Deca 1-3 godine (toddlers)

Da pohvalim drugog dedu, postao je pocasni gradjanin Zemuna, veceras idemo u Madlenianum na dodelu nagrade. :)
Kako ce Andrej da izdrzi, pojma nemam, vec me hvata panika!
Vodila sam ga na zavrsni koncert kad je bila Radost Evrope u SC, izdrzao je celih pola sata, pa smo izasli.
Toliko traje njegovo strpljenje, a to je jos i bilo zanimljivo, ovo ce da ga smori za 5 minuta.
Ne znam sta da ponesem da ga potkupim. :lol:

Hahaha, koji sam ja nepismeni idiot!
Kupila sam Andreju 3 bodica, da ne budu gola ledja kad krenemo na sankanje. :)
2 sam pogodila 98, jedan je 'ladno 86, al' sam gledala etiketu naopacke! :rumenko:
Mali mu je, a ne mogu da menjam jer su bili na snizenju.

:zcepanje::zcepanje: ee bre Kis ludo jedna nasmeja me:zcepanje:
jbga nece se baci :zper:

ovo za dodelu ne znam sta bih ti rekla .. moje dete zaspi na predstavi posle 10 minuta i ondaK tata i ja gledamo pepeljugu :roll:

Hahaha, koji sam ja nepismeni idiot!
Kupila sam Andreju 3 bodica, da ne budu gola ledja kad krenemo na sankanje. :)
2 sam pogodila 98, jedan je 'ladno 86, al' sam gledala etiketu naopacke! :rumenko:
Mali mu je, a ne mogu da menjam jer su bili na snizenju.

:rotf:
ja danas u busu, debil, snimam neko pakovanje pelena sto je nosila neka zena, u nekoj kesi...i gledam ja onako, naprezem se da vidim koje su pelene i vidim pise 99 i cetvorka je...i gledam kako bre stane 99 pelena u toliko pakovanje, jos cetvorka, nije toliko mala pelena
a ono 66 :roll:
:dash:

al nocas me urnisala, jedva da sam spavala, pa mi je oprosteno

...nekoliko puta samm to isto radila, a onda kad prodje neko vreme ostane samo uspomena na taj dogadjaj, cak ti nekad i bude smesno...:heart:
...vazno da je Andrej sad dobro:super:...a kako je deda?:(

Sta cu, Affro, kako mu je rasla ona cvoruga, ja zamisljam 10 puta veci subkranijalni hematom koji raste...
Luda zena! :)
Deda je zvao jutros u 7 da pita kako je Andrej, ebote, tek sto sam oci zatvorila, reko' ne znam ni gde je, ni kako je, spavamo, Bogte! :lol:
Posle smo se culi, smirio se i on kad sam rekla da se smanjuje cvoruga. :)

Sta cu, Affro, kako mu je rasla ona cvoruga, ja zamisljam 10 puta veci subkranijalni hematom koji raste...
Luda zena! :)
Deda je zvao jutros u 7 da pita kako je Andrej, ebote, tek sto sam oci zatvorila, reko' ne znam ni gde je, ni kako je, spavamo, Bogte! :lol:
Posle smo se culi, smirio se i on kad sam rekla da se smanjuje cvoruga. :)

...sve te ja razumem draga, hvala Bogu sve je vec iza vas:D

Sto se velicina tice, ja sam dugo brkala 68 i 86. To je bilo vreme kada je Junior nosio 68, a ja mama po prvi put, pa ajd ti zapamti sve te brojeve. I sve mi bilo cudno kako je taj od 86 nekako veliki :rumenko:

Bravo za dedu. Moja mama je nosila tik-tak bombone kada je prvi put vodila sestrinog malog u pozoriste. On je tada imao oko 2 godine i tik-tak je odradio posao, izdrzao je zamalo celu predstavu. A imaju samo dve kalorije :cepanje: Inace i moj tata slican vasem dedi (nisam skontala da li je on tvoj tata ili svekar). On kada dodje da se igra sa Juniorom i kada ovaj krene na spavanje samo kaze, odoh ja kuci, vidim da ce mali na spavanje. Ne seti se da ostane pa bar na miru jednom da popijemo kafu, al dobro, mene je godinama gledao po ceo dan, bar sada ne mora ;)

:cmok: za cvorugicu.

November: Kako ti prolazi ovaj radostan dan? Da li ste nesto specijalno isplanirali za danas ili ste vec proslavili za vikend?

Svekar, ali i moj tata je isti. :)
Kako stvari stoje, nas dvoje ipak ne idemo, samo mm.
Andrej je zaspao tek u 4, jos spava, od 1 sam pokusavala da ga uspavam, nije bilo sanse. :roll:
Zao mi je zbog dede, ali sta da radim, da ga probudim sad, ujedao bi od nervoze, tek onda ne bi izdrzao tamo ni minut.

