Deca 1-3 godine (toddlers)

novka, pa ti pocinjes da radis:sad2:
gde cete na letovanje? mi sitno brojimo, 20. jula idemo u tursku. uplatila sam u februaru, i tada mi se cinilo da nikada nece doci jul.
moje malo dete vise ne pije mleko, otkako je bio bolestan pre skoro 2 meseca. samo ponese flasicu s vodom kada ide da spava.
cicak, verovatno je spoj zuba i dnevnih dozviljaja, isto tako je i nama bilo. ja jedino imam srece sto mi dete lepo spava, ne vrti se mnogo i ne okrece, svi se lepo odmorimo.

u nasem slucaju, relativno normalno spavanje (jos se budi najmanje dva puta da pije vodu, ali to sve kroz san pruzam flasicu I ne konstatujem) je poceo sa ok18, 19 meseci.

..pochinjem.. :( ..od 1.septembra, najverovatnije.. :(

..a more - ista, identichna pricha od proshle godine, sarti, tri nedelje, isti apartman i isti termin.. :D ..bili smo ekstra zadovoljni proshle godine.. :D
..isto uplatili zimus, sad smo samo doplatili za cerku :roll: poshto ipak nece ici sa drugaricom i njenim roditeljima.. :roll:
..eh, tinejdzeri, svaki dan nova pricha.. :aha:
..krecemo 12. jula, osolicemo guze pre vas.. :zurka:

ja se ne secam
kod nas je to brzo islo, jer je lepo jela i dopalo joj se,trazila je, a sisanje je sama izbacila potpuno vec sa 10 ipo....
i to pre toga sam je dojila nocu,dok spava, na prevaru...samo tada je htela...kad u polu snu trazi mleko ja joj uvalim sisu :lol:
onda je sa 10 ipo provalila i odbila skroz...nije bilo sanse da je nateram ...mada je to sasvim dovoljno po meni
plafon do rodjusa
od mene dosta :)

November, jel u Sartiju nije puno vetrovito? Meni bilo lepo kad sam gledala, ali mi se učinilo da baš, baš duva, pa odustala.

..znash kako ono kazu - kad ne duva nije, ali zato kad duva bash i jeste.. :lol:

..nama je prvih nedelju dana more bilo kao staklo, onda je pet dana duvalo prilichno i talasi su bili velichanstveni ali sasvim nepogodni za malishane ispod bar desetak godina,
a onda je vetar samo stao i ostatak letovanja je bilo sasvim mirno..
..rupe-krateri od talasa u pesku tj plicaku se izravnale za dan ili dva i kao da se nishta nije dogodilo.. :)

..tih pet dana talasa smo obilazili ostatak istochen obale i ceo jug.. :)

Sally ja bogami oko 11 meseci :) nije mi se uopšte žurilo. do tad sam imala ručak i večeru, a sve ostalo podoji.

E, super, onda ne kasnim..i ja sam ga pomerila, necu jos, nego citala sam kao sa 8 meseci vec uveliko 3 obroka i td..i ona lepo rucka sve koliko god da joj dam, al dosta joj je dva za neko vreme..pa cu joj uvesti treci sa 9 meseci recimo

Sta vetrovit Sarti, nemojte me sad izbaksuzirati :p
Mada tako su i za Tasos pricali, pa ja nisam znala o cemu ljudi govore, kakav crni vetar..letovala tamo 8 puta, a mnogi se zale na neke pcele i vetar i svasta ce ljudi jos izmisliti da im smeta..

vetar u Sartiju je prolećni prdež :) u odnosu na vetruštinu na zapadnoj strani lefkade i zakintosa.
Sarti je ok, za one što vole veeeeeeeeeeeeeeliku duuuuuuuuuuuuuuugačku peščanu plažu.
Gradić je ok, noću je mirno, pa se može spavati :)

Eto vidis, a nama na Lefkadi nije bilo vetra, ne znam sad koja je strana, menjali smo plaze svaki dan..valjda zavisi u kom se periodu ide..
Nego, sad cu se razocarati u Sarti, mi smo ga odabrali bas zato sto ima borove sume i malih divljih plazica u okolini mesta, ili bar tako deluje na prospektima i slikama :D :D
Neka, treba sve probati, pa ako ne bude valjalo, dogodine menjamo :)

..sally, borovina i divlje plazice u blizoj okolini postoje, ali toliko daleko od bilo chega da su nama bile isuvishe za sve osim obici na par sati, chak i uz polushator za spavanje klincima..

