- Poruka
- 20.959
Niko ne tera DS da ostane na vlasti.![]()
Radikali će pružiti snažan otpor svakoj ponudi ministarskog mesta.
Ako ih ipak budu naterali uradiće isto što i Toma Grobar - furnućr posle dva dana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niko ne tera DS da ostane na vlasti.![]()
Ako ih ipak budu naterali uradiće isto što i Toma Grobar - furnućr posle dva dana.
![]()
A kako to zakljucujes?
![]()
Pa ako je politika neke stranke takva da zele da promene nesto u zemlji, to jedino mogu ako imaju vlast zar ne?
He,he...Ex moderator i njegovi komentari.Sta jke pisac hteo da kaze?
Pitao sam te iz cega zakljucujes da su radikali zeljni vlasti, ali nema veze... A kako doci do vlasti? Pustiti bagru da sama sebe pokopava i da se medjusobno svadja.
zagonetna reč - "furnuće".
Zamalo da osvojite 80.000
Ti se zajebavas ali ta taktika je vise nego dobra. Pustiti budale da sami prave greske, i okoristiti se na kraju.

Bolje da ga promeni, pa cemo opet da bijemo nove komunjare.
Sacuvaj ih za sebe, ostao si bez funkcije.Nije lepo otimati ti iz usta.
Pa to je ocigledno da su zeljni vlasti.Valjda je jasno da svaka politicka partija ima neki cilj, a to je vlast.Objasnila sam ti u predjasnjem postu .Ne znam sta ti nije jasno.Radikali ce tesko da se uvale u neku fotelju...
Ma ocigledna je koalicija DS i SPS.Dosta vise natezanja.
Znači lelemudate po skuštini samo zbog para a ne radite ništa da ne bi slučajnoi napravili grešku zbog koje ćete ostati bez para?
Hm...
Ko ono reče - "Dok u Srbiji bude bilo 30% budala moja budućnost je sigurna"?
a kad ste ih to bili i cime cete da bijete?
Pa nazalost ono sto ne bi trebalo da se desi je koalicija DS i SPS.To je najveca ironija.Toliko smo se borili protiv politike SPS, da bi nekoliko godina kasnije plakali Dacicu na ramenu.Ironija...
Sad možeš slobodno da prevodiš albanske natpise, to donosi više para i svašta u usta.
Ma radikali su veciti gubtnici, ali nikao to da shvate.
Iz cega je ocigledno pitam te ponovo. Mislis da je Seselj glup covek pa slucajno izvaljuje one stvari u Hagu? Mislis da slucajno SRS pozuruje SPS?
A od ostalih se razlikuju po tome sto ne zele vlast po svaku cenu i na svaki nacin, vec mnogo pametnije sto ce vreme pokazati.
pa ti im reci,valjda ce da shvate kada im ti otvoris oci
Ma jel stvarno mislis da ce Dacic sastaviti vladu s radikalima?
moze da formira vladu ko god hoce sta je tu mogu-ali je jedina zakonska vlada dss-srs-sps jer su oni i pobedili,njihovi glasaci su jedno dok je lista za eu cak i da im se doda lsd manjina,a sve ostalo je prevara grdjana i protivzakonito jer su glasaci sps naljuci protivnici ds-a i to nije vlada,nego kradja glasova