nelekg
Primećen član
- Poruka
- 624
JA ti opet kazem, riba ne mora da slusa narodnjake da bi izgledala zenstveno i lepo.Ali ove sto slusu "tvrdju" muziku uglavnom su debele metalke
![]()
uz to jos nece ni da daju...
![]()
... sta da daju... pare...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JA ti opet kazem, riba ne mora da slusa narodnjake da bi izgledala zenstveno i lepo.Ali ove sto slusu "tvrdju" muziku uglavnom su debele metalke
![]()
![]()
george,pa ti volis te prirodne devojke
![]()
Dodji u nedelju u vrtoglavicu kod botanicke pa ces videti. Devojke se same penju na sipke, nisu placene *****!
![]()
![]()
Nisu mi privlacne, nisam sretala debele, iskljucivo izrazito mrsave, drogama ispijene ribe.
Izrazito duga, nenjegovana, rascupana kosa, najcesce farbana u zif crnu ili odvratno crvenu boju...
Sminka koja izgleda zastrasujuce, debeo sloj kreona oko ociju cini da izgledaju unezvijereno...
Crna garderoba, trapav hod, povijena kicma(ovo mi je cudno, ali pod obavezno hodaju pogureni, povijenih ramena ka naprijed)...
Agresivne, sa pirsinzima gdje god moze da se busi....
Meni ne izgledaju izazovno, sexualno jako, vise sado-mazo orijentisano.....
Nece slike da aplouduje pa pogledajte sajt kluba i sami... Slike pregledajte obavezno!
Da jos kazem da su ovo stvarno prave rokerke i metalke!
http://www.myspace.com/vrtoglavicarockclub
pa neka neko nadje losu ribu!
E, to je u onom pasazu,jel tako?
skroz zavuceno,al nisam znala da su promenili ime...
ma mozda i bolje..nekako suvise 'prirodno' izgledaju
...to je prolazna faza, ovde se radi o ZENAMA!
Nisu mi privlacne, nisam sretala debele, iskljucivo izrazito mrsave, drogama ispijene ribe.
Izrazito duga, nenjegovana, rascupana kosa, najcesce farbana u zif crnu ili odvratno crvenu boju...
Sminka koja izgleda zastrasujuce, debeo sloj kreona oko ociju cini da izgledaju unezvijereno...
Crna garderoba, trapav hod, povijena kicma(ovo mi je cudno, ali pod obavezno hodaju pogureni, povijenih ramena ka naprijed)...
Agresivne, sa pirsinzima gdje god moze da se busi....
Meni ne izgledaju izazovno, sexualno jako, vise sado-mazo orijentisano.....
dechko...nemoj da meshash babe i zabe....
ja nisam ni debela ni metalka,pa ti ni ja ne bih dala....
tkacio:
nemoj da me nerviras![]()
preterujes ,vidjao sam ja prelepe devojke na mestima u kojima se slusa muzika takvog tipa.video sam jednu npr. koja izgleda kao Andjelina samo bolje ako mozete da zamislitevisoka zgodna kao da joj je bliznakinja.pogurene nisam zapazio.to sto se tice droga i ispijenosti to je vec tvoja predrasuda.debelih ima taman toliko kao i na bilo kom drugom mestu. goticarke su cesto izuzetno zgodne i deluju kao jake osobe.pa te bi pojele za dorucak vecinu muskih ficjfiricja.zato se i ne svidjaju takvim muskarcima.
preterujes ,vidjao sam ja prelepe devojke na mestima u kojima se slusa muzika takvog tipa.video sam jednu npr. koja izgleda kao Andjelina samo bolje ako mozete da zamislite....
preterujes ,vidjao sam ja prelepe devojke na mestima u kojima se slusa muzika takvog tipa.video sam jednu npr. koja izgleda kao Andjelina samo bolje ako mozete da zamislitevisoka zgodna kao da joj je bliznakinja.pogurene nisam zapazio.to sto se tice droga i ispijenosti to je vec tvoja predrasuda.debelih ima taman toliko kao i na bilo kom drugom mestu. goticarke su cesto izuzetno zgodne i deluju kao jake osobe.pa te bi pojele za dorucak vecinu muskih ficjfiricja.zato se i ne svidjaju takvim muskarcima.
To i kazem. Na takvim mestima bude jedna koja je OK ....Maksimum dve.
sedim ja u jednom pabu Crna kornjaca kad ispred mene prelepo stvorenje.zgodna prelepa.kozne cizme.noge misicave na najlepsi moguci zenski nacin.nozdrve joj rade kao u konja (ljuta sto ceka u redu) izgledala je bas kao neka zdrebica.snazna lepa neukrotjena.a ne kazem da nema takvih i na drugim nekim mestima.moze da se upozna divna devojka i na koncertu cece (pretpostavljam) .