Deca 3-7 godina (preskolarci)

Junior zavrsio u petak Kinder1 :hvala:

Imali su zurku u skoli u sredu i oprosio se sa uciteljicom u petak. Sledece godine ce imati novu uciteljicu i nov razred. Jos uvek se ne zna s kim ce biti u razredu i da li ce iko od drugara biti s njim. Malo mi bezveze da svake godine menjaju uciteljicu i razred, ali tako je u svakoj skoli. Videcemo s kim je u razredu u oktobru. Sve jedno smo u kontaktu sa ostalim roditeljima preko FB, a poznajemo i neku decu iz paralelnih razreda sa plaze i igralista. Mogu vam reci da Junior mnogo lako zapocinje druzenje cak i sa nepoznatom decom. Osmotri situaciju s kim bi da se igra i samo se "ucuri".

Imali su zurku u skoli u sredu i oprosio se sa uciteljicom u petak. Sledece godine ce imati novu uciteljicu i nov razred. Jos uvek se ne zna s kim ce biti u razredu i da li ce iko od drugara biti s njim. Malo mi bezveze da svake godine menjaju uciteljicu i razred, ali tako je u svakoj skoli. Videcemo s kim je u razredu u oktobru. Sve jedno smo u kontaktu sa ostalim roditeljima preko FB, a poznajemo i neku decu iz paralelnih razreda sa plaze i igralista. Mogu vam reci da Junior mnogo lako zapocinje druzenje cak i sa nepoznatom decom. Osmotri situaciju s kim bi da se igra i samo se "ucuri".

:super::klap::ok: .... diiiiivno ... veliki dechak ... :zag:

Čestitam..
Poraslo dete

Dobro je, ćuti. dačuknemo drvo i da se pomerim samesta što kažeš.
Koliko dana nije tražio dudu?

Pa od 02.jula nema ... odnela cicamaca :zper:... trazhi on svaki dan, narochito kad je jako umoran pre spavanja .. ponekad malo plache, ponekad samo kenjka, ponekad samo primi k'znanju da nema i shlus ... juche je pokushao uveche da me ubedi da je on mala beba i da mu treba duda,:roll: i pitao me : jer imash para , mamice, da mi kupish drugu ? Pa sam ga manje -vishe ubedila da nam teta u prodavnici nece dati, jer je on veeeliki dechak ... :lol:

Odusevilo me dete veceras, kaze ona hocu da piskim, ja krenula da joj dam nosu, ne nosu, i otrca prema kupatilu, pozurim za njom da joj stavim adapter, tek ce ona meni: Sama cu ja sam velika devojcica i sede ona ko velika na wc solju, uhvati se za lavabo i lepo piskila a uskoro ce 3 godine. :D
Mislim i pre joj se desavalo da sama ode do wc i stavi adapter i onda trazi da joj pomognem da sedne, ovo je prvi put da je sama trazila i sama sela na wc solju.

Odusevilo me dete veceras, kaze ona hocu da piskim, ja krenula da joj dam nosu, ne nosu, i otrca prema kupatilu, pozurim za njom da joj stavim adapter, tek ce ona meni: Sama cu ja sam velika devojcica i sede ona ko velika na wc solju, uhvati se za lavabo i lepo piskila a uskoro ce 3 godine. :D
Mislim i pre joj se desavalo da sama ode do wc i stavi adapter i onda trazi da joj pomognem da sedne, ovo je prvi put da je sama trazila i sama sela na wc solju.

Kupi stepenik u Ikei pa ce moci sama da sedne i sidje bez icije pomoci. Ja sam to kupila za Cjpavicu, sad ga koristi da upali svetlo, a do skoro ga je koristjla za wc i umivanje, pranje zuba i ostalo sto joj je bio problem zbog visine :)

Kupi stepenik u Ikei pa ce moci sama da sedne i sidje bez icije pomoci. Ja sam to kupila za Cjpavicu, sad ga koristi da upali svetlo, a do skoro ga je koristjla za wc i umivanje, pranje zuba i ostalo sto joj je bio problem zbog visine
Afro, hvala na savetu, mislim da mi taj stepenik nece biti potreban za wc solju lepo se dete snaslo. Sto se tice paljenja i gasenja svetla to vec neko vreme radi sama kao i pranje ruku i umivanje, jedino jos zube ne pere sama, prvo joj ja operem zube i tek onda dam njoj da popravi posle mame jer mama ne moze tako dobro da vidi i uvek ostane nesto hrane posle maminog pranja :).

E pa supet, mada je stepenik dobat za svasta nesto sto zele da dohvate
Moze ona to i sa stolicom, :evil: Tako je lepse samo ako zna gde se to nesto sto joj treba nalazi, za tren se popne na stolicu i dohvati :aha: i eto ti posla.
Jos da joj kupim i stepenik :idea: ne bi vise mama morala da joj dodaje haljinice koje joj se svidjaju, nema veze sto moze uvek da odabere dve, tri koje su joj na dohvat ruke, to uvek mora da bude eno ona tamo pava, ili jos bolje ona rosa sa cica macom. :D

Danas idemo sa malcem na selo kod babe i ujke .... da se nadishemo planinskog vazduha i najedemo jagnjetine i kozijeg sira i mleka ... i da malo odmorim dushu :hvala:

nema interneta , nemojte da divljate na temama da stignem da vas ischitam kad dodjem za dve nedelje :zper::zag:

Back