- Poruka
- 20.599
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo.Primljena u vrtić! Raste mi dete. ...smrc
ja sam sad velika devojcica, imam 3 godinei danas pevamo Divan dan

Primljena u vrtić! Raste mi dete. ...smrc

Prvi razred, vecinu koje znam a dete im krece u prvi razred su takodje pod tremom.Neka je sa srecom polazak u rvi razred.I mi smo se upisali u skolu
I mi smo se upisali u skolu![]()
Mene trema k'o da su mene upisali, valjda sto mislim da mu je ipak rano...a da ne traumiram okolo, bolje da podelim nervozu s vama![]()

Zapravo nije to bas prvi razred, zovu ga "junior kindergarten", u septembru krece, a u oktobru tek puni 4 godine![]()
Jasno mi je i to da ce vise da se igra i kroz igru da uci, al' dzaba...cim pomislim na to muka me uhvati. Opet kontam nije mu kao u vrticu :/

Zapravo nije to bas prvi razred, zovu ga "junior kindergarten", u septembru krece, a u oktobru tek puni 4 godine![]()
Jasno mi je i to da ce vise da se igra i kroz igru da uci, al' dzaba...cim pomislim na to muka me uhvati. Opet kontam nije mu kao u vrticu :/
Pred nama je, videcemo uskoro 
O nije dzaba, naravno da znaci rec nekog ko je prosao kroz isto. Oko tog presvlacenja mi i jeste frka i oko toaleta. Mislim zna on da ode sam, al' obicno se po zavrsetku skroz uneredi, tako da sam vec spremna na pozive u samom pocetku. Sto se tice druge dece iz odelenja, najmanji je i najmladji, to mi onako jos tuznije deluje kad ga vidim medju njima.. al' dobro, ja verujem da ce njemu biti super, i kao obicno verovatno ja pravim frku oko sitnicaPred nama je, videcemo uskoro
![]()
I mi krećemo za mesec dana
A što misliš da mu je rano?
O nije dzaba, naravno da znaci rec nekog ko je prosao kroz isto. Oko tog presvlacenja mi i jeste frka i oko toaleta. Mislim zna on da ode sam, al' obicno se po zavrsetku skroz uneredi, tako da sam vec spremna na pozive u samom pocetku. Sto se tice druge dece iz odelenja, najmanji je i najmladji, to mi onako jos tuznije deluje kad ga vidim medju njima.. al' dobro, ja verujem da ce njemu biti super, i kao obicno verovatno ja pravim frku oko sitnicaPred nama je, videcemo uskoro
![]()

a,vama se baš primaklo,
jel se spremate polako?
Kako se ćera oseća povodom toga, dal uopšte razmišlja o tome?

Pogledajte prilog 357755
.... 
Moje dete se danas samo samcijato skinulo iz pidzhame i obuklo i obulo .... komplett i nishta nije obrnuto ... MIIII HEPIIIIII !!!!!![]()
Shta ti je rodjendan kod simpatije .......
Inache celog leta pokazuje inicijativu za svashta neshto ... ide na wc kao veliki ( nece adapter ), oblachi se (sad to zavisi od volje, ponekad sve ponekad ni charape), totalno se odvikao od dude, zna i pamti brojeve (koji je bio broj na kuci druga kod kog smo bili, sve zhivo mora da prebroji do 15 bez problema, posle malo mesha ali ce i to doci na svoje ) i kod babe na selu je pocheo da slazhe rechenice na srpskom ... jeste da nema ni roda ni padezha na vidiku, mi se cepamo, ali tachno zna da odredi koja rech je na madjarskom a koja na srpskom .... i ne mesha ih ....![]()

... kad je proshlo majku mu????!!!!??? 

Moj mali gilipter danas puni 4 godine ... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaa... kad je proshlo majku mu????!!!!???
Slavimo u subotu sa drugarima iz vrtica u rodjendaonici, a u nedelju dolazi rodbina i kumovi kuci ... realno nemam mesta za sve, narochito u jednom danu ... sve sam izplanirala vec pre mesec dana, mislim da ce sve teci glatko ... ili se bar nadam ....
stvarno ne mogu da verujem da je vec toliki ....![]()
I pisi kako je proslo
.... svi su bili odushevljeni, moja sveki se oduzela zhena kako je bilo super deci, kazhe "moracemo njemu ovako da slavimo, pa vidi kako je sretan" ali stvarno je bio van sebe .... dobio je gomilu jako lepih igrachaka i neshto super garderobe, mada meni ne bi smetalo da niko nije nishta doneo, vazhno je da su se lepo zabavila deca .... u nedelju ruchak za rodbinu, i popodne kumovi sa decom ... chak sam uspela i malog da stavim da odspava sat ipo popodne... dobitna kombinacija
.... stavicu par slika, nisu neke, ali su ipak uspomene