zsuki75
Ističe se
- Poruka
- 2.720
Ja dajem sirovu jabuku od nekih 9meseci. Iva jede iz ruke, dam joj parče oljušteno i ona lepo pojede. Al zato Ana, ne daj bože da bi ta nešto svojom rukom uzela i pojela.Ni da joj ja dam parče pa da jede, kod nje sva hrana u obliku kaše, i da se jede kašikom. Jedino bananu hoće da pojede iz moje ruke da joj dam, to grizre. Barnija i tako to samo lizne. Ni flašicu ne drži sama, ja joj dajem da pije ko da je beba od mesec dana.

kakva razlika, fascinira me to!
Luca hoće sama, i skontala sam da bolje jede kad je nešto na kocke isečeno pa da može sama. kaše više neće. povrće joj iseckam na komadiće pa ona nabada viljuškom ili rukama i jede. nekad sve odjednom
meso joj seckam na sitno i mešam sa palvakom ili supom ili nečim gnjecavim pa joj to kurvanjski uvaljujem između povrća a jabuku sam do pre desetak dana ili kuvala ili rendala ili joj malo prožvaćem komad

, ebiga tek sad je dobila 3 i 4-ti zubić...još su na pola tek.- - - - - - - - - -
ijaaaaaaaaaaaaaaaa zavidim vam na moretu i pljaži i suncu.....
piši mi malo kako ste se snašli, kakav je život tamo. ako može pre juniorove svadbe ahahahhahhaha

Mada, on ne jede nista tecno sam. Supu i corbu mu ja dajem iz dubokog tanjira (on ima samo tri plitka, mozda treba da mu kupim i duboki
).
... a za mantru: 
... kako Junior stoji sa presvlachenjem ... ovaj moj kao da je najbolje palcen meneken, samo ga presvlachim, ponekad 2 puta u roku od pola sata (uchi da pije iz chashe sam) ovi shto proizvode Vanish ima spomenik da mu dignu 

je do iza drugog rodjendana voleo da se ushushka pored mene u krilu za to poslednje mleko za laku noc..
..
ali kad pomislim da je od povratka u bg do prvog radnog dana svega dve nedelje - dodje mi da plachem..