Dačić ne menja kurs

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako ako izraduj se i ponadaj se jos malo da ce tvoji da formiraju vladu ali nemoj posle da se razocaras previse kad vidis krajnji ishod! :lol:

vi demokrate meni niste jasni. ne prodje jedan dan da SPS ne formira u nekom gradu srbije koaliciju na lokalu sa DSS i SRS . I vi se i dalje nadate pored toga da ce oni sa vama u vlast :lol:

mislim baki sine, mnogo si veliki optimista :mrgreen:

ajd objasni mi zasto SPS formira koalicije sa DSS i SRS-om u ogromnoj vecini opstina u srbiji ako ce vec sa vama u vladu?

druze ovi tvoji zuti lopingeri mogu komotno da broje unazad dane do robije 10,9,8,7..... :lol:

ti si tipican primer coveka koji zivi u iluziji i bezi od realnosti citajuci novosti,jel si ti cuo Dacica da je protiv ponistavanja SSp i jel ti mislis da ce iz SRS a prvenstveno iz DSS da pojedu sva govna koja su posrali i da kazu SSP je ok me necemo da ga ponistavamo,ko ima bar malo mozga sve mu je jasno,da ne navodimo uopste druge stvari,a ti i dalje nastavi da zivis u iluziji i nastavi da citas Novosti,Politiku i Kurir samo kazem nemoj da se posle previse razocaras !

vi demokrate meni niste jasni. ne prodje jedan dan da SPS ne formira u nekom gradu srbije koaliciju na lokalu sa DSS i SRS . I vi se i dalje nadate pored toga da ce oni sa vama u vlast :lol:

mislim baki sine, mnogo si veliki optimista :mrgreen:

ajd objasni mi zasto SPS formira koalicije sa DSS i SRS-om u ogromnoj vecini opstina u srbiji ako ce vec sa vama u vladu?

vlast na lokalu i na republici je skroz druga stvar a ja sam ti iznad naveo zbog cega da se ne nadas!

ti si tipican primer coveka koji zivi u iluziji i bezi od realnosti citajuci novosti,jel si ti cuo Dacica da je protiv ponistavanja SSp i jel ti mislis da ce iz SRS a prvenstveno iz DSS da pojedu sva govna koja su posrali i da kazu SSP je ok me necemo da ga ponistavamo,ko ima bar malo mozga sve mu je jasno,da ne navodimo uopste druge stvari,a ti i dalje nastavi da zivis u iluziji i nastavi da citas Novosti,Politiku i Kurir samo kazem nemoj da se posle previse razocaras !

pa? SSP i nece uopste biti ponisten. samo nece biti ratifikovan sto ti dodje na isto.

vlast na lokalu i na republici je skroz druga stvar a ja sam ti iznad naveo zbog cega da se ne nadas!

a sta ti mislis da su biraci sps-a debili neki koji ce da prihvate politicko prostituisanje vrha stranke?

vidis politicka prostitucija moze da bude kratkorocno korisna al dugorocno to ti garantuje let ispod cenzusa. za vise informacija pogledati pod primer vuka draskovica i SPO-a...

pa? SSP i nece uopste biti ponisten. samo nece biti ratifikovan sto ti dodje na isto.

e pa nije bas isto,a i kad uzmes i pricas u kampanji da ces da ga ponistis cim dodjes na vlast i onda kad dodjes kazes neka ostane SSP necemo da ga ponistimo ipak on ne valjda ali necemo da ga ponistimo,pa daj bre nema nista od toga.

a sta ti mislis da su biraci sps-a debili neki koji ce da prihvate politicko prostituisanje vrha stranke?

vidis politicka prostitucija moze da bude kratkorocno korisna al dugorocno to ti garantuje let ispod cenzusa. za vise informacija pogledati pod primer vuka draskovica i SPO-a...

kazem ti nastavi da zivis u iluziji,nacicemo se ovde kad bude formirana vlada pa cemo da vidimo,samo ti kazem da se ne razocaras previse!

u pravu je young,nema ništa od te vlade,mnogo očekujete od ivice,kvarnog lika,koji je sad za euro integracije a stranka mu je pravila neku uniju sa rusijom i belorusijom i ratovala sa nato paktom ili palme koji je bio u arkanovoj stranci a sada je došao na poziciju ldp-a da kritikuje demokrate što povlače ambasadore,gledaju svoj interes,znaju da su radikali teski igrači a demokrate mogu da vrte kako hoće

Не знам шта ће урадити та коалиција око СПС - али слушао сам радио Фокус, масовно се јављају чланови СПС-а и иду дотле да ће тражити смену руководства и да ће направити хаос уколико се руководство СПС одлучи за коалицију са ДС-ом... видећемо врло брзо...

Не знам шта ће урадити та коалиција око СПС - али слушао сам радио Фокус, масовно се јављају чланови СПС-а и иду дотле да ће тражити смену руководства и да ће направити хаос уколико се руководство СПС одлучи за коалицију са ДС-ом... видећемо врло брзо...

a kako će tražiti smenu rukovodstva ako je rukovodstvo za koaliciju?
a sta će biti sa sps i palmom kroz dve godine sto se tiče glasača oni o tome ne razmišljaju,interesuje ih samo vlast

a sta će biti sa sps i palmom kroz dve godine sto se tiče glasača oni o tome ne razmišljaju,interesuje ih samo vlast

Мислим да они имају право да траже ванредне изборе унутар странке - бар тако кажу...

e pa nije bas isto,a i kad uzmes i pricas u kampanji da ces da ga ponistis cim dodjes na vlast i onda kad dodjes kazes neka ostane SSP necemo da ga ponistimo ipak on ne valjda ali necemo da ga ponistimo,pa daj bre nema nista od toga.

kazem ti nastavi da zivis u iluziji,nacicemo se ovde kad bude formirana vlada pa cemo da vidimo,samo ti kazem da se ne razocaras previse!
a da li su glasači ds-a znali da će im stranka u koaliciju sa sps?oni nisu prevaranti?

u spsu je struja hardline spsovaca koju predvode bijelica, vulin i vucelic, izgubila na unutarpartijskim izborima od ivice & co , sve u svemu ako udju u koaliciju sa DS-om SPS ce otici ispod cenzusa tj prestace da postoji i doci ce do revolucije u toj stranci .

Svi SPS-ovci koje ja znam mrze lopove iz DS-a iz dna duse, jer su DS-ovci bili ti zlikovci koji su uhapsili predsednika njihove stranke, ubili ga u Hagu i pustali balone kada se isti sahranjivao u Srbiji :rtfm:

Koaliciju sa DS-om biraci SPS-a vrhu stranke nikada nece moci i ne mogu da oproste....

Poslednja izmena:

pa moci ce da traze smenu i vanredni kongres partije zbog izdaje programa stranke, zbog izdaje ideala slobodana milosevica i sklapanje koalicije sa strankom NATO pakta u srbiji zvan om DS :tajna:

radio fokus:heart::mrgreen::lol:
to ti je merodavno k'o teme na krstarici:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back