Danas se osjecam II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Поспан сам, и не седи ми се овде, морао сам сам себи и кафу да скувам - као да је нисам ни попио:(
Ај кући је то нормално стање, ал човек би ваљада требао да иде на посао да се мало опусти:mrgreen:
Мсм да бих данас, ако дан буде овако леп дан могао да изађем на дууууууууужу паузу и гледам "последње трзаје лета у Београду":cool:

Majki, u Knezu je bas lepo, toplo i suncano, bas prijatno :) Kalis je bas lep, na oko fino izgleda uvod u jesen :) Preporucujem ti da uzmes toplu cokoladu za poneti u Tazze-u i da uzivas u parku na nekoj klupici :)

Чекам да ми дође колези, он ме стално цима да идемо, а ја не могу да се одвојим од Вас:), е онда ће мо на штрафту, он ће да се окреће за цицама, а ја ћу да се правим фин:hahaha:
Што се чоколаде тиче не едем ни топлу ни хладну, ни слано ни слатко, ништа бре осим неких трава и рибе не едем већ два и по месеца:(, срећа па се резултати и више него виде па не губим ентузијазам:D

Чекам да ми дође колези, он ме стално цима да идемо, а ја не могу да се одвојим од Вас:), е онда ће мо на штрафту, он ће да се окреће за цицама, а ја ћу да се правим фин:hahaha:
Што се чоколаде тиче не едем ни топлу ни хладну, ни слано ни слатко, ништа бре осим неких трава и рибе не едем већ два и по месеца:(, срећа па се резултати и више него виде па не губим ентузијазам:D

U svakom slucaju, sa tim ili bez, Kalemegdan je zaista prelep jutros :)

Majki, u Knezu je bas lepo, toplo i suncano, bas prijatno :) Kalis je bas lep, na oko fino izgleda uvod u jesen :) Preporucujem ti da uzmes toplu cokoladu za poneti u Tazze-u i da uzivas u parku na nekoj klupici :)

Kad sam jednom,u stanju neke romantike ba otisao da popijem sokic(:roll:)na klupici na Kalisu,sam,starovao me jedan ped.er,onako na finjaka:dash:
A sve vreme je tip preko puta cesljao jednog Mastifa(veliki psi:sad2:).Mastif me je gledao ocima podlivenim krvlju:sad2:
Nikad vise...:cool:

Povecali broj bodova sa 37 na 42 za prolaz, a ja imam 40 -.-
Sad cu ovih 5 dana da radim kao ludak da bih u oktobru 2 (koji je inace 25septembra) izvukao nesto!!!
Znaci juce su promenili broj bodova taman da nas zaebu pred pocetak godine!!!
Ludim!!!
Najgori dan bre :dash::dash::dash:

Povecali broj bodova sa 37 na 42 za prolaz, a ja imam 40 -.-
Sad cu ovih 5 dana da radim kao ludak da bih u oktobru 2 (koji je inace 25septembra) izvukao nesto!!!
Znaci juce su promenili broj bodova taman da nas zaebu pred pocetak godine!!!
Ludim!!!
Najgori dan bre :dash::dash::dash:
To je izivljavanje nad studentarijom, kao da nam fax ne komplikuje zivot i bez toga :roll: E, bas nije fer, stvarno.
Zato ja na Olimpu trcim - ha! :)
Nikad bila :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back