..sama plaza mesta (ne mogu da kazem gradska poshto je u odnosu na grad ooooogromna) je toliko velika da ima mesta za jedno 20x vishe ljudi nego shto je kapacitet smeshtaja, tako da imash svojih 50m2 po choveku..
..ali prirodnog hlada nema..osim na terasi :lol: poshto smo uz sam pesak..

Sally nećeš se razočarati, ima plažica i šumica :) ako idete kolima, lepo svaki dan na drugu plažu.
ako ti nešto znači, ja sam onomad prikupila podatke o plažama, sa sve GPRS koordinatama, jer su mnoge neobeležene :/
mogu ti poslati na mail ako ti treba. prava sam štreberka :rumenko:

..ma nije daleko da odesh, vec je daleko u smislu mogucnosti da brzo odatle odesh..
..zapetljala sam se.. :lol: ..svakako cete probati, uporedicemo utiske najesen.. :)

..ali sarti sam je divan, kupice vas sigurno.. :) ..malo, mirno, friendly i user-friendly.. :)
..a ako duve i pochne ludilo, shpartajte.. :D ..preporuka kalamitsi ka jugu, tako je orijentisan da nema talasa i kad na na svim plazama do njega duva..

E, hvala zene, imamo jos fore, idemo tek 2.septembra..obici cemo celu Sitoniju pretpostavljam..zavisi od Sare, doduse koliko ce nam sta biti zgodno, prvi put idem sa bebom na more, jelte :D
Nego bas mi je hlad bitan, ok suncobran, ali to nije to, prirodni hlad je prirodni hlad..

Joj, svi pricaju o planovima za leto :zaljubljena:

Mi smo odlucili da odemo krajem juna/pocetkom jula za Novi Sad na 7-10 dana. Posle nam dolaze gosti, a kada i poslednji gost ode, taman imam vremena da operem vec, oribam stan, pa da krenem da radim. Ovo leto mi je bas drugacije od svih dosadasnjih. Ali neka, dobro dodje promena.

Junior krenuo u vrtic. Od 9-11, sledece nedelje 8:30-11:30, pa dve nedelje pauza, pa ponovo 9-11, pa 8:30-11:30, pa na 4 sata, pa u avgustu na 8 sati. Juce je ostao bez pogovora, danas je plakao kada sam izasla jedno sekunde dve. Kada sam isla po njega nije plakao, samo je trazio da ga uzmem u narucje i rekao je da ima vijuuuu (tobogan). Nesto su slikali. Prsti i guza mu sva od farbe :cepanje:

Jos sutra pa vikend. Idem da sredjujem papire. I mrzim kada mi vikend prolazi u "uzaludnom poslu". Ali pre ili kasnije moram i ovo srediti, pa mi je nekako bolje da sredim pa skinem sa liste ;) I vec planiram sta cu sve raditi u Novom Sadu :zurka:

@birica, zsuki: druzenje?

ija ti počinješ da radiš tamo????????????? jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...jel treba da kažem jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?

Da, od avgusta. Jeeeeee

Ispalo je bolje nego sto sam mislila. Trebala sam krenuti u jul na obuku ali sam ih zamolila ako je moguce da krenem u avgustu, da bi se Junior navikao na vrtic i da mogu normalno docekati i ispratiti goste. Sutra idem po ugovor, da vidim tacno koliko para cu dobiti, koji su uslovi itd. ALi sve u svemu zadovoljna sam. Uvek je najteze dobiti prvi posao, posle je lakse presaltati se.

Irina opet T 37 sa 6 :(
vec danima vuce kasalj, dr joj dala berodual bila al evo sad je i T dobila,pa moramo opet kod nje
u ocima haos i dalje, sad stavljamo kapi neke i tako

juce jadna pala niz neke stepenice napolju pa je sletela na lice i sad ima oderotinu preko obrve i jagodice i nateklo joj malo
ovih dana je bas hoce

trazila da spava,iako je ustala u pola 10(inace u zadnje vreme uopste ne spava popodne kad ne ide u vrtic),ja izmerim t kad ono...
i tako

..joj, tsuy.. :(

..jaksha zavrshio sa onim virusom za dan i po posle posete lekaru..
..treceg dana pred kontrolu pocheo da kashlje i shkripi.. :neutral:
..taman kad smo prvih puta namirisali lipe.. :roll: ..tatin sin.. :(
..flavamed, berodual 3x dnevno josh danas, pressing dok ne precvetaju..

..u ponedeljak u vrtic, jubilarni, chetvrti put.. :lol:

Back