Deca 1-3 godine (toddlers)

Ovde ti pravljenje kod kuce i ketering izadju na isto kad sve sracunas.
Plus si odmorna i orna za goste i ne moras da razmisljas da li ce da ti uspe nesto od hrane.
I sve bude fenomenalnog ukusa i divno servirano-samo za to bi mi trebalo dva dana.
Nikad se nisam ni hvalila da sam neka domacica, lepo narucim, a sveki neka prevrce ocima sto se nisam znojila pored sporeta nedelju dana kako dolikuje! :roll:
November, svaka ti cast, ja ne bih mogla definitivno!
I srecna slava! :) :cmok2:

Ovde ti pravljenje kod kuce i ketering izadju na isto kad sve sracunas.
Plus si odmorna i orna za goste i ne moras da razmisljas da li ce da ti uspe nesto od hrane.
I sve bude fenomenalnog ukusa i divno servirano-samo za to bi mi trebalo dva dana.
Nikad se nisam ni hvalila da sam neka domacica, lepo narucim, a sveki neka prevrce ocima sto se nisam znojila pored sporeta nedelju dana kako dolikuje! :roll:
November, svaka ti cast, ja ne bih mogla definitivno!
I srecna slava! :) :cmok2:

..jes boli te uvce za sveki, sve sto mozes sebi da olaksas olaksaj, nemas ti tri zivota, i dete nikad vise nece da bude tako
malo pa da se mazis sa njim i igras dok neko drugi sve to radi umesto tebe:D

Moj sin je malopre zaglavio prst na vratima, tamo pozadi gde su zakacena za zid (bas sam objasnila). Plakao je jako, ali ne mnogo dugo, prstic mu se naduo, ali nije poplaveo, moze da ga savije, ali ne da bas da ga diram, sigurno ga boli. Kako da prepoznam ako je polomio? Drzali smo malo nesto zamrznuto na ruci, ali bas kratko jer nije dao i posle je drzao par minuta ruku pod mlazom hladne vode, kao prao cetkicu za zube. Kako jos mogu da mu pomognem?

Far sigurno ga nije polomio jer bi non stop plakao, stavi mu hladne obloge, recimo kockicu leda umotas u krpu cisto zbog otoka.
Mi smo pre dve godine krenuli da slavimo letnjeg sv Nikolu do tad smo slavili zimskog, i ove godine sam resila da pravim dosta stvari ja licno: slavski kolac, dve vrste kolaca, i veci deo predjela. s obzirom da imamo oko 50-60 gostiju to je brdo hrane a sveki ce sve ostalo.

..ja danas padoh s nogu.. :neutral: ..sutra slavimo, u frizider nema trika da stane ni ribizla vishe, trche mi kockice od ruske salate pred ochima.. :roll:
..dzapala sam se sa cerom.. :( ..ode da landara, a sutra cu da je upregnem zorom da ispegla slavski stoljnjak od 45kvadrata :zper:
..jaksha ceo dan obilazi sherpe, zna se chemu se on raduje najvishe.. :lol:

..sad sam sela i ne mrdam, pijem 'ladno pivo.. :aha:
..tata je vodio obojicu napolje sam prvi put, doshao kuci sa tikovima, kaze "izraslo mi josh shest pari ochiju" :lol:

:rotf:

Meni se desava da ne znam gde sam sta procitala,da li na ovoj ili na onoj bebecoj temi.:eek::lol:

Nisi jedina, a ja ni nemam toddlersa :zcepanje:
Da vas pitam: Koji bebi alarm da kupimo? Beba (6meseci) je u jednoj sobi, a mi u sobi pored. Na oba mesta ima prikljucak za struju (sta inzenjer gleda je li :zper:) Ja se jako bojim da necu cuti kada place, pa bi uzeli neki bebi-alarm/monitor kako li se vec zove. Nismo bas pri parama da kupujemo neki 10.000+, ali ne bi ni neki koji ne radi posao. Svaki savet je dobrodosao. Ako znate koji da NE kupimo i to ce nam znaciti.

:cmok:

Nisi jedina, a ja ni nemam toddlersa :zcepanje:
Da vas pitam: Koji bebi alarm da kupimo? Beba (6meseci) je u jednoj sobi, a mi u sobi pored. Na oba mesta ima prikljucak za struju (sta inzenjer gleda je li :zper:) Ja se jako bojim da necu cuti kada place, pa bi uzeli neki bebi-alarm/monitor kako li se vec zove. Nismo bas pri parama da kupujemo neki 10.000+, ali ne bi ni neki koji ne radi posao. Svaki savet je dobrodosao. Ako znate koji da NE kupimo i to ce nam znaciti.

:cmok:

Ja sam svojevremeno bratu i snajki kupila u Aksi neki Chipolino baby taj interfon, alarm, bem li ga
soba na spratu, a mi napolju po dvoristu, snajka iznese onaj deo napolje i cuje, radi posao sve ok
a bio je ako me secanje dobro sluzi, 3200din
e sad, oni su na selu i imaju veeeeliku kuci i veeeeeliko dvoriste pa im je ta spravica bas vrsila posao
al mislim da za sobu pored nema potrebe, cuces ga samo tako

Back