Agnes
Domaćin
- Poruka
- 3.700
Moj najgori dan ove godine. It's official.
sutra je novi dan, dusice 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sutra je novi dan, dusice 
Pa da te druka zeni? Si normalan
?

ti ides na pecenje paprika, tamo pored rostilja
![]()

Hvala ti Agnes, ali to ne pomaze...sutra je novi dan, dusice
![]()
Sta vam je danas?
Girli,dan se jos nije zavrsio,sta da ti kazem![]()

Mozda ne bi bilo lose da bacim i neko meso na zaru![]()

Kalis je bas lep, na oko fino izgleda uvod u jesen
Preporucujem ti da uzmes toplu cokoladu za poneti u Tazze-u i da uzivas u parku na nekoj klupici 
Majki, u Knezu je bas lepo, toplo i suncano, bas prijatnoKalis je bas lep, na oko fino izgleda uvod u jesen
Preporucujem ti da uzmes toplu cokoladu za poneti u Tazze-u i da uzivas u parku na nekoj klupici
![]()
, е онда ће мо на штрафту, он ће да се окреће за цицама, а ја ћу да се правим фин
, срећа па се резултати и више него виде па не губим ентузијазамЧекам да ми дође колези, он ме стално цима да идемо, а ја не могу да се одвојим од Вас, е онда ће мо на штрафту, он ће да се окреће за цицама, а ја ћу да се правим фин
Што се чоколаде тиче не едем ни топлу ни хладну, ни слано ни слатко, ништа бре осим неких трава и рибе не едем већ два и по месеца, срећа па се резултати и више него виде па не губим ентузијазам
![]()

Majki, u Knezu je bas lepo, toplo i suncano, bas prijatnoKalis je bas lep, na oko fino izgleda uvod u jesen
![]()

).Mastif me je gledao ocima podlivenim krvlju

Kad sam jednom,u stanju neke romantike ba otisao da popijem sokic()na klupici na Kalisu,sam,starovao me jedan ped.er,onako na finjaka
A sve vreme je tip preko puta cesljao jednog Mastifa(veliki psi).Mastif me je gledao ocima podlivenim krvlju
Nikad vise...![]()

Kontam, imas traume od Kalisa
Nadam se da nisi po istom sistemu otpisao i Kosutnjak![]()

Ne,naprotiv,kosutnjak je sasvim druga prica![]()

O, ma nemoj mi reci
Mora da si tamo pio sok bez ikakvih problema![]()

Da,da,i to...
Kosutnjak je![]()

Zato ja na Olimpu trcim - ha!Isla sam ja skoro da trcim tamo
Medjtim, sela sam na klupicu da se odmorim i iza mene je lezao mrtav pas
Ne smem da idem tamo vise, lose mi je od same pomisli na taj prizor
Znaci, dogovorili smo se - tebi Kosutnjak, meni Kalis![]()

To je izivljavanje nad studentarijom, kao da nam fax ne komplikuje zivot i bez togaPovecali broj bodova sa 37 na 42 za prolaz, a ja imam 40 -.-
Sad cu ovih 5 dana da radim kao ludak da bih u oktobru 2 (koji je inace 25septembra) izvukao nesto!!!
Znaci juce su promenili broj bodova taman da nas zaebu pred pocetak godine!!!
Ludim!!!
Najgori dan bre
Nikad bilaZato ja na Olimpu trcim - ha!![]()

nisam bila tamo
shta tamo ima?![]()

To je izivljavanje nad studentarijom, kao da nam fax ne komplikuje zivot i bez togaE, bas nije fer, stvarno.
Nikad bila![]()