polthron
Zainteresovan član
- Poruka
- 273
Necemo biti cicije...![]()
osecam hemiju izmedju vas dvoje, samo tako nastavite, ljubav je najlepsa stvar na svetusamo da znate da ste mi bas ulepsali vece
blesavi ste skroz![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Necemo biti cicije...![]()
osecam hemiju izmedju vas dvoje, samo tako nastavite, ljubav je najlepsa stvar na svetusamo da znate da ste mi bas ulepsali vece
blesavi ste skroz![]()
eh da...posle gvozdene dame uvek bude krvi do kolena...pa da da te razdevicimo
I ti stvarno svakakvim kripovima upucujes poljubce. Ja kad i samo pomislim da ljubim neku toliko ruznu ekvivalent ovima meni fuj odma.![]()
a tek da smo u kvadratu....al bi prstalo![]()
eh da...posle gvozdene dame uvek bude krvi do kolena...
A koga bi ti radije nju ili njega?![]()
I da li bi aleksej i tebi trebalo da plati 50e za uslugu ko i obicno?![]()
Omg....to je poljubac za dinamicne ritmove
a i smajli je presladak![]()
Omg.Smajli je super ali ja volim samo iskrene poljubce. Kad su onako od srca i zato sto se stvarno tako oseca a ne sad ja da saljem
ako mi to nije u tom trenutku do toga.
Mada se mora priznati da smajlijeste dobar i lep, siri pozitivnu energiju.
![]()
hu ar ju ?...ti biti chita ili sta?
Misterija za tebe.Visa matematika.
![]()
Suvise mislite o tim podelama..
ja slusam rok,al nisam ni debela,ni mrsava.
mislim da ne mozete generalizovati,sta vole metalke,sta fenserke...kao sta koja radi u krevetu..nema to veze...![]()
Ma Mico, pusti kraja, šta se raspravljaš sa... Ako žele da budu robovi predrasuda i pored iznetih argumenata, neka ih, nek' umru u neznanju.
Ma Mico, pusti kraja, šta se raspravljaš sa... Ako žele da budu robovi predrasuda i pored iznetih argumenata, neka ih, nek' umru u neznanju.
nikako..torta se uvek deli
samo da znate da ste mi bas ulepsali vece
blesavi ste skroz![]()
I ti stvarno svakakvim kripovima upucujes poljubce. Ja kad i samo pomislim da ljubim neku toliko ruznu ekvivalent ovima meni fuj odma.![]()
Čoveče... ako su metalke debele, pa šta su onda grandovke kod kojih kipi na sve strane.:???:
Pa rock nije metal. Ti ne pravis razliku...