Nastasa
Aktivan član
- Poruka
- 1.410
..meni cerka prijavila da ce ostati ispred da slushaju do kraja i isto kaze "aj dodjite i ti i tata"..
pa msm ono kao .. ajmo djuture

taman da nasi klinci pricaju jednog dana kako su bili na koncertu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..meni cerka prijavila da ce ostati ispred da slushaju do kraja i isto kaze "aj dodjite i ti i tata"..

aahhahhah a Aleksej i Jaksa ce da bejbisituju jedan drugog?!..meni cerka prijavila da ce ostati ispred da slushaju do kraja i isto kaze "aj dodjite i ti i tata"..

pa da time odusevljavaju devojcice. Ko zna koliko ce jos godina oni svirati, pa da iskoriste situaciju.
 pa da time odusevljavaju devojcice. Ko zna koliko ce jos godina oni svirati, pa da iskoriste situaciju.

..ali se musavilo satima do malopre..
 ..ali se musavilo satima do malopre.. 

..sad je i ovde izvirilo....ali se musavilo satima do malopre..
..izgleda da se postidelo shto sam ga ogovarala..

Nisu normalni, dokle ce jos dizati cene?
  Nisu normalni, dokle ce jos dizati cene?

i mi smo imali incident sa punom nosom, uzeo da prospe u solju, pogresno okrenuo pa sve sebi na nogice, posle toga vise nije ni pokusavao sad kad piski ili kaki vice mama baci
izgleda da svi obozavaju da nosaju punu nosu
hm... tacno bi moje dete bacila i pravila drugo
o ljudi moji sta sve nece da me snadje... ide sergej prema meni i nesto kenjka kao da je nezadovoljan a prste savija kao da drzi nesto lepljivo, kad ja osetim nesto smrdi a on se ukakio gurnuo ruku u pampers i izvukao *****?! i daje mi ga! Umalo se ne slogirah, ja bezim od njega a on zapeo da mi ga da i krecem da zovem muza da ga odmah vodimo u kupatilo na tusiranje a on trci zamnom, jedva pobegoh i sreca da ga nije utrljao u mene

o ljudi moji sta sve nece da me snadje... ide sergej prema meni i nesto kenjka kao da je nezadovoljan a prste savija kao da drzi nesto lepljivo, kad ja osetim nesto smrdi a on se ukakio gurnuo ruku u pampers i izvukao *****?! i daje mi ga! Umalo se ne slogirah, ja bezim od njega a on zapeo da mi ga da i krecem da zovem muza da ga odmah vodimo u kupatilo na tusiranje a on trci zamnom, jedva pobegoh i sreca da ga nije utrljao u mene
 Sva sreca da sam imala spremne maramice.
 Sva sreca da sam imala spremne maramice.Andrej je stavio takvu ruku u usta, nista mu nije bilo, ja htela da se ispovracam.To je jos dobro. Junior od kako je pronasao pisu cim otvorim pelenu on odma' opa i ruku dole. Danas se ukakio i naravno cim sam ga raspovila on opa dole, jedva sam mu obrisala rukice vlaznom maramicom. Sto je najgore on bi ladno istu tu rukicu za 5 sekundi u usta stavioSva sreca da sam imala spremne maramice.

...slatkisi
...koliko puta su se "posvadjali"..?

Nisu se pipali.
Ovde kod nas nisu bas bili za druzenje, tj. moj antihrist nije, ali napolju je bila druga prica.
On je juri: Cekaj, Ina, Ina, cekaj! A ona bezi.
 (sada je u liz fazi, sve mora da proba) Kaze drugarica "sta mi to radis sa cerkom? Ostavi je na miru" I umire od smeha.
 (sada je u liz fazi, sve mora da proba) Kaze drugarica "sta mi to radis sa cerkom? Ostavi je na miru" I umire od smeha.

Boze, Afro, fina vaspitana deca se ne svadjaju!
Osim kad ona dira njegove igracke...

..moji malishanci..

..i mama na izmaku snage..