Deca 3-7 godina (preskolarci)

Cicak, meni se cini da Pedja bas i nije nesto zainteresovan za tu skolicu sporta.
Ima li nesto drugo gde bi ga mogla upisati, nesto sto stvarno voli i gde ce uzivati?

Ne.
Nazalost.
Engleski krece tek od 4e godine.

On samo voli taj poligon... kad skakucu, prevrcu se, penju, skacu... itd... to i jeste najzanimljivije... ali mora da odradi i vezbice pre toga.
Tezak je ko tuc

Onda ti je bolje da ga ispises, koliko god bilo lepo da dete ide na neki sport, ovako se samo nerviras, bespotrebno,neka saceka jos godinu dve i onda opet pokusas da ga upises na neki drugi sport.
Koliko Pedja sad ima godina?
I postojili jos nesto gde bi se mogao upisati a da to voli, fudbal, kosarka, karate...?
Mozda postoji mogucnost da se par roditelja dogovore i zakupite salu na sat dva jednom ili dva put nedeljno i pustite decu da se iskacu?

Ima 3,5...
Postoji mogucnost.
Moji rade u skoli... nije to problem...
Ali hocu da shvati da mora da postuje pravila, da ne moze sve da bude po njegovom. Necu da mu ugadjam i pravim od njega razmazeno deriste.
Ako voli skolicu sporta, mora da prihvati da mora da odradi vezbe da bi mogao da spreman skakuce po poligonu.

Sl.put cu izaci napolje, ali cu ostati ispred, tako da me ne vidi a da ja vidim njega. Bas me zanima jel bi bio bolji.

Sl.put cu izaci napolje, ali cu ostati ispred, tako da me ne vidi a da ja vidim njega. Bas me zanima jel bi bio bolji.
Lela kad je krenula na balet samo sam prva dva casa bila ispred sale u kojoj vezba, sad je samo dovedem obucem za cas i pozdravim se sa njom, a tako rade i roditelji druge dece.
Mozda bi i ti trebala tako, da li kod vas roditelji budu na casu sa decom?

E ovako ... just for the record ... vec nedelju dana chekamo j.bene boginje :dash:... da li ce ili nece da se iskoka dete ... najbolji drug mu je kuci sav u tachkama vec nedelju dana ... josh 4-5 dece su se u narednih par dana isto izboginjali .... Armin nishta .... ni naznake ... i juche na dlanovima uveche plikovi .. i poshto se zhalio danas da ga bole usta kao da se ujeo ja pogledam a onooooo ... unutrashnjost ustiju kompletno u plikovima ... sve sve ... obrazi, nepce .... ali na telu ni tachkice ... ma ni t od tachkice ... sutra popodne ga baka vodi kod lekara ( ja i zmu naravno radimo, jebalo me radno mesto :dash: ) ... svi mi na poslu govore da su to boginje, i da ga treba utopliti da se "iskoka" ... jadnik eno ga spava nabudzhen kao da ce noc provesti na santi leda blizu severnog pola ... nema chak ni T .... ma nije bio ni kenjkav jedino ne mozhe da jede normalno od onolikih plikova .... :dash:

Ma ne brinem ja AKO su boginje ... ali ovo lichi na svashta samo ne na boginje .... i nema josh nishta .... ima 3 tachkice na desnom laktu ... i to je to .... a ni to ne znamo sigurno shta je ... videce dr popodne .... jedva chekam da me zove sveki shta je bilo ... jer naravno nisam sa poslom ni u NS nego moram da potegnem do SU ... :dash:... a on je kriminalan ... ne zna shta ce od energije .... :zper::roll:

boginje
garant

jes malo zeznuto kada izbiju na sluzokozi
nekoj deci izbiju npr samo u kosi pa mogu i da promaknu
a nekoj deci budu skoro pa jedna na drugoj

- - - - - - - - - -

Mi saljemo Irinu na Taru sa vrticem za tri nedelje
sutra imamo roditeljski

meni frka
jel neko od vas slao dete sa vrticem na zimovanje ili letovanje?
jel vam bila frka prvi put?

boginje
garant

jes malo zeznuto kada izbiju na sluzokozi
nekoj deci izbiju npr samo u kosi pa mogu i da promaknu
a nekoj deci budu skoro pa jedna na drugoj

- - - - - - - - - -

Mi saljemo Irinu na Taru sa vrticem za tri nedelje
sutra imamo roditeljski

meni frka
jel neko od vas slao dete sa vrticem na zimovanje ili letovanje?
jel vam bila frka prvi put?

