Deca 1-3 godine (toddlers)

..da znas i da bi...sve sto nisam ja radila i sto ne bih, ne bi ni moja snaja...ajde bre kad pomislim kakvu sam ja
svekrvu imala, i kakve imaju mnoge od vas, svaka mi se dlaka na glavi digne....kao da nikad nisu bile snaje, i kao
da su celog zivota cekale da dobiju snaje da bi imale na kome da se izivljavaju..pih...

e pa taste su uvek bile bolje od svekrva :D
moja sveki je ok...nije zla i to mi je sasvim dovoljno...:)

:lol:
A, ne, ti si bolja, bolje si se udala, mm ne zna da kuva! :)
Kad se dogovorimo da on kuva rucak to znaci da pokupi nesto iz restorana ili da naruci telefonom. :lol:
Posto zbog nemoguceg deteta odavno nismo u mogucnosti da sednemo negde i jedemo na miru...

pa onda sam ja gora....valjda :lol:

e danas smo bili kod njegovog brata ...oni imaju klinca od 4 godine koji se isto zove Andrej :D
Irina je sve vreme plakala brate mili
to dete stalno kuka,place,buni se...
mali je tako nezan,pa je ljubi,pa hoce da je vodi za ruku,da se igra sa njom a ona dreci kao jarac za svaku sitnicu
ne voli da je neko dira i da je grli i ljubaka...mislim ako je taj neko dete...ili nepoznata odrasla osoba :lol:
cak i ova mala komsinica sa kojom je vec vise od godinu dana svaki dan po ceo dan, ne sme da je cacka jer ova odmah vristi
sve moze,da trckaraju,da se kikocu,gledaju,sede i cackaju igracke al pipanje jok!

i ovako cim nesto ne das,ili ne moze da dohvati ili neka druga glupost,i pitajbogasta, ona se odmah dernja
ja ne znam jel to neka faza ili je tako placljiva...al nekad sam bas smorena zbog toga
uostalom videces,kad se vidimo...cik neka Andrej pokusa da je zagrli :lol:

pa onda sam ja gora....valjda :lol:

e danas smo bili kod njegovog brata ...oni imaju klinca od 4 godine koji se isto zove Andrej :D
Irina je sve vreme plakala brate mili
to dete stalno kuka,place,buni se...
mali je tako nezan,pa je ljubi,pa hoce da je vodi za ruku,da se igra sa njom a ona dreci kao jarac za svaku sitnicu
ne voli da je neko dira i da je grli i ljubaka...mislim ako je taj neko dete...ili nepoznata odrasla osoba :lol:
cak i ova mala komsinica sa kojom je vec vise od godinu dana svaki dan po ceo dan, ne sme da je cacka jer ova odmah vristi
sve moze,da trckaraju,da se kikocu,gledaju,sede i cackaju igracke al pipanje jok!

i ovako cim nesto ne das,ili ne moze da dohvati ili neka druga glupost,i pitajbogasta, ona se odmah dernja
ja ne znam jel to neka faza ili je tako placljiva...al nekad sam bas smorena zbog toga
uostalom videces,kad se vidimo...cik neka Andrej pokusa da je zagrli :lol:

Hahaha, ko, bre, da je zagrli, pa njega niko ne sme da gleda prvih sat vremena, kakvo crno pipanje! :lol:
Isti su skroz, moj je i malkice gori, bice to interesantno druzenje! :lol:

...moguce, ali ne mora da znaci, znas koliko ih ima da su super taste, a zle svekrve:(
bedak :(
Hahaha, ko, bre, da je zagrli, pa njega niko ne sme da gleda prvih sat vremena, kakvo crno pipanje! :lol:
Isti su skroz, moj je i malkice gori, bice to interesantno druzenje! :lol:

ahahahaha e jedva cekam da vidim
mozda se i sloze pa postanu najbolji drugari :lol:
dva mala baksuscica :p

..stigla nam Lena u 10:15, postala sam tetka.. :vatromet:

:zurka: :klap: :heart:

..juche proshlo odlichno, deca uzivala, zaseli smo do iza ponoci.. :D
..danas samo jedan okasneli gost, moji svi uzeli slobodan dan, opushtencija.. :aha:

