zsuki75
Ističe se
- Poruka
- 2.720
Ja dajem sirovu jabuku od nekih 9meseci. Iva jede iz ruke, dam joj parče oljušteno i ona lepo pojede. Al zato Ana, ne daj bože da bi ta nešto svojom rukom uzela i pojela.Ni da joj ja dam parče pa da jede, kod nje sva hrana u obliku kaše, i da se jede kašikom. Jedino bananu hoće da pojede iz moje ruke da joj dam, to grizre. Barnija i tako to samo lizne. Ni flašicu ne drži sama, ja joj dajem da pije ko da je beba od mesec dana.

kakva razlika, fascinira me to!
Luca hoće sama, i skontala sam da bolje jede kad je nešto na kocke isečeno pa da može sama. kaše više neće. povrće joj iseckam na komadiće pa ona nabada viljuškom ili rukama i jede. nekad sve odjednom
 meso joj seckam na sitno i mešam sa palvakom ili supom ili nečim gnjecavim pa joj to kurvanjski uvaljujem između povrća
 meso joj seckam na sitno i mešam sa palvakom ili supom ili nečim gnjecavim pa joj to kurvanjski uvaljujem između povrća 
a jabuku sam do pre desetak dana ili kuvala ili rendala ili joj malo prožvaćem komad

, ebiga tek sad je dobila 3 i 4-ti zubić...još su na pola tek.
, ebiga tek sad je dobila 3 i 4-ti zubić...još su na pola tek.- - - - - - - - - -
ijaaaaaaaaaaaaaaaa zavidim vam na moretu i pljaži i suncu.....
piši mi malo kako ste se snašli, kakav je život tamo. ako može pre juniorove svadbe ahahahhahhaha

Mada, on ne jede nista tecno sam. Supu i corbu mu ja dajem iz dubokog tanjira (on ima samo tri plitka, mozda treba da mu kupim i duboki
 Mada, on ne jede nista tecno sam. Supu i corbu mu ja dajem iz dubokog tanjira (on ima samo tri plitka, mozda treba da mu kupim i duboki  ).
).

... a za mantru:
 ... a za mantru: 
 ... kako Junior stoji sa presvlachenjem ... ovaj moj kao da je najbolje palcen meneken, samo ga presvlachim, ponekad 2 puta u roku od pola sata (uchi da pije iz chashe sam) ovi shto proizvode Vanish ima spomenik da mu dignu
... kako Junior stoji sa presvlachenjem ... ovaj moj kao da je najbolje palcen meneken, samo ga presvlachim, ponekad 2 puta u roku od pola sata (uchi da pije iz chashe sam) ovi shto proizvode Vanish ima spomenik da mu dignu 

je do iza drugog rodjendana voleo da se ushushka pored mene u krilu za to poslednje mleko za laku noc..
 je do iza drugog rodjendana voleo da se ushushka pored mene u krilu za to poslednje mleko za laku noc..  ..
 .. ali kad pomislim da je od povratka u bg do prvog radnog dana svega dve nedelje - dodje mi da plachem..
  ali kad pomislim da je od povratka u bg do prvog radnog dana svega dve nedelje - dodje mi da plachem..