Deca 1-3 godine (toddlers)

e a na koji nacin da je namolim da piski u nosu napolju ili u gostima?
bile smo kod komsinice juce i ona sedne na nosu al nista ne uradi,valjda ima pametnija posla posto su igracke zanimljivije
a napolju cim joj skinem gace ona urla...plasi se
ne znam kako to da sredimo....nadam se da ce po letnjoj vrucini biti lakse jer ce imati samo gacice i haljinu uglavnom
videcemo

bile smo kod komsinice juce i ona sedne na nosu al nista ne uradi,valjda ima pametnija posla posto su igracke zanimljivije
ne znam kako to da sredimo....nadam se da ce po letnjoj vrucini biti lakse jer ce imati samo gacice i haljinu uglavnom
videcemo

mi piskimo napolju bez problema samo se sakrijemo negdje da mu druga djeca ne odvlace paznju ali nam je veliki problem obdaniste tamo nikako da se skoncentrise na ono sto treba da obavi nego sjedne na 3-4 sekunde pa skoci i tako po 100 puta nekad obavi a nekad ne prosto nema strplanja sve ga drugo zanima

videcemo

..jel nosish njenu noshu..?

e ja se nadam da ce do vrtica biti vec uveliko van pelene
nesto sam planirala da je dam sa dve ipo u vrtic a ne sad u jaslice
ima ovde ka kosutnjaku vrtic od 3 pa navise i nije guzva,uvek ima mesta
pa cu da ih pitam dal moze sada da bude primljena pa da krene u januaru
komsinicina mala ima sada dve godine i 3 meseca i tu ce biti primljena al krece kasnije..
pa cu da vidim sa njima
samo moram sad da konkurisem jer kazu nesto od sledece godine nece imati pravo majke koje ne rade da konkurisu
bem ti drzavu sve naopako
zamisli sad mame koje nisu prijavljene a rade ili one koje traze posao...kako ce i sta ce
uzas
ici cu do biroa da se prijavim i da odnesem potvrdu kada budem predavala za vrtic

kod komsinice ne
a napolju smo probali i bez i sa nosom
ma ni da cuje
znas koja je to vriska?
moracu da sacekam jos za to...nije spremna...al bih volela da nekako mogu da joj pomognem da se navikne
mozda da mene vidi kako piskim u nekom DZbunu
:lol:

:zcepanje: ti bi bila zanimljiva situacija :) samo je pusti ja sam se nervirala danima a ispade jednostavnije nego sto sam mislila, imaju oni neki svoj klik do juce nesto nije moglo a danas je sve ok.... ka zna zasto je to dobro

..jaksha je poslednjih par nedelja fokusiran na samostalno krkanje (za razliku od prethodnih dve godine i kusur, kada je bio fokusiran na krkanje uopshteno :lol:)
tako da ja imam pola sata vishe slobodnog vremena, on jede sam a ja blejim ovde i dajem mu moralnu podrshku i merkam prosuto da li je hitno ili nije :roll: ..
..a bekan je ruchao u tri i kusur umesto u dva-pola tri, nova sloboda ga opila, i otishao na dzonjku.. :) ..kad ustane, mogli bi napolje, ako ne padne neshto.. :)

Back