ija_ftn
Domaćin
- Poruka
- 3.487
Ako uspem sutra ujutru da navatam urin, idemo u lab , ali on je ok , samo mene brine onaj MMR u chetvrtak, pa hocu da iskljuchim sve zhivo... i da vade krv, nije mu normalna krvna slika radjena nikad, pa da vidimo stanje ... nekako je oslabio dok je sad kashljao
.. i pocheo je da se prenemazhe oko jela, ali uglavnom kod sveki ... dzhaba joj kazhem da mu ne nutka svaki chas, i ako ne jede ruchak, onda nema umesto toga hleba i sto chuda ...
mozhda petak? mozhete vas dvoje da navratite malo kod nas, i onako je veoma hladno da se oni vrzmaju toliko napolju![]()
Dogovoreno. Sto se klope tice, ne znam sta da kazem. Znam da Junior bolje jede od kako imamo neki raspored, i ne dajem mu da jede "jer je jadno dete gladno, vidis kako gleda".
Drzim palceve da svi rezultati budu u redu.
Joj, taj MMR
I nas ceka sredinom novembra.
... i da vade krv, nije mu normalna krvna slika radjena nikad, pa da vidimo stanje ... nekako je oslabio dok je sad kashljao

... sve je lepo izinhalirao i sad je dobro ... nasha dr jeste malo arogantna, ali je protiv antibiotika dok mozhe drugo shta da pomogne , hvala Bogu mi smo dosad proshli bez problema sve, imao je malu prehladicu u martu, i evo sad 
... u lab je jako malo plakao, ali je vrisnuo kad mu je stisnula prst, kazhe sestra "auuu" ... reko' " pa bice operski pevach " 

...
za Armina.
... poljubac za malog zderonju
...