kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
Da sam rodila kad sam ja htela, i da mi nije vreme proshlo u lechenju, onda bih napravila pauzu oko 5 godina ... meni to deluje ok ... vece dete je vec u obdanishtu, ima svoj sistem itd, + mozhe mu se vec neshto i objasniti, mozhe pomoci oko bebe ... jednostavno, meni je to delovalo najbolje ... ali eto , poshto ce mali ostati jedinac, ostadoh ja na teoriji, nishta od prakse ... a ako bih pokushala da skrpim drugo dete ( shanse su toliko male da matematichki ne mogu ni da se izrazim
) morala bih da pozhurim, ipak sam ove godine napunila 38 ... Bogte mazo
![]()
Mislis 19 drugi put?

Imas jos vremena ihaj!

, onda bih napravila pauzu oko 5 godina ... meni to deluje ok ... vece dete je vec u obdanishtu, ima svoj sistem itd, + mozhe mu se vec neshto i objasniti, mozhe pomoci oko bebe ... jednostavno, meni je to delovalo najbolje ... ali eto , poshto ce mali ostati jedinac, ostadoh ja na teoriji, nishta od prakse ... a ako bih pokushala da skrpim drugo dete ( shanse su toliko male da matematichki ne mogu ni da se izrazim
) morala bih da pozhurim, ipak sam ove godine napunila 38 ... Bogte mazo 

da, sad sve ispocetka

... i taman sam krenula da se isplachem k'o chovek, poharao je djubre povadeci ostatke od doruchka
bravo mamaa
da sto pre ozdravite.. mi ca mala taman je krenula u vrtic
. Po meni ovaj post ga definitivno zasluzuje