Deca 1-3 godine (toddlers)

Unlike stranicu i gotova stvar.
Ovo vam je realna slika kakav je nivo zdravstvene kulture kod nas.
Cega sam se ja sve naslusala samo vezano za dojenje, nemate pojma, a kamoli kad se zadje malo u ishranu, pa u lecenje dece,...
Vazno je da se internet koristi samo za cukanje po fb, sacuvaj Boze da se nesto nauci!

... a ne zaplakati ? Meni samo skochi prEtisak, kadgod prochitam ovakvu vest ... a u poslednje vreme bash ima slichnih stvari ... a i vidim kako recimo malo igralishte izgleda posle par dana "upotrebe" ... ili neshto sl. ... :dash::dontunderstand: ... zato sam ja odluchila : moje dete ide u neku normalnu zemlju, ako treba bubreg cu da prodam, ali on nece morati da gleda ovo beznadje ... jer ovde NIKAD nece biti bolje, ne zhelim da bude jedan od onih koji biju bitku sa vetrenjachama , a Boga mi, necu ni da bude jedan od "ekipe" .... izvinite, malo sam shiznula :vudu:

inache josh uvek kashlje, malo manje nos curka, ali zato su mu zubi svi krenuli, ne zna dete gde udara vishe, a ni jedan da probije , choveche, flipnucemo zajedno ... :tease:

danas ako uspem, shisham ga sa mashinicom, postavicu fotku pre i posle, valjda cu uspeti ....

IMG_1369a.jpg

..kolachici za deda mraza.. :) ..pravili smo ih u osam sati uveche,
po sred docheka, zavrnuli svechani stoljnjak s jedne strane i razvlachili.. :lol:

IMG_1375a.jpg

..zauzvrat nas klinci pochastili spavanjem do devet prvog dana nove godine.. :klap:

IMG_1384a.jpg

..cera doshla sa docheka oko shest-pola sedam, na otvaranje paketica,
a nashla nas sve kako spavamo pa i ona legla i odspavala dva sata.. :lol:

..srecna vam svima nova godina, zelimo vam zdravlja i smeha i ljubavi i para.. :heart:

Birice, ondaK cekamo i dalje ;)

Isli kod dr na kontrolu. Sve je ok, pluca cista, usi ok. Samo da zavrsi AB i bice kao nov.

Sledece nedelje nece ici u vrtic jer sam jos uvek na raspustu, ali ne znam sta da radim u cetvrtak i petak jer imam seminar :besna: Ne bih ga slala u vrtic da ne pokupi nesto pred put, a nemam gde s njim. Mozda uspe suprug ostati kuci s njim, ako ne moracu nekako da eskiviram seminar. Sto je najgore znam ljude koji drze isti i vec mi je muka od svega, ali bih trebala ipak otici.

Zakazali MMR za 19.januar, pa ako budemo imali srece da odstikliramo najzad i to.

i meni prvo zapalo za oko 400.000 din. ebote. evo ja ću svojeručno da izgradim sledeću kućicu za samo 200.000 din. i staviću unutra gratis, kantu za otpatke i neku dasku za prepovijanje bebana.

:worth:

Da li ste primetili da u Aksa prodavnicama (bar u Novom Sadu) nema mesta za prepovijanje beba? Ima wc za goste koji je 0.5m*0.5m, ali nema posebnog mesta za bebe. Bas mi je nekako cudno obzirom da su specijalizovani za prodaju bebi opreme, igracaka itd. pa vecina roditelja koja posecuje njihovu radnju ide sa bebama i malom decom.

:worth:

Da li ste primetili da u Aksa prodavnicama (bar u Novom Sadu) nema mesta za prepovijanje beba? Ima wc za goste koji je 0.5m*0.5m, ali nema posebnog mesta za bebe. Bas mi je nekako cudno obzirom da su specijalizovani za prodaju bebi opreme, igracaka itd. pa vecina roditelja koja posecuje njihovu radnju ide sa bebama i malom decom.

E vidis, nije mi palo na pamet/u oci
bas cu da pitam sestru, ona radi u Aksi na BB

Birice, pravi veliki decak :heart:
od sutra sam i zvanicno na ovoj temi, moj deckonja puni godinicu, pa pravimo i rodjus i krstenje....
imam tremu, pojma nemam kako ce to sve proci, da li ce se (u stvari koliko ce se) dernjati u crkvi i da li ce posle izdrzati da bude na slavlju...

Srecni vam praznici :cmok:

Danas bili kod dr, vec danima sve gori mu je kashalj, samo nas poklopili praznici ... dobio Sinacilin, inhaliranje Prospanom i Bisolvonom, puta 2 na dan, znachi 4 puta rvanje slobodnim stilom z:( ... AB mu pochinjem sutra ujutro davati, necu uveche da pochnem, nikad nije pio, pa me ipak malo prpa ... z:cry: ... pluca mu ne krche, hvala Bogu, a T ima najverovatnije u kombinaciji prehlada + zubi ... SVE 4 CHETVORKE PROBIJAJU U ISTO VREME + JEDNA DVOJKA I JEDNA TROJKA :rida:

Danas bili kod dr, vec danima sve gori mu je kashalj, samo nas poklopili praznici ... dobio Sinacilin, inhaliranje Prospanom i Bisolvonom, puta 2 na dan, znachi 4 puta rvanje slobodnim stilom z:( ... AB mu pochinjem sutra ujutro davati, necu uveche da pochnem, nikad nije pio, pa me ipak malo prpa ... z:cry: ... pluca mu ne krche, hvala Bogu, a T ima najverovatnije u kombinaciji prehlada + zubi ... SVE 4 CHETVORKE PROBIJAJU U ISTO VREME + JEDNA DVOJKA I JEDNA TROJKA :rida:

:cmok: :zag:

Back