ija_ftn
Domaćin
- Poruka
- 3.487
Junior zavrsio u petak Kinder1 
Imali su zurku u skoli u sredu i oprosio se sa uciteljicom u petak. Sledece godine ce imati novu uciteljicu i nov razred. Jos uvek se ne zna s kim ce biti u razredu i da li ce iko od drugara biti s njim. Malo mi bezveze da svake godine menjaju uciteljicu i razred, ali tako je u svakoj skoli. Videcemo s kim je u razredu u oktobru. Sve jedno smo u kontaktu sa ostalim roditeljima preko FB, a poznajemo i neku decu iz paralelnih razreda sa plaze i igralista. Mogu vam reci da Junior mnogo lako zapocinje druzenje cak i sa nepoznatom decom. Osmotri situaciju s kim bi da se igra i samo se "ucuri".

Imali su zurku u skoli u sredu i oprosio se sa uciteljicom u petak. Sledece godine ce imati novu uciteljicu i nov razred. Jos uvek se ne zna s kim ce biti u razredu i da li ce iko od drugara biti s njim. Malo mi bezveze da svake godine menjaju uciteljicu i razred, ali tako je u svakoj skoli. Videcemo s kim je u razredu u oktobru. Sve jedno smo u kontaktu sa ostalim roditeljima preko FB, a poznajemo i neku decu iz paralelnih razreda sa plaze i igralista. Mogu vam reci da Junior mnogo lako zapocinje druzenje cak i sa nepoznatom decom. Osmotri situaciju s kim bi da se igra i samo se "ucuri".

.... diiiiivno ... veliki dechak ... 

.... i sad bih zamolila sve da se pomere sa mesta 
... trazhi on svaki dan, narochito kad je jako umoran pre spavanja .. ponekad malo plache, ponekad samo kenjka, ponekad samo primi k'znanju da nema i shlus ... juche je pokushao uveche da me ubedi da je on mala beba i da mu treba duda,

Tako je lepse samo ako zna gde se to nesto sto joj treba nalazi, za tren se popne na stolicu i dohvati
i eto ti posla.
ne bi vise mama morala da joj dodaje haljinice koje joj se svidjaju, nema veze sto moze uvek da odabere dve, tri koje su joj na dohvat ruke, to uvek mora da bude eno ona tamo pava, ili jos bolje ona rosa sa cica macom.