Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nije ni njoj lako ceo dan da je u vrticu. Nadam se da joj bar vikendom posvete dovoljno paznje. 'bes zivot, kada vidis nesto slicno ovom 

kasljivcima
Kada su se vratili sat vremena kasnije T=40'C beskontaktnim i 39 digitalcem ispod miske. Opet kupanje, Efferalgan, igrao se pa u 12 zaspao. Ksalje kao mali magarac, inhalirali ga Berodualom u 11h. Bem ti zivot kada nakon 4 dana vrtica zaradi ovo
Mada, bolje sada nego za nedelju dana pred put. Valjda ce mu proci brzo. Ako T ostane i u ponedeljak vodim ga lekaru, samo ne znam kom
?
..vodicemo je kod dr ipak..pretpostavljam da je virus, al treba proveriti
u ponedeljak tek...a gde rezultat tek...onda nekako ajde kaze krv izvadite....i posle da hemomicin...dzabe dado 400 kinti za krv al nema veze,bolje da budemo sigurni

Armin slini 3-4 dan ... ponekad samo malo i providno, pa malo grune neshto zeleno ... pa nishta pa u krug ... izvi'te na opisu ... ja vishe nemam pojma shta da radim, T nema, mada nisam mogla normalno da izmerim, u poslednje vreme dobija takve napade histerije i za najmanju sitnicu, da mi se chini da ce mu pozliti ... mene pola dana grebe grlo, pa nishta pa ujutru opet pa prodje, pa mi malo curi nos, pa prestane ... majke mi , moracu da da pochnem Bensedin da pijem, popeezdecu skroz na skroz
Danas sam mu dala 1 dl kravljeg mleka ujutro sa doruchkom ... onaj Bello organic .... dosad nishta , sutra cu ponovo .... jeo je i pasulj, nishta mu nije bilo, manje je prduckao, nego od karfiola, samo mu se uopshte nije svideo![]()
za mlekoza mleko
Junior je malo bolje, videcemo kako ce nam proci dan.
...
... jeo danas griz sa Bello mlekom , svideo mu se ... pa naravno da je bolje nego na vodi, 'bem mu misha
... 

...
... jeo danas griz sa Bello mlekom , svideo mu se ... pa naravno da je bolje nego na vodi, 'bem mu misha
...
juche uveche sam zakljuchila da stvarno ne razumem one koji trazhe nako sredstvo da budu "haj" ... ja sam se osecala nekako neverovatno sretno i lepo i smejala sam se i bila lagana i sve tako : a samo sam gledala moje dete jedno pola sata kako se smeje i trchi , skache , pleshe uz muziku ...![]()
i 

eh pa dešava se to....
prsladak čaj od kamilice radi poso

ne moze ved da ga cuva baba, jer ni jedna baka nije u beogradu, ni blizu cak, tako da sto se toga tice nemamo na koga da se oslonimo
ne znam da li u drzavnim vrticima postoji neki skraceni boravak?
to mi je do nedavno bilo bas daleko, i bila sam u fazonu da ce ici u vrtic ali sada kako vreme prolazi stalno imam utisak da je jos mali i da ce i za 4-5 meseci biti mali za vrtic a opet ne vidim drugo resenje
ok, mozda ja za to vreme naucim kako da se organizujem sa njim i da radim od kuce ali za sada mi se to cini neverovatno, mislim da cu davati svoj maksimum a nije mi poenta ni da on bude kod kuce pa da ne odradim ni posao kako treba a ni njemu da se ne posvetim kvalietetno
pojma nemam, bas sam ovih dana u tim premisljanjima...
ne moze ved da ga cuva baba, jer ni jedna baka nije u beogradu, ni blizu cak, tako da sto se toga tice nemamo na koga da se oslonimo
ne znam da li u drzavnim vrticima postoji neki skraceni boravak?
to mi je do nedavno bilo bas daleko, i bila sam u fazonu da ce ici u vrtic ali sada kako vreme prolazi stalno imam utisak da je jos mali i da ce i za 4-5 meseci biti mali za vrtic a opet ne vidim drugo resenje
ok, mozda ja za to vreme naucim kako da se organizujem sa njim i da radim od kuce ali za sada mi se to cini neverovatno, mislim da cu davati svoj maksimum a nije mi poenta ni da on bude kod kuce pa da ne odradim ni posao kako treba a ni njemu da se ne posvetim kvalietetno
pojma nemam, bas sam ovih dana u tim premisljanjima...
ma ajde bre, treba ti koncetracija
a da je mali---jeste al šta sad da radiš----pa zbog njega radiš, da njemu kupiš jel tako?
sem toga od nedavno primaju u vrtić i bebe od 6 meseci, pa ti vidi
a mislim da ima skraćeni boravak, uostalom neće da ti brane da dete uzmeš ranije iz vrtćia
sa druge strane deca se u vrtiću u početku često razboljevaju
razmislite, konsultujte se...