Dačić ne menja kurs

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moze da formira vladu ko god hoce sta je tu mogu-ali je jedina zakonska vlada dss-srs-sps jer su oni i pobedili,njihovi glasaci su jedno dok je lista za eu cak i da im se doda lsd manjina,a sve ostalo je prevara grdjana i protivzakonito jer su glasaci sps naljuci protivnici ds-a i to nije vlada,nego kradja glasova

Nista tu nije protivzakonito, vec je politika qurva.

Glasao sam ako te zanima za radikale i ne bih voleo da prave takvu buckuris koalicju. I nigde to nisam rekao vec bas suprotno da mi deluje da namerno udaljavaju SPS.

Pa mene iskreno ne zanima za koga si glasao.Govorim ti da je koalicija DS i SPS ocigledna.Pricacemo o tome za par nedelja.Ovo je moje misljenje i verovatno ce tako i biti.Ne uskracujem ti pravo da imas svoje.

Pa radim za onog koji vise plati.Zakon ponude i traznje.A i tebi izgleda uterali.Cija su usta punija ostaje da se vidi.

Da privedemo razgovor kraju dok ti se opet ne spoje plus i minus.
Ja ću pokušati da povežem otkud to da ti ja smetam dok se natpamećuješ sa radikalima kojima smeta ista osoba? Usput, moram malo da te i rastužim - sve moje želje se ispunjavaju - tako i ova. Dosadno u gornjem domu, providne igre u rukavicama i predvidivi potezi praznoglavih. Meni ipak zanimljivije ovde sa bagrom.
:D

Šta se svađate.sigurno ćemo dobiti novu vladuSRS-DSS-NS-SPS-PUPS + 2 poslanika Sulejmana Ugljanina,a Palma može posle da ga puši.Ne može ni on da traži previše,nije njegov nivo.
Europejci nemojte mnogo da se radujete,ode Dinkić i Đelić,Đilas i još mnogo drugih u buvaru i u političku prošlost.

Da privedemo razgovor kraju dok ti se opet ne spoje plus i minus.
Ja ću pokušati da povežem otkud to da ti ja smetam dok se natpamećuješ sa radikalima kojima smeta ista osoba? Usput, moram malo da te i rastužim - sve moje želje se ispunjavaju - tako i ova. Dosadno u gornjem domu, providne igre u rukavicama i predvidivi potezi praznoglavih. Meni ipak zanimljivije ovde sa bagrom.

To da si povladjen je tacno.Nadam se da ce se to promeniti.Pravilnikom Krstarice je zabranjeno koriscenje visew nikova.A ti ih imas nekoliko.da ih ne nabrajam.Ovo sto si forumase nazvao BAGROM je presedan.Tako si pricao i kad si prvi put smenjen.Mani se tih prica.Dosadio si i Bogu i ljudima.

moze da formira vladu ko god hoce sta je tu mogu-ali je jedina zakonska vlada dss-srs-sps jer su oni i pobedili,njihovi glasaci su jedno dok je lista za eu cak i da im se doda lsd manjina,a sve ostalo je prevara grdjana i protivzakonito jer su glasaci sps naljuci protivnici ds-a i to nije vlada,nego kradja glasova
Nema tu ništa "zakonsko" i "nezakonsko", nego razne političke kombinatorike, sve podjednako legitimne.

To da si povladjen je tacno.Nadam se da ce se to promeniti.Pravilnikom Krstarice je zabranjeno koriscenje visew nikova.A ti ih imas nekoliko.da ih ne nabrajam.Ovo sto si forumase nazvao BAGROM je presedan.Tako si pricao i kad si prvi put smenjen.Mani se tih prica.Dosadio si i Bogu i ljudima.

A tebi je ovo kao jedini nick? Što se mog statusa tiče evo opet da ti kažem - dodjem ovde jednom nedeljno tako da čak sve da me isključe na nedelju dana - ja to ne bih ni primetio!

Radim nešto veoma korisno za ovu državu a tebi ostavljam da prevedeš ovaj tekst:
http://www.24-ore.com/Shqiperia/presidenti/1802.html
Verujem da ćeš biti na nivou!

A tebi je ovo kao jedini nick? Što se mog statusa tiče evo opet da ti kažem - dodjem ovde jednom nedeljno tako da čak sve da me isključe na nedelju dana - ja to ne bih ni primetio!

Radim nešto veoma korisno za ovu državu a tebi ostavljam da prevedeš ovaj tekst:

Mewni je ovo jedini nick.I ti to dobro znas. Jadna ta drzava za koju ti radis.A za tekst da bi dobio prevod treba da platis.

problem u prevodu je taj što se ne zna tačno da li je albanski ili šiptarski pa može da dođe do problema sa slaganjem vremena,ali pokojniku laka zemlja,dok ha-nocri ne uputi protestnu notu u Tiranu da odluče konačno u vezi forumskih pravila na krsti da li su šiptari ili albanci prevodićemo sve ovo na svahili

Izvinjavam se što te prekidam u dreci, a šta je tvoj komentar konkretno i kakve veze ima sa temom? :D

konkretno tema je Re: Dačić ne menja kurs:arrow: a kurs je

Kursna lista za devize
Zemlja Važi za Oznaka Kupovni Srednji Prodajni
Evropska unija 1 evro EUR 81,0027 81,2464 81,4901
Australija 1 dolar AUD 49,3317 49,4801 49,6285
Kanada 1 dolar CAD 52,2261 52,3832 52,5403
Danska 1 kruna DKK 10,8508 10,8835 10,9162
Japan 100 jena JPY 49,4341 49,5828 49,7315
Norveška 1 kruna NOK 10,2819 10,3128 10,3437
Švedska 1 kruna SEK 8,6899 8,7160 8,7421
Švajcarska 1 franak CHF 49,9430 50,0933 50,2436
Velika Britanija 1 funta GBP 101,9157 102,2224 102,5291