Ja sam Maki pustila 2 puta sa obdaništem na zimovanje i pravo da ti kažem ako svoje dete poznaješ, ono voli vrtić i vaspitačice, kao i da je one znaju kako treba - ne vidim problem pustiti je.
Mi pravimo frku samo same sebi, a deca se super provedu :lol:

ma da, sto se toga tice je super
vrtic i bas tu decu koja idu obozava(pola grupe ide i to bas ovi sto se sa njima druzi i koje stalno pominje) vaspitacicu isto obozava(nju i ja obozavam,kad je vidim,dan mi ulepsa)
i vaspitacica kaze da nije problem uopste,bice sve super
i znam da ce biti sve super,nema razloga da ne bude

al meni opet neka trema

- - - - - - - - - -

i sto je najbitnije,ta vaspitacica im je od kad su presli u vrticku grupu...i zena je super,svaka joj cast
druga vaspitacica se stalno menja...ovo im je vec 4 ili 5 za dve godine...
i ona je ok ovako al nemam komunikaciju neku sa njom,skoro je dosla i ne poznajem je
al ova glavna naravno ide tako da to nema veze

Update: NISU BOGINJE .... neki virus koji je rekla dr kako se zove ali je sveki zaboravila ... i rekla je da treba sa nechim da mazhe ili da grgolji ili da se kupa mali ali je ona zaboravila kako se to zove ... ma nema veze kuvace ona kamilicu pa ce sa tim .... doshlo mi je da je zadavim preko telefona .... sutra zovem doktorku da je pitam, moracu da joj ponesem neko cvece sledeci put koliko je smaram... sveki cu da kupim neke tablete ginko biloba za memoriju .... a meni josh jednu kutiju bromazepama :dash: .... inache mali ima i na tabanima .... ovo shto je izashlo se smirilo malo... sveki je najvazhnije da je on lepo jeo .... :dash::roll: ... misssim jeste to vazhno ali majkomojamila .... da je moja majka ovako pa ja bih je progutala ... ovako sam samo slozhila facu i rekla : ma nema veze .... :dash::dash::dash:

birice, to što opisuješ mi liči na ono što su moje deca i ja imali pre otprilike 3 godine.
Tako isto, ..temperatura, posle toga tačkice, ali samo po dlanovima.
Dobili smo neku kremicu za ruke, neku skoro pa običnu.
Ako je to - to, onda to nije ništa strašno.

birice, imao ga je j letos,dobio u vrticu naravno, to se zove hand mouth and foot disease iliti sake, usta stopala bolest ili bolest prljavih ruku, izaziva ga koksaki virus, ali ne onaj koksaki opasni
poprilcino je bezopasan samo sto je mucan

j je isto imao puna usta, pomogao mu je apis gola sprej i zalfija da grguce
po tabanima i stopalima sam mu mazala onu poxclin penu (ona haldi i umiruje, dobra je za boginje pa i za ovo) i ja sam mu nogice i sake drzala u zalfiji (napravis caj od zalfije pa u serpicu neku staru i onda drzi rucice pa stopala unutra), jakovu je zalfija najvise pomogla
nema tu leka, mora da prodje samo od sebe realtivno brzo, samo je bitno da mu ublazis tegobe, kod j su usta bila puna, pa onda tabani, nije mogao da stane, posle pucaju pa budu ranice,mada ne bude kod svakog tako gadno

nije nista strasno stvaro samo se namucis, drzite se, drzim fige da brzo prodje!

