kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
Da pohvalim drugog dedu, postao je pocasni gradjanin Zemuna, veceras idemo u Madlenianum na dodelu nagrade. 
Kako ce Andrej da izdrzi, pojma nemam, vec me hvata panika!
Vodila sam ga na zavrsni koncert kad je bila Radost Evrope u SC, izdrzao je celih pola sata, pa smo izasli.
Toliko traje njegovo strpljenje, a to je jos i bilo zanimljivo, ovo ce da ga smori za 5 minuta.
Ne znam sta da ponesem da ga potkupim.

Kako ce Andrej da izdrzi, pojma nemam, vec me hvata panika!
Vodila sam ga na zavrsni koncert kad je bila Radost Evrope u SC, izdrzao je celih pola sata, pa smo izasli.
Toliko traje njegovo strpljenje, a to je jos i bilo zanimljivo, ovo ce da ga smori za 5 minuta.
Ne znam sta da ponesem da ga potkupim.

...a kako je deda?
Inace i moj tata slican vasem dedi (nisam skontala da li je on tvoj tata ili svekar). On kada dodje da se igra sa Juniorom i kada ovaj krene na spavanje samo kaze, odoh ja kuci, vidim da ce mali na spavanje. Ne seti se da ostane pa bar na miru jednom da popijemo kafu, al dobro, mene je godinama gledao po ceo dan, bar sada ne mora 
Da ne off-topickujem previse, sutra javljam kako je proslo. Ma samo da izdrzi do polugodista bez bolseti, posle sam ja 3 nedelje na raspustu, pa ni ne mora ici.
) i knjigu koju sam spominjala letos..