Debele metalke!

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A od cega metal vodi poreklo...?;)

U svakom slucaju.ja sa svojih 17 ne pravim razliku (osim muzike koju sluisaju,naravno,sto je ocito) i podele izmedju fensera i rokera,metalaca,a vi,stariji, to radite...:roll:

Bzvz tema.

Sibil, dušo, pogledaj šta sam postova iznad napisala Mici, isto važi i za tebe. Spomenuše na SM neku sa Granda za koju sam načula da je ima... Znate li kakve su ribice pre jedno 7-8 godina izlazile u KST? Ako i dalje radi, verujem da je i dalje tako. Mlade snage Orke, one koje su ostale kad smo mi stariji otišli, su uglavnom bile metalke i nijedna od njih nije bila debela, štaviše, baš su fino izgledale devojčice.

Nesto mi zapada za oko odavno....

A kako je ovaj forum krcat intelektom verujem da cu sigurno naci odgvor... ;)

Kako to da se metalke uvek debele!!!? (kada kazem "uvek" ne generalizujem nego mislim "uopste") Ne samo metalke, nego uopste ribe koje slusaju neku stranu muziku r'n'r, ili uopste neku OK muziku su obicno nikakve... Nose martne... :shock: I tako dalje... Da ne detaljisem! ;)

S druge strane ribe koje u glavi imaju samo grand paradu (i zicu da im drzi usi) uvek izgledaju sredjene ko bombone!!! Ono solarijum fitnes, tetovaze (na ledja gola :mrgreen: ) pirsinzi, oblace se sexy... Pravo meso!! :lol:

Kako to dolazi?? Da li sexy telo ima neke veze sa izborom muzike ;) ??

Uopste nisi u pravu, ja slusam metal, a nisam ni debela ni ruzna, ....

Sibil, dušo, pogledaj šta sam postova iznad napisala Mici, isto važi i za tebe. Spomenuše na SM neku sa Granda za koju sam načula da je ima... Znate li kakve su ribice pre jedno 7-8 godina izlazile u KST? Ako i dalje radi, verujem da je i dalje tako. Mlade snage Orke, one koje su ostale kad smo mi stariji otišli, su uglavnom bile metalke i nijedna od njih nije bila debela, štaviše, baš su fino izgledale devojčice.

au, mama, alal vera... :super: ali potrebno je da neko podrzi ove mlade narastaje, i odbranih ih od ovih...necu ni da se trudim... pozzz:ok:

a glupacha karleusa?
ona jes da nije debela ali je gadna skroz i glupa kao.....
znachi strashno
riba je aktivista organizacije za zastitu zivotinja i ne jede meso a orman joj prepun bundi
:hahaha:
tuga....:sad2:

Ako žele da budu robovi predrasuda i pored iznetih argumenata, neka ih, nek' umru u neznanju.
Ovo je dobro receno. :)
I mene nerviraju ti ljudi koji su iskljucivi - kao svidjaju mi se samo metalci i niko drugi. Kad tako nesto kaze odma znam da nema mnogo mozga u glavi. Isto je tako i Aleksej iskljuciv. Ali sigurno je da su ljudi razliciti i da ih ne treba procenjivati po muzici koju slusaju.

O tome i ja pricam,da ima gomila prelepih metalki,lepsih od fenserki.Tj,i danas ih ima.

Da,KST i dalje radi,i koliko znam,pun je slatkih devojaka.

Ali dzabe sve to,kad su same metalke opet u manjini ,jer je sve vise ovih drugih.:thumbdown:

izvini sto se te devojke ne trude da iskopiraju njuihovu seku ili cecu e.....
polu-golo na stejdzu,polu golo i na ulici

naravno ne sve ali ima ih koliko hoces...chast izuzecima

JA ti opet kazem, riba ne mora da slusa narodnjake da bi izgledala zenstveno i lepo. :ok: Ali ove sto slusu "tvrdju" muziku uglavnom su debele metalke ;) :lol: uz to jos nece ni da daju... :thumbdown:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back