Update: NISU BOGINJE .... neki virus koji je rekla dr kako se zove ali je sveki zaboravila ... i rekla je da treba sa nechim da mazhe ili da grgolji ili da se kupa mali ali je ona zaboravila kako se to zove ... ma nema veze kuvace ona kamilicu pa ce sa tim .... doshlo mi je da je zadavim preko telefona .... sutra zovem doktorku da je pitam, moracu da joj ponesem neko cvece sledeci put koliko je smaram... sveki cu da kupim neke tablete ginko biloba za memoriju .... a meni josh jednu kutiju bromazepama :dash: .... inache mali ima i na tabanima .... ovo shto je izashlo se smirilo malo... sveki je najvazhnije da je on lepo jeo .... :dash::roll: ... misssim jeste to vazhno ali majkomojamila .... da je moja majka ovako pa ja bih je progutala ... ovako sam samo slozhila facu i rekla : ma nema veze .... :dash::dash::dash:

Lude li svekrve :lol:
Hmmm... sorry što sam se zeznula, ja baš mislila da su boginje :rumenka:
Ma bitno da ti sad kupiš šta treba da to prođe i nek nam brzo ozdravi drugar :cao:

birice, imao ga je j letos,dobio u vrticu naravno, to se zove hand mouth and foot disease iliti sake, usta stopala bolest ili bolest prljavih ruku, izaziva ga koksaki virus, ali ne onaj koksaki opasni
poprilcino je bezopasan samo sto je mucan

j je isto imao puna usta, pomogao mu je apis gola sprej i zalfija da grguce
po tabanima i stopalima sam mu mazala onu poxclin penu (ona haldi i umiruje, dobra je za boginje pa i za ovo) i ja sam mu nogice i sake drzala u zalfiji (napravis caj od zalfije pa u serpicu neku staru i onda drzi rucice pa stopala unutra), jakovu je zalfija najvise pomogla
nema tu leka, mora da prodje samo od sebe realtivno brzo, samo je bitno da mu ublazis tegobe, kod j su usta bila puna, pa onda tabani, nije mogao da stane, posle pucaju pa budu ranice,mada ne bude kod svakog tako gadno

nije nista strasno stvaro samo se namucis, drzite se, drzim fige da brzo prodje!

:zag:

pa tako neshto sam i ja mislila .... ono da je neki tako virus od prljavih ruku ... mada mu perem ruke i teram ga da pere, ali mislim da u vrticu ne mogu bash da ih kontrolishu totalno .... imam zhalfiju kuci, pa cu da mu kuvam, nece mu odmoci da ispira usta sa njom ili da potapa ruke i noge .... ne mogu dr da dobijem na tel .... mada se on ne zhali da ga svrbi .... sad se sve smiruje , mada ima na malim prstima na obe noge ... na tabanima se povuklo .... da popeezdish :besna::dash:

a usput, njemu nishta ne fali, osim drugara iz vrtica i dosadjuje se najstrashnije .... :roll:

ma pere i j ruke i stalno nadgledam da li trlja jer zabusava
ali u vrticu ih ne nadgledaju,sami operu ruke pa kako su oprali i sugurna sam da samo smandrlja tamo jer ga mrzi

inace opet je u fazi da place kad ulazi u vrtic,posle mesec ipo normalnog odlaska, sa sve grljenjem vaspitacica - opet plac, ali unutra kazu sve super, jede,spava, igra se itd,kada dodjem po njega zadovljan bude...

super da mu prolazi brzo, pljuc pljuc da vam tako i ostane : )

kod nas u vrticu je aktuelan konjuktivitis, naravno da je zapatio kol'ko u utorak, cim je krenuo :roll:
ali, ne mogu da se zalim na opste zdravstveno stanje u poredjenju sa proslom godinom, jer od septembra nije pio ab, dok je prosle godine do kraja decembra popio 6 :sad2:

Back