- Poruka
- 3.083
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Aj' molim te,reci koji je to VIRUS leukemije?Približno 20% krava muzara u SAD-u zaraženo je virusom leukemije koji preživljava proces pasterizacije.
Imamo i mi kacamak,ajvar,zimnice...Pa sta?Evo recepta , mozda naucite da se moze ziveti i bez mesa, ovo je samo jedno od jela.
Nosorog je ugrozen ne zbog mesa,nadam se da toliko znas,nego zbog roga,koji su pojedini proglasili lekovitim.Cista zamena teza...Druga je stvar da si ti deo lanca ishrane, i da svaki dan koji svane nosi pitanje da li ces jesti ili biti hrana. Covek je bespravno sebe stavio na vrh i igra se Boga, bez ikakve odgovornosti prema Planeti. Nosorog je od 2011. izumrla vrsta. To je zastrasujuca cinjenica, jer onog dana kada pcele budu izumrle, ekoloski sistem ce nestati zajedno sa nama.
Toliko je placeno da nekog usreci dobrom kobacicom,kulenom ili sunkom...Malo su placeni.Znate li koliku platu imaju mesari - 45.000 din. Toliko je placeno masovno ubistvo u Srbiji, komadanje leseva i udisanje krvi.
Naravno.Veganstvo je po meni samo pomodarstvo. mozda zbog noleta?
Aj' molim te,reci koji je to VIRUS leukemije?
Imamo i mi kacamak,ajvar,zimnice...Pa sta?
Nosorog je ugrozen ne zbog mesa,nadam se da toliko znas,nego zbog roga,koji su pojedini proglasili lekovitim.Cista zamena teza...
Toliko je placeno da nekog usreci dobrom kobacicom,kulenom ili sunkom...Malo su placeni.
Naravno.
Nole izjavida je alergican na gluten,i sad se svi polomise da prave ili kupuju bez glutena,a ustvari je 1% od njih mozda,MOZDA alergicno na njega.Ostali-ako moze Nole mogu i ja.Leti se pitam-sto Nole ne rece da zbog alergije mora da se okupa kad izlazi iz kuce medju narod.....
Lepo ja rekoh,ogromna vecina je postala vegani zato sto je moderno,ima naravno i izuzetaka koji moraju tako da se hrane.
A ovo ima beze sa decom vegana.....kako?Povećanje stope reprodukcije korona virusa u Nemačkoj zabeleženo je kod stotina radnika ove nedelje pozitivno testiranih u klanici na severu Nemačke, što je rezultiralo zatvaranjem lokalnih škola i hitnu istragu. Testirano je više od 1.000 radnika, a čak njih 657 je pozitivno.
Podsetimo, nakon što je Kina suzbila pandemiju, novo žarište pre nekoliko dana buknulo je u Pekingu na daskama za sečenje mesa.
Pijaca u Vuhanu, klanica u Nemackoj, daske za meso u Pekingu. Apsolutno nikakvih dodirnih tacaka.A ovo ima beze sa decom vegana.....kako?
Запечени пасуљ је најлепши кад је варијанта без меса. Мало паприке, парадајза и ловора.Tavce na gravce - zapeceni pasulj vegansko jelo odlicno za decu.
Pogledajte prilog 717289
Pogledajte prilog 717290
Ми то зовемо посно.Tavce na gravce - zapeceni pasulj vegansko jelo odlicno za decu.
Pogledajte prilog 717289
Pogledajte prilog 717290
Ja ne znam da iko i pravi prebranac sa mesom (gravce na tavce).Запечени пасуљ је најлепши кад је варијанта без меса. Мало паприке, парадајза и ловора.
Zasto stalno postavljas to pitanje kada je i vise nego jasno. Ne drze deca vegani farme svinja. Da osobe koje "ne mogu da zamisle dan bez mesa" ne drze farme, ne bi se ni virus pojavljivao na takvim mestima jer takva mesta ne bi ni postojala.A to ima veze sa decom veganima.....kak?