decaci,da li umete da volite?

jao bre sramota ziva :dash: :dash: neznas ko su sajko i djordje i bre.............. :dash:

Ах, авај! :rida:

Ne znam ni ja vala, pa se ne osećam nimalo manje pametno niti uskraćeno za neku važnu informaciju zbog toga.

Срам нас било, Стефане!
Што би рекао један форумаш, нек нас ђаоли полокају.

-тема:
Сигурно Сајко и Дјордје умеју да воле. :D

siljio bih ga ja i na tebi ali nisi dovoljno interesantan... :(

Pa siljio bi ti da imas sta,nisam glup i da nisam dete pa da me ne mozes lako zajebavati sa drugarima (Mimom,Nadrealistom i CO.) radije cu vas kulirati nego se spustati na vas nivo i svadjati se i ismevati nekog! Ona klinka ima 14 godina ili 13 a ti 20 i njoj se podsmevas a zreliji si od nje! Klinka ocigledno ne kapira i malo je izgubljena da ne kazem nesto drugo!

Pa siljio bi ti da imas sta,nisam glup i da nisam dete pa da me ne mozes lako zajebavati sa drugarima (Mimom,Nadrealistom i CO.) radije cu vas kulirati nego se spustati na vas nivo i svadjati se i ismevati nekog! Ona klinka ima 14 godina ili 13 a ti 20 i njoj se podsmevas a zreliji si od nje! Klinka ocigledno ne kapira i malo je izgubljena da ne kazem nesto drugo!

Ne secam se da sam se ikad svadjao sa nekim ovde... :confused: a glupost cu ismevati gde god da je vidim bez obzira na godine. Kao i lozane na Operaciju trijumf i ostale umobolne papazjanije!

Realno...

realno.thumbnail.jpg

:lol:

Back