Deca 1-3 godine (toddlers)

Isto i Junior. Zakaslje se par puta preko dana, i curi mu nos (daleko manje nego ranije), T max 37.3 ali je vecinom 36.8'C. Ja ga i dalje inhaliram Berodualom, vadim 'lince usisivacem i kapljem mu fizioloski+pred spavanje Operil.

Mene samo brine to sto ovo stanje traje vec 1.5 meseca :sad2: Malo mu bude bolje, pa malo gore i tako u krug. Vec nedelju dana ne ide u vrtic i mislila sam da ce ozdraviti, ali eto jos uvek vuce kasalj i slince (nekada beli, nekada providn, znaci li to nesto :think:?). Trpamo mu voce, on jede ok (obzirom da nikad nije bio previse jesan), igra se kao da nista nije, samo kao da malo cesce kenjka (mozda je samo zbog toga sto je ceo dan sa nama pa mu se moze).
Cekaj nije valjda da inhalira 1,5 mesec u kontinuitetu?
Ovi nasi u dz daju inhalacije do 7 dana a posle toga pravac pulmolog.

Cekaj nije valjda da inhalira 1,5 mesec u kontinuitetu?
Ovi nasi u dz daju inhalacije do 7 dana a posle toga pravac pulmolog.

Inhalira 2 nedelje.

Zvala sam dr. Prvo mi je rekao da sam se dobro setila u 9 uvece da mu se javim :rumenko: Prekidamo Berodual, krecemo sa Pencef AB sirupom. Vec vuce 1.5 mesec pa kaze sada vec mora krenuti sa Ab, dovoljno smo vukli. I tako, bas sam se isplakala.

Kistina:
:rodjendan::cvet::zurka:

Poslednja izmena:
Jao zene, jesu vas mucile dvojke gornje?!?!?

Trecu noc nece da spava!
Evo ga u pola 11 budan, ako ga spustimo u krevetac dere se kao dw mu kozu sa ledja skidamo. Cim ga uzmemo mir.
Pokusala sam sve, 3x je sisao, calgel, nunanje, spavanje na rukama, nista ne pali.

Evo ga sad zeza mm, cim sedne mm on se buni.
Ne znam jel druga dvojka ili sta?

Kako sisko?

Imam cepice. Imam i panadol. Al mi sve zao, i ne znam kako se njima to daje?
On je mali. 9 meseci.

Evo sad je zaspao, spava sa guzicom u vazduhu. Ahahahahah...

Ako ovo nastavi svako vece pa stvarno. Najjace je sto se on budi u 6-7 ujutru kad god legao.

pa bebama i deci se daje sirup
pitaj pedijatra, nemoj nista na svoju ruku
ja sam pitala i rekla mi je da mogu da joj dajem kad je nesto boli, pa i ti zubi(a u uputstvu za sirup paracetamol, pise da moze da se da i kod bolova od rasta zuba)
sad je veca pa joj dajem brufen...tj. sad posle operacije, kad se zalila na bol dala sam joj brufen sirup, dva puta i to je to, do tada sam davala paracetamol i za T i za bolove

Inhalira 2 nedelje.

Zvala sam dr. Prvo mi je rekao da sam se dobro setila u 9 uvece da mu se javim :rumenko: Prekidamo Berodual, krecemo sa Pencef AB sirupom. Vec vuce 1.5 mesec pa kaze sada vec mora krenuti sa Ab, dovoljno smo vukli. I tako, bas sam se isplakala.

Kistina:
:rodjendan::cvet::zurka:

Nemoj da places to mu dodje skoro pa normalno. Mi smo prosle godine 6 nedelja imali istu pricu i kad je koacno dobio hemomicin smirilo se za 48 h sve. Do sledeceg kruga slina i kaslja :(

Kako sisko?

Imam cepice. Imam i panadol. Al mi sve zao, i ne znam kako se njima to daje?
On je mali. 9 meseci.

Evo sad je zaspao, spava sa guzicom u vazduhu. Ahahahahah...

Ako ovo nastavi svako vece pa stvarno. Najjace je sto se on budi u 6-7 ujutru kad god legao.

Kupi da imas eferalgan sirup. Ne forsiraj cepice, nisu dobri za debelo crevo ali veoma korisni da se povremeno upotrebe ako dete npr. lako povrati sirup a ima t.

Dragi nasi drugari, i drugarice z:lol:
zelimo vam zdravu i srecnu i punu igracaka Novu godinu!!
(a mamama i tatama pune novcanike da vam kupe sve te igracke :zblesav::zblesav::zblesav:)
ziveli stooooooo godina
dsc07430g.jpg

Sve najlepse u Novoj Godini dragi nasi mali i veliki drugari!
Mi smo u rodnom kraju, bicemo ovde 7 dana, Paka uziva i vec je osvojio srca svih koji su se sa njim druzili!
Danas ga je moj svekar izneo na terasu samo u majici dugih rukava, a ja posle plakala 10 minuta! Eto, dobro se zabavljam sve u svemu

jel se oni sprdaju ili stvarno bebama daju plazmu od 6 nedelje zivota? :eek:
ja stvarno ne znam sta je sa ljudima
ko da smo u ko zna komveku u sred nekog rata
ne bi me cudilo da procitam komentar kako daju bebi brasno i vodu, posto su tako radile njihove prababe a deci eto nije bilo nista :dash:

Sto je najgore, ako vec komentarisu na FB to znaci da imaju Internet kod kuce ili na poslu, pa bi mogle malo da procitaju sta, kako i kada se uvodi :roll:

Ja sam se iznenadila za pitanje kada beba od 11meseci jos nece da podize glavicu :sad2: Nadam se da je pogresno napisala tj da je lapsus i da je beba od 1 mesec, ali ako nije ja ne znam da li je beba uopste bila i jednom kod pedijatra, a ako jeste kakav je to pedijatar?

Sve se tesim da samo "pale" ljude na FB sa ovakvim glupim pitanjima. A o pravopisu bolje da cutim.

ja mislim da su ozbiljne

ne znam...nisam ni ja cekala 6 meseci(doduse, da je ona sisala lepo i da je bilo sve ok do punih 6,verovatno bih sacekala)
i par namirnica sam joj dala pre nego sto sme kao
al ono je stvarno preterivanje
ne mozes ljudima objasniti u kakvim su uslovima njihove babe gajile decu i zasto su davale bebama sve sto su davale

a to za bebu od 11 nisam videla
uglavnom preskacem te stvari
sad sam procitala jer je Jeca stavila
i bolje da ne citam

Sto je najgore, ako vec komentarisu na FB to znaci da imaju Internet kod kuce ili na poslu, pa bi mogle malo da procitaju sta, kako i kada se uvodi :roll:

Ja sam se iznenadila za pitanje kada beba od 11meseci jos nece da podize glavicu :sad2: Nadam se da je pogresno napisala tj da je lapsus i da je beba od 1 mesec, ali ako nije ja ne znam da li je beba uopste bila i jednom kod pedijatra, a ako jeste kakav je to pedijatar?

Sve se tesim da samo "pale" ljude na FB sa ovakvim glupim pitanjima. A o pravopisu bolje da cutim.

Jer toj deci nista ne HWALI :zblesav:

Back