phenomenon
Domaćin
- Poruka
- 4.711
Cekaj nije valjda da inhalira 1,5 mesec u kontinuitetu?Isto i Junior. Zakaslje se par puta preko dana, i curi mu nos (daleko manje nego ranije), T max 37.3 ali je vecinom 36.8'C. Ja ga i dalje inhaliram Berodualom, vadim 'lince usisivacem i kapljem mu fizioloski+pred spavanje Operil.
Mene samo brine to sto ovo stanje traje vec 1.5 mesecaMalo mu bude bolje, pa malo gore i tako u krug. Vec nedelju dana ne ide u vrtic i mislila sam da ce ozdraviti, ali eto jos uvek vuce kasalj i slince (nekada beli, nekada providn, znaci li to nesto
?). Trpamo mu voce, on jede ok (obzirom da nikad nije bio previse jesan), igra se kao da nista nije, samo kao da malo cesce kenjka (mozda je samo zbog toga sto je ceo dan sa nama pa mu se moze).
Ovi nasi u dz daju inhalacije do 7 dana a posle toga pravac pulmolog.
Malo mu bude bolje, pa malo gore i tako u krug. Vec nedelju dana ne ide u vrtic i mislila sam da ce ozdraviti, ali eto jos uvek vuce kasalj i slince (nekada beli, nekada providn, znaci li to nesto
?). Trpamo mu voce, on jede ok (obzirom da nikad nije bio previse jesan), igra se kao da nista nije, samo kao da malo cesce kenjka (mozda je samo zbog toga sto je ceo dan sa nama pa mu se moze).
Prekidamo Berodual, krecemo sa Pencef AB sirupom. Vec vuce 1.5 mesec pa kaze sada vec mora krenuti sa Ab, dovoljno smo vukli. I tako, bas sam se isplakala.