Srbija se menja,lepa Mongolka predstavljace Srbiju na izboru za MISS UNIVERSE!

zemunski kej

Elita
Poruka
22.317
Svedoci smo da u nasu zemlju dolaze hiljade imigranata iz siromasnijeg dela sveta,begunaca od ratova ,radnici u potrazi za boljom platom.
Nisu svi iz kategorije socijalno ugrozenih,ima i solidno obrazovanih,talentovanih . Jedna od takvih je i lepa Mongolka Jelena Egorova,student iz Jakutska ,Rusija,sada sa pasosem Srbije.
Moj komentar je dobrodosla,lepotice!

k6Wk9kpTURBXy9mOWY1ODdkM2RkMzNkOTRjZDliNzgyZjU3NTE4ZjUzMi5qcGeRkwLNAp4A3gABoTAF
8svk9kpTURBXy9lOWMzMWYxOWEyNzQzMjA1ZDEwMzE1YjU0ZDBjNjM4YS5qcGeRkwLNAp4A3gABoTAF

Аласти опижђен !!! :fdlan:
Evo i laprdala od nikuda 🤣
Nego Mistični, kako ti kao teška srbenda prihvaćaš činjenicu da je neki tamo izdajnički žiri odlučio uzeti Mongolku za predstavnicu Srbije dok paralelno imate toliko domaćih ljepotica koje su 5 puta ljepše od ove? :per:

Svedoci smo da u nasu zemlju dolaze hiljade imigranata iz siromasnijeg dela sveta,begunaca od ratova ,radnici u potrazi za boljom platom.
Nisu svi iz kategorije socijalno ugrozenih,ima i solidno obrazovanih,talentovanih . Jedna od takvih je i lepa Mongolka Jelena Egorova,student iz Jakutska ,Rusija,sada sa pasosem Srbije.
Moj komentar je dobrodosla,lepotice!

k6Wk9kpTURBXy9mOWY1ODdkM2RkMzNkOTRjZDliNzgyZjU3NTE4ZjUzMi5qcGeRkwLNAp4A3gABoTAF
8svk9kpTURBXy9lOWMzMWYxOWEyNzQzMjA1ZDEwMzE1YjU0ZDBjNjM4YS5qcGeRkwLNAp4A3gABoTAF
Otvorio sam tu temu prije tebe.

Па докле више тих Тенејевих комплакса и митологија ... :fdlan:
Gdje ti je tu sad točno mit? 🤣
Jedino može bit da je tvoje mišljenje kako nemate 5 puta ljepših domaćih djevojaka? Želiš reći da je tebi mit da ima ljepših srpkinja od mongolke?

Moj komentar je dobrodosla,
No Sta no dobrodosla

Pa i Ganki će bit na pretek dogodine kad vam dođe onih 300k kaj ne?
Oni žive uglavnom u nekom svom svjetu, izolovano su društvo. Plus su neradnici, onda slabo obrazovani ili čak nepismeni. Zato ih ni nema niđe osim u gradskoj čistoći, gradskom zelenilu i na estradi u vidu folk i turbo folk pjevač i pjevačica. Džipsije doktore, advokate, učitelje, vrhunske sportiste, inžinjere, automehaničare, zidare, pekare, manekene/manekenke itd. u Srbiji nemereš naći.

Oni žive uglavnom u nekom svom svjetu, izolovano su društvo. Plus su slabo obrazovani ili čak nepismeni. Zato ih ni nema niđe osim na estradi u vidu folk i turbo folk pjevač i pjevačica. Džipsije doktore, advokate, učitelje, vrhunske sportiste, inžinjere, automehaničare, zidare, pekare, manekene/manekenke itd. u Srbiji nemereš naći.
Znaš i sam da kroz stotine godina može doći do asimilacije dva različita naroda.. Ti Cigane vidiš samo po njihovim naseljima i u straćarama, ali imaj na umu da ih je danas i jako puno među tim doktorima, odvjetnicima, učiteljima itd. If you know what I mean :per:

Ni van Srbije, uzgred prosecan IQ im je 80 i manje tako da nije ni cudo.
U gradskoj čistoći su sve Cigani, a ima ih dosta i u gradskom zelenu. To su jedine iznimke da oni rade normalne/poštene poslove u većem broju. Ostali (većina) skupljaju sekundarne sirovine, kradu i primaju socijalnu pomoć.

Back