Deblji momci/devojke

• Začetnik teme Začetnik teme girl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kako ste osetljivi da debeljooškastost....neviđeno.....@lexa...pa dop'o mi se izraz...čooj - torbaanje... ne smatram ga pogrdim.....ako se neko našo uvređetim...pa praštajte....ebga sad...

munjo i ja sam se zbunila kakva je to degradacija tvog pisanija nastupila... prosto sam zabrinuta:mrgreen:

a ovo debeli vs mrsavi? apsolutno pojma nemam sta da odgovorim... a znam: izgled nije vazan, bitno je da si lep/a iznutra:mrgreen::mrgreen: ili sam se zeznula ovo je ipak ljis mozda: izgled nije bitan, bitno je koliko ti je dubok dzep:mrgreen:...ili...pod 3) birajte sami...

ne mogu sad sve da citiram...ali...to sto sam bucka,nekako mi nema veze sa startom pri trcanju,jer ako cemo iskreno...imam bolji start i brze trcim od dosta normalnih devojaka...

a ono za sangarepice...pa ok,nisam bukvalno mislila da ne jedu nista osim sangarepe i vode...nisam toliki bukvalista..

e i jos nesto...da li ovde govorimo o prekomernoj tezini kao sto je 50kg vista,i bas punijim ljudima,ili debeljucama sa 5-20 kg vista? ipak je velika razlika...?:confused:

Pa mislim da odmah zamishljamo one masno debele...

u tome i jeste problem...sto si vecini ljudi i devojke sa 10 kg viska masno debele,i sto one odma ne vode racuna o sebi,samo trpaju u sebe...
ja npr ne trpam u sebe,i stalno sam u pokretu,i opet imam viska,jer imam problema sa nekim homonima,zlezdama,sta ti ja znam...a nisam uvek bila ovakva,bila sam i normala...tako da,ne daj boze nikome...

a da li ja saRgarepa.ili saNgarepa...nije ni bitno...malko imam problema sa R pa sam jedno izbacila:D:D:D
mrkva je najbolje :D:cool:

Pa znash shta...ako tvoj stil zzivota nije taj koji je uzrok gojaznosti...onda nemoj da se brinesh...nastavi da zzivish zdravo i nemoj se predati pa preterati....
Shto se privlachnosti tiche, nije ti ni bitno da mnoge privlachish, vech samo onog jednog kog zzelish...
a po pitanju predrasuda nema ti pomochi...ljudi su surovi...i povrshni na prvu loptu...

Pa znash shta...ako tvoj stil zzivota nije taj koji je uzrok gojaznosti...onda nemoj da se brinesh...nastavi da zzivish zdravo i nemoj se predati pa preterati....
Shto se privlachnosti tiche, nije ti ni bitno da mnoge privlachish, vech samo onog jednog kog zzelish...
a po pitanju predrasuda nema ti pomochi...ljudi su surovi...i povrshni na prvu loptu...

ma kakava predaja...nego fora je o tome sto bucama i debljim ljudima ne pise na celu zbog cega su puniji,a vecina ljudi ih sve svrstava u iski kos "ne vode racuna o sebi"...

a sa druge strane...ima puuuuuuuno normalno gradjenih i mrsavih,koji su nekada bili deblji,pa su bili ismevani,i tako dalje,kao sto neki zive zauvek,pa su smrsali,i onda pocinje mrznja prema krupnijim ljudima...to sam licno osetila na kozi od bivse najbolje drugarice,a znam jos ljudi kojima se isto desilo...

ja i dalje nastavljam da zivim normalno,da prkosim ostalima,da ljuljam kad zatreba...i uzivam u zivotu...:D

oce neko cedevitu? :D:rotf::tongue:

Slazem se sa vama da je zdravstveno stanje ugrozeno ako je osoba debela ali isto tako i ako je osoba mrsava,i da je najbolja normalna tezina.Ali ja npr volim sto sam buca,nekako sam sebi simpaticna tako..Simpaticna za stipkanje,haha....Necu da kazem da nisam pokusavala ranije da drzim dijete ali jednostavno ne ide...i onda sam prihvatila sebe takvu kakva jesam i ne kajem se..jednostavno zivot mi je lep...Ne opterecujem se...dobra sam osoba ljudi me vole i to mi je nesto najbitnije.... Imam i dosta mrskastih drugarica,sve su mi one drage,ali iskreno,nesto sto me je oduvek nerviralo kod zgodnih,mrsavih devojaka je to sto one i ako imaju idealnu tezinu uvek kukaju kako su debele... Nazalost neke stvari mi nikada nece biti jasne..No,nije ni bitno,samo neka sam ja ziva i zdrava,heheh...Pozz svima...

Iskreno, njie mi bitno kako devojka izgleda, sa njom sam zbog njene licnosti a ne zbog izgleda!!!! Ponekad su i debeljuce simpaticnije. Ali moja trenutna devojka je normalne tezine, bivsa, sa kojom sam bio godinu i dva meseca bila je punija i to mi zaista nije smetalo, sta su drugi smatrali bolelo me je uvo!

Nov sam na ovom forumu pa da se ukljucim u spiku :D
Samo jedno pitanje shta vi smatrate za debelo?
Da li je to vishak od 5-10 kg ili ono preterano kad od debljine zauzima 2 sedishta u autobusu :D.
Moje mishljenje je da je ovo drugo :D
Ewo dajem svoj primer imam vishak nekih 5-6 kilograma.Mozda sam debeo mozda nisam svejedno,ali verujte mi devojke ce pre pasti na inteligenciju, sharm, zrelo razmishljanje itd.
Nego na trbushnjake,bicepse,tricepse,kvadricepse itd xe xe :D

greatjohn_fat_couple.gif

Ja i moja cura.

Nov sam na ovom forumu pa da se ukljucim u spiku :D
Samo jedno pitanje shta vi smatrate za debelo?
Da li je to vishak od 5-10 kg ili ono preterano kad od debljine zauzima 2 sedishta u autobusu :D.
Moje mishljenje je da je ovo drugo :D
Ewo dajem svoj primer imam vishak nekih 5-6 kilograma.Mozda sam debeo mozda nisam svejedno,ali verujte mi devojke ce pre pasti na inteligenciju, sharm, zrelo razmishljanje itd.
Nego na trbushnjake,bicepse,tricepse,kvadricepse itd xe xe :D

devojke da al decaci ne, Njih samo zanima da li smo dovoljno sisate guzate i da li dobro kuvamo .

Back