Deca 1-3 godine (toddlers)

november jel sama ides sa malcima napolje i kako to fukcionise?
meni deluje kao nemoguca misija da vodim Irinu i da guram bebu u kolicima :lol:

Kad to vec pomenu, to je razlog sto ja vec mesecima vidjam osteopatu :zper:
Elem, izmedju mojih pilica je razlika 21 mesec. A mlada dama sa 21 mesec ne da nije slusala, nego je bila ko u crtani filmovima, kad izadje iz kolica, juriiiisssss :roll:.
Kengur nam je bio spas, damu u kolica a bebana u nosiljku.
Sa neke 2.5 god smo mogli u setnju taku da smo dami kupili buggyboard a momka u kolica.

..uglavnom sama, mada mi neko od velike dece ili vikendom tata povremeno prave drushtvo.. :)
..sad je duzi dan pa tata nekad stigne da nam se pridruzi, radi do pet, dok stigne, dok jede - vec bude mrak doskora,
ali ukrademo po neki dan i preko nedelje u poslednje vreme, makar da istrchi pole ruchka da nas stigne i nadje po kraju.. :)

..jaksha je starije dete za pozeleti, drzi se za kolica jednom rukom i "vozi batu", ne jurca pre parka ili koshutnjaka nigde,
prednost mirne ulice je i panichni strah od automobila koji prilaze, to sam ukapirala josh sa starijima.. :lol:

Kad to vec pomenu, to je razlog sto ja vec mesecima vidjam osteopatu :zper:
Elem, izmedju mojih pilica je razlika 21 mesec. A mlada dama sa 21 mesec ne da nije slusala, nego je bila ko u crtani filmovima, kad izadje iz kolica, juriiiisssss :roll:.
Kengur nam je bio spas, damu u kolica a bebana u nosiljku.
Sa neke 2.5 god smo mogli u setnju taku da smo dami kupili buggyboard a momka u kolica.

..ja sam zimus ganjala neka duplex kolica, ali je izbor ovde ochajan, npr ona daska za stajanje pozadi je cenom u rangu prosechnih kolica :rtfm:,
ali imam srecu da je jaksha, kao stariji, od trenutka kad je prohodao, sam, bez dana "vodanja" za ruke, sa 11 meseci, prestao da ferma kolica kao pojavu,
i uz to je od onih sa kojima se mozesh dogovoriti i rachunati na to.. :heart:
..kod mojih je razlika nepunih 16 meseci i bila sam u prilichnoj panici kako ce ovo prolece da izgleda, ali neko me je pogedao odozgo, reklo bi se.. :heart:

:klap: Bravo Jaksha!!! To je bas za pozeleti. Ja bas ovih dana intenzivno diskutujem na tu temu sa svima sa malom decom ;) Kako bre uspevate da imate takvu decu koja hoce da hodaju mirno pored vas? Ozbiljno, da li je pitanje "treninga" ili se jednostavno takvi rode ? Mislim, ako je neki trening, u cemu je tajna?!
Ili smo mi bas takve srece da nasih oboje voze svoju trku :think:
Tek sto smo malo odahnuli sa ovom malom, da hoce normalno i pored nas da hoda ulicom, sad ovaj momak bi da seta sam ( i treba naravno ) al isto ko i ona u tom uzrastu-nema sanse da to izvedemo. Bezi, juti trci i narvno u totalno suprotnom smeru od onoga gde treba. A da ti da ruku, ma ni u najludjim snovima :roll:.
Ah, kaad ce da odrastu vec jednom :lol:

...nasa gospodjica je iz cista mira pre dva tri dana pocela da hoda na prstima...i kad ide da se nesto krivi pa kao da ide
ukoso....e svasta niti znamo razlog ni kako tome stati na put...

...inace je otkrila da moze sama drzeci se za gelender da se popne uz stepenice, i sad smo svi u strahu, sta ako se
popne pa krene da silazi a niko nije bas tog momenta uz nju....ona jeste uvek sa nekim, ali znate one momente kad
su svi tu a beba ipak padne sa kreveta..ili odakle vec....

..danas je dobila prve sandalice pa je sva u cudu sto su joj pristici goli:lol:

Aj' malo da se smejemo novinarima kad vec ne mozemo da idemo! :lol:
Hit!

Macine.jpg

Metalika.jpg

najjaci su komentari, ja se uvek cepam kako se ljudi loze da su vesti istinite a ne iskarikirane.. tekst je odlican i stvarno je olicenje danasnjih " velikih fanova"
ja sam odrasla uz metaliku al ne idem.. frka mi je od mase ljudi koja podivlja.. dok nisam imala dete nije mi to predstavljalo neki problem ali sada mi frxa :D

Evo ti izvestaj uzivo! 'Ladno mi je poslao sliku, sad ga jos vise mrzim! :evil:
20120508_203926.jpg

sta ti ja znam ne volim metaliku nit mi je dobar drug :) zao mi je sto nisam bila na stonse, mislim matori su nema sanse za njihovih zivota jos jednom da dodju ovde, isla sam na madonu u 18 nes trudnoce i skakala i djuskala, ni madonu ne slusam ali je bio pravi spektakl. otisao moj sef sa cerkom na metaliku hteo i mm da ide al nije imao dozvolu, nemoze non stop da mi gleda metaliku

Mi smo bili na Rammstein-u i rekla sam da za svog zivota moram otici jednom u Moskvu na njihov koncert.

Koncert Billy Idola je bio jedan od duuuugo ocekivanih. Isla bih odma' sutra ponovo kada bi ponovo dosao.

Koncert Pistolsa je isto dugo ocekivan ali sam se jako razocarala, isto i sa Pekinskom patkom :(

Back