MajaVA
Ističe se
- Poruka
- 2.186
Ata,mogu da zamislim kako ti je....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ata kako je dospeo u tako lose stanje? Odjednom, sepsa? Od cega?

tako kod nas

to je, mogla bih reci, prva prava recenica izgovorena mene fascinira kako vam deca slazu recenice u tom uzrastu. moj stariji sin do pune dve godine znao 5 reci, ostalo je bilo pokazivanje prstom i mmm-kanje. kod malog sam odusevljena sto sa godinu i po zna mnogo reci, svaki dan kaze neku novu, ali slaganje recenica nema sanse. eventualno slozi smisleno dve reci i ja padnem na dupe od odusevljenja![]()

e, enki dan sam se odusevila kad je rekao " tata brmmm, nemne muta". tata vozi, nemanji muka "to je, mogla bih reci, prva prava recenica izgovorena
![]()
..shta se bre zalish, kvins..
..sa 19 meseci.. 

... u poslednje vreme ga vidjam ujutru na sat sat ipo, i popodne na oko 2 sata ... uveche dok se vratim, oko 23 h, on vec spava 
Mene u tom vremenskom periodu vrlo slabo konstatuje, valjda je skontao da sam ja stalno u blizini i da se muvam okolo po kuci a tatu treba nahvatati pa koristi svaku priliku kad je ovaj kuci da ga zarobi...kod nas oko rodjendana, vrlo brzo posle..
..spavaju od 12-14h, gore-dole, pa u pola devet tush, zubi, mleko i u devet su zaspali..
..ustaju oko 7-pola 8..

Isto, u potpunosti (kao i uvek, uostalom)
Al stvarno ne mogu da se setim kad je izbacio drugo spavanje
isto kao sto sam zaboravila kad je izbacio lazu, samo jednu noc nije hteo, pljunuo je i nikada je vise nije trazio....
pitanje
Ivan sve pije iz solje, osim jutarnjeg i vecernjeg mleka
to vecernje mu dodje nekako kao uspavljivanje, umesto cucle
kad i kako se to menja soljom?

...Cupavica, je izjavila da ne "joji meto" nece da vidi flasicu pre spavanja,