Deca 1-3 godine (toddlers)

..sad je i ovde izvirilo.. :) ..ali se musavilo satima do malopre.. :roll:
..izgleda da se postidelo shto sam ga ogovarala.. :)

:klap:

Mi bili u setnji i usput svratila do Idee po kasice i podmetac. Kako je sve poskupelo :azdaja: Nisu normalni, dokle ce jos dizati cene?

Jos sam se jedve popela na 2 sprat sa Juniorom, kolicima i kasicama. Crkla sam.

Ali vreelo je otici malo procunjati. Bas je lepo vreme. Jos sam Junioru obukla neku majicu sa dugim rukavima, onako momacku i kacket koji je dobio od zaove. Jes da je moj ali je bio macan ipo :rumenka:

o ljudi moji sta sve nece da me snadje... ide sergej prema meni i nesto kenjka kao da je nezadovoljan a prste savija kao da drzi nesto lepljivo, kad ja osetim nesto smrdi a on se ukakio gurnuo ruku u pampers i izvukao *****?! i daje mi ga! Umalo se ne slogirah, ja bezim od njega a on zapeo da mi ga da i krecem da zovem muza da ga odmah vodimo u kupatilo na tusiranje a on trci zamnom, jedva pobegoh i sreca da ga nije utrljao u mene

i mi smo imali incident sa punom nosom, uzeo da prospe u solju, pogresno okrenuo pa sve sebi na nogice, posle toga vise nije ni pokusavao sad kad piski ili kaki vice mama baci :)
izgleda da svi obozavaju da nosaju punu nosu

hm... tacno bi moje dete bacila i pravila drugo :)

o ljudi moji sta sve nece da me snadje... ide sergej prema meni i nesto kenjka kao da je nezadovoljan a prste savija kao da drzi nesto lepljivo, kad ja osetim nesto smrdi a on se ukakio gurnuo ruku u pampers i izvukao *****?! i daje mi ga! Umalo se ne slogirah, ja bezim od njega a on zapeo da mi ga da i krecem da zovem muza da ga odmah vodimo u kupatilo na tusiranje a on trci zamnom, jedva pobegoh i sreca da ga nije utrljao u mene

..milice, mislim da ti je to za nauk, izgleda da te sergej shpijunira na krstarici.. :rotf:

To je jos dobro. Junior od kako je pronasao pisu cim otvorim pelenu on odma' opa i ruku dole. Danas se ukakio i naravno cim sam ga raspovila on opa dole, jedva sam mu obrisala rukice vlaznom maramicom. Sto je najgore on bi ladno istu tu rukicu za 5 sekundi u usta stavio :sad2: Sva sreca da sam imala spremne maramice.

To je jos dobro. Junior od kako je pronasao pisu cim otvorim pelenu on odma' opa i ruku dole. Danas se ukakio i naravno cim sam ga raspovila on opa dole, jedva sam mu obrisala rukice vlaznom maramicom. Sto je najgore on bi ladno istu tu rukicu za 5 sekundi u usta stavio :sad2: Sva sreca da sam imala spremne maramice.
Andrej je stavio takvu ruku u usta, nista mu nije bilo, ja htela da se ispovracam.

20120509_192226.jpg

Forumski drugari, mala Tsuymishica i Andrej! :)

Nisu se pipali. :)
Ovde kod nas nisu bas bili za druzenje, tj. moj antihrist nije, ali napolju je bila druga prica. :)
On je juri: Cekaj, Ina, Ina, cekaj! A ona bezi.:lol:

Kada je lepo vaspitana.

Juce bila drugarica sa cerkom koja je 4 nedelje mladja od Juniora. Mala je med medeni i zovem je snajka. I tako oni dole nesto puze, igraju se kada Junior uzme pomazi maloj guzu a zatim i lizne :cepanje: (sada je u liz fazi, sve mora da proba) Kaze drugarica "sta mi to radis sa cerkom? Ostavi je na miru" I umire od smeha.

Back