..joooj, idem da se radujem josh malo pa da zovem seku da vidim kako je proshlo.. :klap: :heart:

Cestitam tetka, neka je ziva i zdrava mala Lena i sa srecom mami i tati..
A tebi i tvojima sretna slava :cmok2:

..stigla nam Lena u 10:15, postala sam tetka.. :vatromet:

:zurka: :klap: :heart:

..juche proshlo odlichno, deca uzivala, zaseli smo do iza ponoci.. :D
..danas samo jedan okasneli gost, moji svi uzeli slobodan dan, opushtencija.. :aha:

..joooj, idem da se radujem josh malo pa da zovem seku da vidim kako je proshlo.. :klap: :heart:

....cestitam tetka, neka je ziva i zdrava mala lepotica:heart:

....inace samo da te podsetim, posle majki tetke su najomiljenije i najvoljenije:D

da se i mi pohvalimo danas je 10-ti dan kako smo bez pelena, prvih dana nezgod su se desavale i po nekoliko puta ali juce smo pregurali dan da ni jednom nismo ni malo smocili gacice ( kod kuce ) a pored toga skinuli smo i nocnu pelenu ( uvece ja posla da mu stavim pelenu a on:nece lenu, ja:upiskices se u gacice, on:nece piski... i ja mu nisam stavila i stvarno se nije upiskio samo me u 3 ujutru probudio da mi donesem nosu :)) sad vidjecemo kako ce ici dalje, jos da mi u obdanistu ostane suv i onda smo na konju mada se tamo zaigra pa zaboravi sta mu treba

da se i mi pohvalimo danas je 10-ti dan kako smo bez pelena, prvih dana nezgod su se desavale i po nekoliko puta ali juce smo pregurali dan da ni jednom nismo ni malo smocili gacice ( kod kuce ) a pored toga skinuli smo i nocnu pelenu ( uvece ja posla da mu stavim pelenu a on:nece lenu, ja:upiskices se u gacice, on:nece piski... i ja mu nisam stavila i stvarno se nije upiskio samo me u 3 ujutru probudio da mi donesem nosu :)) sad vidjecemo kako ce ici dalje, jos da mi u obdanistu ostane suv i onda smo na konju mada se tamo zaigra pa zaboravi sta mu treba

:klap: ..bravo za velikog dechaka.. :D
..i jakshi je pelena cheshce suva nego mokra ujutru, ali ja cu josh malo da sachekam za skidanje.. :)

Irina trazi nosu od juce...samo ona ne prica nego dodje pa kuka i drzi se dole :lol:
a sinoc kad smo dosle kuci,skinem ja njoj pelenu i kazem ajde idi piski u nosu ako hoces i ona ode i iskaki se :lol:
ja se odusevila ko da je ne znam sta :lol:
negoduje kada joj stavljam pelenu,valjda je shvatila da je prijatnije bez
upiskila se jednom od jutros...valjda zaboravi na nosu
al fora je da joj stoje dve nose jedna pored druge pa ona kao izabere u koju ce
al uvek izabere staru onu sto ne svira :lol:
al sto se mene tice nije bitno ne mora ni da koristi ovu novu,....radi poso u svakom slucaju :lol:

Irina trazi nosu od juce...samo ona ne prica nego dodje pa kuka i drzi se dole :lol:
a sinoc kad smo dosle kuci,skinem ja njoj pelenu i kazem ajde idi piski u nosu ako hoces i ona ode i iskaki se :lol:
ja se odusevila ko da je ne znam sta :lol:
negoduje kada joj stavljam pelenu,valjda je shvatila da je prijatnije bez
upiskila se jednom od jutros...valjda zaboravi na nosu
al fora je da joj stoje dve nose jedna pored druge pa ona kao izabere u koju ce
al uvek izabere staru onu sto ne svira :lol:
al sto se mene tice nije bitno ne mora ni da koristi ovu novu,....radi poso u svakom slucaju :lol:

..rekoh ti ja, vazno je da se ona kao neshto pita tu.. :P
..bice to ok.. :)

Back