november child
Elita
- Poruka
- 18.222
..i jaksha hoce da nosi da prospe, nije problem shto nosi, nego shto trchi sa spushtenim pantalonama i gacama.. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..i jaksha hoce da nosi da prospe, nije problem shto nosi, nego shto trchi sa spushtenim pantalonama i gacama..![]()
hm... tacno bi moje dete bacila i pravila drugoi mi smo imali incident sa punom nosom, uzeo da prospe u solju, pogresno okrenuo pa sve sebi na nogice, posle toga vise nije ni pokusavao sad kad piski ili kaki vice mama baci![]()
izgleda da svi obozavaju da nosaju punu nosu

e a na koji nacin da je namolim da piski u nosu napolju ili u gostima?
bile smo kod komsinice juce i ona sedne na nosu al nista ne uradi,valjda ima pametnija posla posto su igracke zanimljivije
a napolju cim joj skinem gace ona urla...plasi se
ne znam kako to da sredimo....nadam se da ce po letnjoj vrucini biti lakse jer ce imati samo gacice i haljinu uglavnom
videcemo
hm... tacno bi moje dete bacila i pravila drugo![]()
da zna da mi ta misao prodje kroz glavu vise puta dnevno 
e a na koji nacin da je namolim da piski u nosu napolju ili u gostima?
bile smo kod komsinice juce i ona sedne na nosu al nista ne uradi,valjda ima pametnija posla posto su igracke zanimljivije
a napolju cim joj skinem gace ona urla...plasi se
ne znam kako to da sredimo....nadam se da ce po letnjoj vrucini biti lakse jer ce imati samo gacice i haljinu uglavnom
videcemo
..jel nosish njenu noshu..?

kod komsinice ne
a napolju smo probali i bez i sa nosom
ma ni da cuje
znas koja je to vriska?
moracu da sacekam jos za to...nije spremna...al bih volela da nekako mogu da joj pomognem da se navikne
mozda da mene vidi kako piskim u nekom DZbunu![]()
ti bi bila zanimljiva situacija
samo je pusti ja sam se nervirala danima a ispade jednostavnije nego sto sam mislila, imaju oni neki svoj klik do juce nesto nije moglo a danas je sve ok.... ka zna zasto je to dobroti bi bila zanimljiva situacija
samo je pusti ja sam se nervirala danima a ispade jednostavnije nego sto sam mislila, imaju oni neki svoj klik do juce nesto nije moglo a danas je sve ok.... ka zna zasto je to dobro

Povedemo je na beer fest, pa moze demonstracija u zbunu, iza automobila, pored drveta, ma gde 'oces!kod komsinice ne
ma ni da cuje
znas koja je to vriska?
moracu da sacekam jos za to...nije spremna...al bih volela da nekako mogu da joj pomognem da se navikne

Povedemo je na beer fest, pa moze demonstracija u zbunu, iza automobila, pored drveta, ma gde 'oces!![]()

kod komsinice ne
ma ni da cuje
znas koja je to vriska?

Povodom manifestacija na Uscu, samo da izjavim da danas mrzim mm jer on ide na Metaliku, a ja cuvam dete!![]()

..osh da chuvash josh dvoje, ja cu da ti chuvam muza..?![]()

Povedemo je na beer fest, pa moze demonstracija u zbunu, iza automobila, pored drveta, ma gde 'oces!![]()
Povodom manifestacija na Uscu, samo da izjavim da danas mrzim mm jer on ide na Metaliku, a ja cuvam dete!![]()

..osh da chuvash josh dvoje, ja cu da ti chuvam muza..?![]()
) 20 dana pre, a ti na GNR 20 dana posle porodjaja..? 

)
..kad ustane, mogli bi napolje, ako ne padne neshto..