zsuki75
Ističe se
- Poruka
- 2.720
A sad jedno pitanje: kad su vam deca presla sa dva na jedno spavanje dnevno?
Mi imamo bas problem: ustane rano i oko 11-11.30 h je umoran kao pas i mora da odspava. To je pre rucka. Ne moze da doceka da spava posle rucka, bude nervozan, place i nece da jede (probala sam). Popodne mu se prispava tek oko 18h, sto je dosta kasno jer posle ne mogu da ga uspavam, borimo se skoro do 22 h. Ako ga drzim da ne spava, onda ista prica kao i pre rucka: place, nervozan, nece da vecera...
Lepo nisam pametna. Bilo bi najbolje da spava jednom, posle rucka, ali nece..kaze baba "nije dete masina"....msm, znam da nije ali imate li neki savet ili bar pricu kako je to islo kod vas?
znači kao sebe da čitam....Luca je popodnevno spavanje izbacila sa 9 meseci....

mi stalno kuburimo sa tim ne/spavanjem....
inače je uvek spavala do kasno, 9-10, pa zaspi oko 12-13 na sat-dva. i budna je do 21-22-23-24.....kako kad. naravno oko 18-19 je sanjiva ali ni pod razno neće da spava.
pra par dana je počela da se budi ranije pola9, pa 8, pa danas pola 8
a ja ko pas umorna jer legnem kasno oko 2. ali smo mislili ako ranije ustane, pa če ranije spavati prvu turu, pa ču nekako uglaviti i drugo spavanje da ne bude oko 18-19 već oko 17.....hoćeš. lepo smo mi to smislili. ustaje ranije, ajd, svakako moram da se naviknem uskoro počinjem da radim. oko pola 11 je već gotova, ne funkcioniše, zeva, kenjka. zaspi pre ručka naravno, odspava tačno u minut 1,5 sat. i oko podne, najkasnije pola 1 je budna. ruča i đipa do 7. u 6 je već sanjiva, ali ne uspavljujem je tad, pokušavam oko 5, ako neće, ne forsiram. sad se kupamo oko 7.15, maženje, priča, sika i spava već u 8. i budi se 150 puta preko noći....danas u pola 8 ustala, počela da mi lupa šamare da otvorim oči (ostala kod mene u krevetu od jutarnjeg sikenja) kd sam je pogledala a ona sva ponosna tapše

već mesecima vežbamo tapšanje i evo konačno sama! sve sam joj oprostila što me budila 100 puta sinoć. znam da je u glavici vežbala tapšanje. 
danas smo sami tata otišao na "službeni put" ahahhahahah biće dva dana....
ako provališ neki recept, piši da te kopiram.

"
.