Irina ima proliv :dash:
nocas je kukala da je boli stomak, ali osim toga nista se nije desavalo do pre 3 sata
jos sam je terala da jede corbicu neku, sa pavlakom unutra, i to je posle povratila...samo to jednom
inace jede i grisine i hleb je jela i pila je vodu i sta ti ja znam i nista...
samo ima proliv neki
dala sam joj smectu i linex pa cu da vidim sta se desava
tacno sam znala, sinoc se izuvala non stop i isla tako u carapama po parketu, ganjala sam je sve vreme ko lujka...kako se okrenem ona se izuje
samo da je vidim jos jednom bosu

ona bre kako je krenula u vrtic, vise je bolesna nego zdrava :poludeo:

Kistina, ma vazno je da se Andrej naspava. Svekar ce sigurno razumeti. A moze da svrati kod vas posle priredbe da vidi unuka ;)

Tsuymish, :cmok: da sto pre prodje. Mi sutra idemo prvi put u vrtic. Jos uvek nisam odlucila da li ce ici u SpeakUp ili u Puz, pa cemo sutra otici, videti i odluciti gde ce na navikavanje. I jedan i drugi vrtic ima svoje prednosti i mane, ali znam da nema svarsenog vrtica :sad2: Da ne off-topickujem previse, sutra javljam kako je proslo. Ma samo da izdrzi do polugodista bez bolseti, posle sam ja 3 nedelje na raspustu, pa ni ne mora ici.

opet je povratila :(
ovo je stvarno da popizdis

rece mi dever, "paaa...hm...kad krene u vrtic, prvih godinu dana ce non stop da bude kod kuce"

ovaj virus joj je preneo mm izgleda...njemu je nesto malo trcalo kroz stomak pre dva tri dana
i eto
nesto skupi tamo nesto ovako i non stop bolesna
sreca pa bar nema T
ili mozdfa nisam smela to da kazem? :roll:
a dusa me boli, ide i prica kako je boli guza :(

..ja se rodila pre 25 minuta,.. :D
..kazu da su vechernje bebe lenshtine, a jutarnje vrednice.. :lol:

..mm i ja slavimo od petka :rumenko: a danas mi doshli mama i tata :heart: nisam ih videla 20 dana, brat bratu..
..veliki me iscmakali pred shkolu, malishanci pevaju "divan dan" ceo dan, jaksha josh i ima neku predstavu shta se deshava,
a aleksej samo voli pesmicu :lol: narochito pljeskanje na kraju :lol:
..dobila sam poncho-shal-ogrtach sa kapuljachom (neko je bacao pasulj, savrshen je :zaljubljena: ) i knjigu koju sam spominjala letos.. :D
..torta kupovna, pekara mijatovic vidikovac, malina i slatka pavlaka.. :heart:

Novka,srecan rodjus.
Lepa proslava.:heart:

I mi smo imali jednu noc povracanja i dan od 2 kom proliva.:sad2:
Dala sam joj Linex i odradio je posao.A ona kao da se nista ne desava,samo jurca.

Inace malo fali da se skroz oslobodi sama u hodanju,par metara seta sama,al uhvati me za ruku sto je sigurno,sigurno.

Sve se vise buni kad krecem na posao.:sad2:

Izbila na druga cetvorka.:orkestar:
Sad imamo zuba komada 10.

..ja se rodila pre 25 minuta,.. :D
..kazu da su vechernje bebe lenshtine, a jutarnje vrednice.. :lol:

..mm i ja slavimo od petka :rumenko: a danas mi doshli mama i tata :heart: nisam ih videla 20 dana, brat bratu..
..veliki me iscmakali pred shkolu, malishanci pevaju "divan dan" ceo dan, jaksha josh i ima neku predstavu shta se deshava,
a aleksej samo voli pesmicu :lol: narochito pljeskanje na kraju :lol:
..dobila sam poncho-shal-ogrtach sa kapuljachom (neko je bacao pasulj, savrshen je :zaljubljena: ) i knjigu koju sam spominjala letos.. :D
..torta kupovna, pekara mijatovic vidikovac, malina i slatka pavlaka.. :heart:
:heart:
..tsuy, pun je bg tog virusa, skoro svi su imali i T :( ali ako je za utehu, treceg dana nestaje kao rukom odnesen.. :roll:
..od petka do juche su ga chak imali i moja sestra i zet i starije dete, negde oko berlina, znachi nismo lokalni baksuzi.. :roll:

da, to je taj...samo mm nije imao t i nije povracao, al je imao mucninu neku...tacno 3 dana je trajao...tj. u toku treceg je prestalo

Ceo dan nije nista skoro jela :(
grisine, hleb, tost sa margarinom, krisku dve mandarine...malo jogurta...i 120 ml ad mleka
nesto linex i smecta ne rade poso
doduse dala sam joj samo 2 puta i jedno i drugo
s tim sto joj rokam po 2 linexa

Back