Debele metalke!

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Post jedne veoma nesrecne i ogorcene osobe.To je vise tuzno nego smesno.Usput ne odgovori mi na pitanje..

:rotf: Gresis... JA umirem od mseha svaki put kada citam, a i forumasica je jakopametna jedna devojka... ;)

A osim toga, nemam nameru da ti odgovaram, kada odrastes, samo ce ti se kas'ti... :rotf:

prichamo o golotinji po ulici a ne o bojama majice... :roll:

Pricamo, pricamo....

Nije stvar SAMO u bojama, ali shvatas poentu! ;)

Kad ja odrastem? Da li si ti slep ili ne vidis sam sta postavljas? Heavy Metal music- just because your music is awsome doesn't mean you are? zrelo je vrejdati ljude po tome sto slusaju i klasifikovati svaku osobu po tim merilima?

Poslednja izmena:
MS,mnogo si bre neozbiljan:)...ako vec slusas rock muziku,uz to idu i metalke i rokerke sa bledim licem i crnom garderobom a ako trazis fensi devojke-onda pocni da slusas drugaciju muziku i svi happy:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

a i ti george,mnogo trazis:cmok:...pazi-prirodno a lepo,ccccccc:mrgreen:

zekim se ja malo,nema ljutis:ok:

Kad ja odrastem? Da li si ti slep ili ne vidis sam sta postavljas? Heavy Metal music- just because your music is awsome doesn't mean you are? zrelo je vrejdati ljude po tome sto slusaju i klasifikovati svaku osobu po tim merilima?

cak i ne uzimajuci u obzir da hamerfall i blind guardian nemaju veze sa heavy metalom...... bwah :confused:

nema veze sa temom, al' cisto jer ne znam gdje da ubacim a strashno je kwaii :D

19678270-1.jpg

19678252-1.jpg

steta sto mi je kosa prekratka za ovaj friz

MS,mnogo si bre neozbiljan:)...ako vec slusas rock muziku,uz to idu i metalke i rokerke sa bledim licem i crnom garderobom a ako trazis fensi devojke-onda pocni da slusas drugaciju muziku i svi happy:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

a i ti george,mnogo trazis:cmok:...pazi-prirodno a lepo,ccccccc:mrgreen:

zekim se ja malo,nema ljutis:ok:

eh te nove generacije..lepe, izazovne i slusaju narodnjake...volim vas sve...:heart: :cmok:

Hehe, pa izlazio sam na "metalaska" mesta i nikad nisam video ovako obucene devojke...

http://i212.photobucket.com/albums/cc312/Arijanna/xin_01050318083191430231.jpg

Mislim, ne razumem na sta je @Raisa ciljala...

Pre ovako...

http://www.grimmemennesker.dk/data/media/3/2706.jpg

:rumenko:

kako ja (skoro)nikad ne vidim takve metalke....nego su (skoro)uvek vitke i imaju jako lepo telo i lepe su ako se zanemari crnilo oko ochiju i ostalo...sto ako je sve lepo sklopljeno,moze da izgleda super....
nisu sve tako bzvz...ima i mnogo metalki koje se oblache u tom fazonu ali imaju opet neku eleganciju....
isto kao sto imas reperke koje su bljak i one koje su super i trenserke koje su fuj i one koje su extra...sve je to stvar ukusa...pa pogledaj grandovce....vecina je fuj ali ima i lepo sredjenih
ne mozes tako stavljati sve u isti kosh
tebi se znachi svidja ona rojzle polu gola?

A sta mislite...

Ja kontram da takve devojke (metal, punk, rock....) nece da puse.... Mislim nece da puse, zna se sta... Garant kontaju da je to "fuj" i da to rade samo fufice...

Mislim, mozda gresim, ali tako mi nesto....

:rotf:

Ili da ovo bude posebna tema!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back