliko volite?i sta bi ste uradili da zadrzite osobu koju volite?
ponavljam,zanimaju me odgovori mladjih muskaraca,ali nisu na odmet ni oni od starijih...;)

Ne umem,ni ne planiram bar jos jedno 10godina u_u

Мени се све састоји од мувања, љубљења и посебно 'ватања... Такође, и жеља за новим неоткривеним искуствима је огромна... Просто, љубав је нешто што односи много енергије, времена и живаца, а практично не добијаш ништа осим проблема као што је на пример твоје питање - шта бисте учинили да задржите особу коју волите... па брате ништа не бих учинио... ако се волимо нема она куда да иде ;) Генерално, две до три женске у исто време су супер јер дају разноврсност у животу :)

objasnio :D slazem se u potpunosti

pitanje je namenjeno mladjim muskarcima.da li umete stvarno da volite,ili se vama sve sastoji od muvanja,ljubljenja,vatanja,i zeljom za novim iskustvima?
i ako stvarno volite,koliko volite?i sta bi ste uradili da zadrzite osobu koju volite?
ponavljam,zanimaju me odgovori mladjih muskaraca,ali nisu na odmet ni oni od starijih...;)

Nemoj sad da ocekujes u tim godinama da te neko voli, pogotov ako nadjes starijeg, ljubav ce doci tek kad ti klimax udari u glavu da treba da rodis dete, pa ces da volis bilo sta nadjes, do tad samo jasi , svi smo nasi

deca hoce da budu voljena... :roll: Sto je najgore kada i to dobiju ne znaju da cene vec traze dalje. pfff Koliko su danasnja deca kvarna i besposlena... Cek pade mi na pamet sada sta je izrazavanje ljubavi ako ne ljubljenje,mazenje(ne vatacenje seljanko) ,sex i to?? Kako drugacije to izraziti ako neces da radis te radnje? Da sedis sa deckom i pricas i izjavljujete jedno drugom ljubav recima samo? Ebo vas onaj ko vam dao pristup tvu i sapunicama. tu nigde sexa nema samo plakanje i cmakanje pa se onda ribe utripuju da se tako vodi veza a imaju 13 godina i nemaju ni sisa ni dupeta a ni u glavi nista. Tuga!

deca hoce da budu voljena... :roll: Sto je najgore kada i to dobiju ne znaju da cene vec traze dalje. pfff Koliko su danasnja deca kvarna i besposlena... Cek pade mi na pamet sada sta je izrazavanje ljubavi ako ne ljubljenje,mazenje(ne vatacenje seljanko) ,sex i to?? Kako drugacije to izraziti ako neces da radis te radnje? Da sedis sa deckom i pricas i izjavljujete jedno drugom ljubav recima samo? Ebo vas onaj ko vam dao pristup tvu i sapunicama. tu nigde sexa nema samo plakanje i cmakanje pa se onda ribe utripuju da se tako vodi veza a imaju 13 godina i nemaju ni sisa ni dupeta a ni u glavi nista. Tuga!

NIje joj dosta sto je vole roditelji.... valjda

@sirena94@ jel te vole?

Back