november child
Elita
- Poruka
- 18.222

..samo vi mene hvalite, sad kad se sutra zapetljam i sve mi krene naopachke, znam koga da psujem..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovde ti pravljenje kod kuce i ketering izadju na isto kad sve sracunas.
Plus si odmorna i orna za goste i ne moras da razmisljas da li ce da ti uspe nesto od hrane.
I sve bude fenomenalnog ukusa i divno servirano-samo za to bi mi trebalo dva dana.
Nikad se nisam ni hvalila da sam neka domacica, lepo narucim, a sveki neka prevrce ocima sto se nisam znojila pored sporeta nedelju dana kako dolikuje!
November, svaka ti cast, ja ne bih mogla definitivno!
I srecna slava!![]()
![]()
..kistina, baci broj tog keteringa, za svaki sluchaj..![]()
Ja napisala na zenama prosle godine, i slikala sve kako su mi to servirali za Andrejev rodjendan, neko je trazio, pa me obrisase, kazu nije dozvoljeno reklamiranje. 
Ja napisala na zenama prosle godine, i slikala sve kako su mi to servirali za Andrejev rodjendan, neko je trazio, pa me obrisase, kazu nije dozvoljeno reklamiranje.
Ako zapne, saljem pp, tu sam ja, imam besplatan net na telefonu.![]()

..ja danas padoh s nogu....sutra slavimo, u frizider nema trika da stane ni ribizla vishe, trche mi kockice od ruske salate pred ochima..
..dzapala sam se sa cerom....ode da landara, a sutra cu da je upregnem zorom da ispegla slavski stoljnjak od 45kvadrata
![]()
..jaksha ceo dan obilazi sherpe, zna se chemu se on raduje najvishe..
..sad sam sela i ne mrdam, pijem 'ladno pivo..
..tata je vodio obojicu napolje sam prvi put, doshao kuci sa tikovima, kaze "izraslo mi josh shest pari ochiju"![]()

..jes boli te uvce za sveki, sve sto mozes sebi da olaksas olaksaj, nemas ti tri zivota, i dete nikad vise nece da bude tako
malo pa da se mazis sa njim i igras dok neko drugi sve to radi umesto tebe![]()

ti bi bila savrsena svekrva![]()
..da znas i da bi...sve sto nisam ja radila i sto ne bih, ne bi ni moja snaja...ajde bre kad pomislim kakvu sam ja
svekrvu imala, i kakve imaju mnoge od vas, svaka mi se dlaka na glavi digne....kao da nikad nisu bile snaje, i kao
da su celog zivota cekale da dobiju snaje da bi imale na kome da se izivljavaju..pih...

kod nas je firma za ketering mm
ja se u kuhinju ne mesam kad je neka posebna prilika
i ja sam domacica ko kris![]()

Meni se desava da ne znam gde sam sta procitala,da li na ovoj ili na onoj bebecoj temi.![]()

) Ja se jako bojim da necu cuti kada place, pa bi uzeli neki bebi-alarm/monitor kako li se vec zove. Nismo bas pri parama da kupujemo neki 10.000+, ali ne bi ni neki koji ne radi posao. Svaki savet je dobrodosao. Ako znate koji da NE kupimo i to ce nam znaciti.
Nisi jedina, a ja ni nemam toddlersa
Da vas pitam: Koji bebi alarm da kupimo? Beba (6meseci) je u jednoj sobi, a mi u sobi pored. Na oba mesta ima prikljucak za struju (sta inzenjer gleda je li) Ja se jako bojim da necu cuti kada place, pa bi uzeli neki bebi-alarm/monitor kako li se vec zove. Nismo bas pri parama da kupujemo neki 10.000+, ali ne bi ni neki koji ne radi posao. Svaki savet je dobrodosao. Ako znate koji da NE kupimo i to ce nam znaciti.
![]()
Mi imamo neki Giordani i zavrsava posao.
Nego ja sam mojoj majci rekla da ima veliku srecu sto ima dve cerke, u suprotnom da je imala dva sina i dve snaje, one bi je do kraja ubile!