Deca i vegeterijanstvo !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato sto se covek u 21.veku oslanja na nauka, a ne na vraceve. zivot vegana se bazira da se zivi u skladu sa prirodom, bez ubijanje i patnjr zivih bica. naravno da cu da planiram sta cu jedem i koliko cu da pojedem, nego cu da se ugojim i da se setam od specijaliste do specijaliste. Sve si promasila.
Da li se vegani zalažu protiv svakog ubijanja? Mislim, dižu li glas protiv desinsekcije, deratizacije, protiv korišćenja otrova, pesticida, insekticida, protiv ubijanja tzv. "štetočina" i slično?

Stvarno si smesan 70. stranica ne znas razliku veganstva i vegeterijanstva, tvoje price su smesne ni na jedno pitanje mi nisi odgovorio. Sada si strucnjak i za vitamin b12, idi na temu balet i tamo pisi posto si garant expert i za to
Razni ljudi se smeju na razne stvari. Recimo, ima onih koji se smeju na brašno, pa nije ni čudo što je tebi nešto smešno.

A što se tiče nekakvih odgovora, tvrdnji da je neko ekspert... mislim, čitaš li ti ono što je napisano? Zanima li te uopšte ko šta misli ili ti je bitno samo da natrućaš ono što tebi odgovara, bez mnogo razmišljanja šta to zapravo znači?

Bog stvori prve vegane Adama i Evu...
Prema navodima iz Starog zaveta, Adam i Eva su se u rajskom vrtu hranili voćem: “Gospod, Bog, dade čoveku ovu zapovest: jedi slobodno sa svakog drveta u vrtu; ali s drveta poznanja dobra i zla ne jedi…”
Ako već potežeš Bibliju, nigde u Bibliji ne stoji da su Adam i Eva jeli isključivo biljnu hranu. Pa kada smo već kod Biblije, sam Bog je pogledao na Aveljevu žrtvu koja mu je ugodno zamirisala, a nije ga zaintrigirala Kainova biljna žrtva.... Mislim, pročitaj priču o Kainu i Avelju.

hunting.JPG

Biblija kaze da je hriscanstvo u pravu, a sve druge religije u krivu. Ti si napisala pripadnici hindu religije (kojih ima milijardu) da piju mleko iz cinije iz koje piju i pacovi. Znaci nisu svi hindu...Stvarno poredis neku grupicu iz nekog hrama , sa Hriscanstvom !!! Anamena za tebe !

Boli mene uvo sta pise u religijskim knjigama,to pokusavam reci,zato i dadoh primer hindu religije,a svaka od njih kaze nesto vazno i epohalno u sta njeni vernici veruju!
Zato biblijski citati nisu nikakvo merilo,vec samo nauka,ako me shvatas!?

Ovde se žurka nastavlja z:)
Elem, za doručak bio kupusnik, tj. pita od kiselog kupusa, sa jajima, naravno.
A za ručak će da bude ćureća supica, sa dosta raznog povrća - šargarepa, peršun, celer, krompir, keleraba, karfiol ( istinu da kažem, meni je veća muka što mi je povrće iz zamrzivača, nego što ima i taj komad ćurećih ledja u supi. .Nije isto hranljivo kada je sveže i zamrzavano, ali zima je, šta da se radi ), krompir, zapečen u rerni pa preliven mlekom,sirom i jajima i salata od kiselog kupusa. Eto, izbalansirano, a mesa najmanje, a opet dovoljno z;)

Jedan doktor je rekao da se jede meso ! Svet vise nikada nece biti isti jer je jedan doktor atakualpi rekoa da pojede parce mesa. WOW DUDE !!!! Americko savetovaliste za trudnice , daje savete zenama koje su veganke u trudnoci sta da jedu (spisak namirnica) i sta da rade, savetovaliste za dete, ishranu spiskovi obaveznih namirnica i redovne lekarke kontrole kao i za sve ljude.

E, ako ništa drugo, moram da ti odam priznanje da si dosledan! Nisi me razočarao. Čitajući tvoje pisanije ovde, tačno sam očekivala da napšeš ovako nešto. Lepo je to kad čovek ne odustaje od svojih principa, na kraju krajeva.
Samo... postoji mala zamka tu...malecka... zamka tipa - šta znam, znam i držim se toga, što bi Srbi rekli, kao pijan plota ( ne znam kakvu bi izreku ubacili ovde Amerikanci, žao mi je, praštaj ), i vrtim u krug ono što znam. Penjem se na glavu svima oko sebe, ali ja znam šta znam... ako, ako, bar si dosledan, skinula bih ti kapu, samo da je imam na glavi sad z:)

I da vidimo...na raport...ŠTA JE KO DORUČKOVAO?
Бајсице од мангулица, домаћи рад, суве, димљене и љуте паприке(класа ,,шипке", ботанички зреле, црвене к'о крв!) из саксија постављених на остакљеној и осунчаној, углавном топлој тераси!
Чопоративно, са све женом и децовима!
z:dm:

Пошто смо на другој теми окарактерисани као канибали, ја ћу појести мужа за ручак!:grudvanje3:
П.С. Ако поједем комшију Мирка, вегоса, да ли ми се то рачуна да сам вегетаријанка? :)

Пошто смо на другој теми окарактерисани као канибали, ја ћу појести мужа за ручак!:grudvanje3:
П.С. Ако поједем комшију Мирка, вегоса, да ли ми се то рачуна да сам вегетаријанка? :)

Zavisi da li ga termički obradiš, pa "koagulišeš aminokiseline", ili ne. z:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back