...te alergije na lekove su strasne....moja cerka je jedva prezivela alergiju na Baktrim sirup, imala je 5 godina tada,
a pre ga je pila i bilo je sve ok, samo odjednom iz cista mira ode sve dodjavola...od tad nista sem Brufena ne sme
da popije inace otekne toliko da ne moze oci da otvori, ospe se, otice joj jezik cak i od nekih navodno biljnih lekova....
...Jexi probaj da mu stavis oblog od domace rakije i meda, pisala sam vec o tome, nesto ga negde "golica" i to
mi izaziva nadrazaj pa kaslje...skoditi mu nece, a moze da pomogne...inace to je jako dobra obloga kod upaljenog
grla, teskog gutanja...posle dve tri obloge sve nestaje kao rukom odneto....
....od domacih lekova protiv kaslja nepoznatog porekla, pravilo se "u moje vreme"...
...crni luk izrezan na malo sire kolutove pa posut medom ili secerom, odstoji 24h, pa se daje kao sirup to sto pusti
luk izmesan sa medom/secerom....kuvan caj od lukovine....od sirupa se tad preporucivao Mukodin, a cula sam da
ga i sad ima i za malu decu...
...ako se setim jos neceg napisacu....ljubite te slatkise vase...
a pre ga je pila i bilo je sve ok, samo odjednom iz cista mira ode sve dodjavola...od tad nista sem Brufena ne sme
da popije inace otekne toliko da ne moze oci da otvori, ospe se, otice joj jezik cak i od nekih navodno biljnih lekova....
...Jexi probaj da mu stavis oblog od domace rakije i meda, pisala sam vec o tome, nesto ga negde "golica" i to
mi izaziva nadrazaj pa kaslje...skoditi mu nece, a moze da pomogne...inace to je jako dobra obloga kod upaljenog
grla, teskog gutanja...posle dve tri obloge sve nestaje kao rukom odneto....
....od domacih lekova protiv kaslja nepoznatog porekla, pravilo se "u moje vreme"...
...crni luk izrezan na malo sire kolutove pa posut medom ili secerom, odstoji 24h, pa se daje kao sirup to sto pusti
luk izmesan sa medom/secerom....kuvan caj od lukovine....od sirupa se tad preporucivao Mukodin, a cula sam da
ga i sad ima i za malu decu...
...ako se setim jos neceg napisacu....ljubite te slatkise vase...

nista mi vise nije jasno. Vec nedelju dana ne ide u vrtic, ne idemo u posete (isli smo kod Sveki i mojih za Bozic, ali su svi oni biti zdravi) zar ne bi trebalo da mu vec prodje ta prehlada? 

od svega

... upravo si postavila diagnozu za mog malog .. 'ebemti, ja mu uveche samo malo stavljala Operil, da se ne bi gushio, i nije vishe imao slinaca .. i sad ponovo pocheo da kashlje, i to i preko dana i curi mu nos ... bio je malo josh kilav kad smo ishli kod kume u posetu, a tamo sve neka shkolska i zabavishna deca, garant je neshto i pelcovao ... po.pizd zhivi ...
... i vec treci dan izmishlja sa jelom ... MOJE DETE !!!
... divim se zhenicama sa necejed -decom na strpljenju , ja posle 3 dana hocu da flipnem ... i hoce kashiku, pa pola izvali na sebe, ma ni to mi ne smeta, samo kad bi neshto i jeo ... danas zhiveo na 2 banane 1 mandarinu i 5-6 zalogaja konkretnog ... ooo, da i uveche je pojeo 1 mali kolachic, pola i od toga strpao u moja usta ... 
nasmeja me jos ce me majka izbaciti na terasu,

jos onako tugaljivo to rece, da me slomi. Rekoh Pa ajde uzmi ga!
Malo mu bude bolje, pa malo gore i tako u krug. Vec nedelju dana ne ide u vrtic i mislila sam da ce ozdraviti, ali eto jos uvek vuce kasalj i slince (nekada beli, nekada providn, znaci li to nesto