ija_ftn
Domaćin
- Poruka
- 3.487
Ako uspem sutra ujutru da navatam urin, idemo u lab , ali on je ok , samo mene brine onaj MMR u chetvrtak, pa hocu da iskljuchim sve zhivo... i da vade krv, nije mu normalna krvna slika radjena nikad, pa da vidimo stanje ... nekako je oslabio dok je sad kashljao
.. i pocheo je da se prenemazhe oko jela, ali uglavnom kod sveki ... dzhaba joj kazhem da mu ne nutka svaki chas, i ako ne jede ruchak, onda nema umesto toga hleba i sto chuda ...
mozhda petak? mozhete vas dvoje da navratite malo kod nas, i onako je veoma hladno da se oni vrzmaju toliko napolju
Dogovoreno. Sto se klope tice, ne znam sta da kazem. Znam da Junior bolje jede od kako imamo neki raspored, i ne dajem mu da jede "jer je jadno dete gladno, vidis kako gleda".
Drzim palceve da svi rezultati budu u redu.
Joj, taj MMR
 I nas ceka sredinom novembra.
 I nas ceka sredinom novembra.

Mi smo se prvi put namucili sa JUniorom. On se ispiskio dok smo ga tusirali, pa smo sledeci put bili spremniji
 Mi smo se prvi put namucili sa JUniorom. On se ispiskio dok smo ga tusirali, pa smo sledeci put bili spremniji  

... sve je lepo izinhalirao i sad je dobro ... nasha dr jeste malo arogantna, ali je protiv antibiotika dok mozhe drugo shta da pomogne , hvala Bogu mi smo dosad proshli bez problema sve, imao je malu prehladicu u martu, i evo sad
 ... sve je lepo izinhalirao i sad je dobro ... nasha dr jeste malo arogantna, ali je protiv antibiotika dok mozhe drugo shta da pomogne , hvala Bogu mi smo dosad proshli bez problema sve, imao je malu prehladicu u martu, i evo sad 
 ... u lab je jako malo plakao, ali je vrisnuo kad mu je stisnula prst, kazhe sestra "auuu" ... reko' " pa bice operski pevach "
 ... u lab je jako malo plakao, ali je vrisnuo kad mu je stisnula prst, kazhe sestra "auuu" ... reko' " pa bice operski pevach " 

...
  ...   za Armina.
 za Armina.  

... poljubac za malog zderonju
  ... poljubac za malog zderonju  ...
 ...