MajaVA
Ističe se
- Poruka
- 2.186
Dunja veliku teglicu uglavnom deli na 2 ili tri puta...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam kupila oboje. Nona je obična, a i adapter. Kuma je imala onu što svira, pa joj je išla noću na živce i onda je cviknula žice.
Moj mali je video kako tata piški u wc šolju, pa ga je u početku imitirao (jedva sam tatu naterala da piški pred njim). Ali je ubrzo hteo samo u nonu. A naučio je na nonu sa 2godine, do tada mu je služila kao nona za velikog medveda.
Sad sa 3godine, kaki u nonu, a piški u wc šolju, kao veliki.
..moji su imali obichnu, najobichniju, od 150din u aksi,
taj "model" je na trzishtu vec vishe od dvadeset godina (deverov sin koji ima dvadeset i kusur je imao istu)
pa mislim da je neshto u njegovom dizajnu i konstrukciji vanvremenski dobro potrefljeno..
http://shop.aksa.rs/drina-plastika-nosa.html
..ja nisam volela adaptere, meni je to nebezbedno..
..i ne znam shta si planirala, ali mislim da je rano za uchenje njega na noshu,
mozesh samo ti da trenirash "poturanje u pravom trenutku"..![]()
A da, obavezno ga naučiti da gurne pišu dole da ne upiški čitav patos. Ali, to već kad savlada nonu.
hehe, ja taj recept znam sa mlekompivopije jedne!
tri veelike kašike šećera, pa kad porumeni sipam mleko oko 4 dcl i kuvam dok se šećer ne otopi ponovo.
mi to zovemo šerbet. super za grlo i za suvi kašalj.
ima da se kupi Jungle nosa, oblik joj je identican kao onoj chicco al je duplo jeftinija
jako udobna za mrsave guzice...zao mi sto nju nisam uzela al sad nema veze...ionako ide gde oces...danas se ispiskila u kanticu za pesak...nije nosa bila pri ruci a ja bila u kuhinji i dete sta ce, piskilo u kanticu i donelo mi u kujnu da mi preda i da se pohvali
samo sto se nisam i ja upisala od smeha![]()