MajaVA
Ističe se
- Poruka
- 2.186
Ata,mogu da zamislim kako ti je....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ata kako je dospeo u tako lose stanje? Odjednom, sepsa? Od cega?

tako kod nas
 tako kod nas

to je, mogla bih reci, prva prava recenica izgovorena
 to je, mogla bih reci, prva prava recenica izgovorena 
mene fascinira kako vam deca slazu recenice u tom uzrastu. moj stariji sin do pune dve godine znao 5 reci, ostalo je bilo pokazivanje prstom i mmm-kanje. kod malog sam odusevljena sto sa godinu i po zna mnogo reci, svaki dan kaze neku novu, ali slaganje recenica nema sanse. eventualno slozi smisleno dve reci i ja padnem na dupe od odusevljenja

e, enki dan sam se odusevila kad je rekao " tata brmmm, nemne muta". tata vozi, nemanji muka "to je, mogla bih reci, prva prava recenica izgovorena

..shta se bre zalish, kvins..
 ..shta se bre zalish, kvins..
 ..sa 19 meseci..
 ..sa 19 meseci.. 

... u poslednje vreme ga vidjam ujutru na sat sat ipo, i popodne na oko 2 sata ... uveche dok se vratim, oko 23 h, on vec spava
 ... u poslednje vreme ga vidjam ujutru na sat sat ipo, i popodne na oko 2 sata ... uveche dok se vratim, oko 23 h, on vec spava 
 Mene u tom vremenskom periodu vrlo slabo konstatuje, valjda je skontao da sam ja stalno u blizini i da se muvam okolo po kuci a tatu treba nahvatati pa koristi svaku priliku kad je ovaj kuci da ga zarobi.
 Mene u tom vremenskom periodu vrlo slabo konstatuje, valjda je skontao da sam ja stalno u blizini i da se muvam okolo po kuci a tatu treba nahvatati pa koristi svaku priliku kad je ovaj kuci da ga zarobi.
..kod nas oko rodjendana, vrlo brzo posle..
..spavaju od 12-14h, gore-dole, pa u pola devet tush, zubi, mleko i u devet su zaspali..
..ustaju oko 7-pola 8..
 )
)

Isto, u potpunosti (kao i uvek, uostalom)
Al stvarno ne mogu da se setim kad je izbacio drugo spavanje
isto kao sto sam zaboravila kad je izbacio lazu, samo jednu noc nije hteo, pljunuo je i nikada je vise nije trazio....
pitanje
Ivan sve pije iz solje, osim jutarnjeg i vecernjeg mleka
to vecernje mu dodje nekako kao uspavljivanje, umesto cucle
kad i kako se to menja soljom?

...Cupavica, je izjavila da ne "joji meto" nece da vidi flasicu pre spavanja,
...Cupavica, je izjavila da ne "joji meto" nece da vidi flasicu pre spavanja,