Dačić ne menja kurs

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitao sam te iz cega zakljucujes da su radikali zeljni vlasti, ali nema veze... A kako doci do vlasti? Pustiti bagru da sama sebe pokopava i da se medjusobno svadja.

Pa to je ocigledno da su zeljni vlasti.Valjda je jasno da svaka politicka partija ima neki cilj, a to je vlast.Objasnila sam ti u predjasnjem postu .Ne znam sta ti nije jasno.Radikali ce tesko da se uvale u neku fotelju...

Pa to je ocigledno da su zeljni vlasti.Valjda je jasno da svaka politicka partija ima neki cilj, a to je vlast.Objasnila sam ti u predjasnjem postu .Ne znam sta ti nije jasno.Radikali ce tesko da se uvale u neku fotelju...

Iz cega je ocigledno pitam te ponovo. Mislis da je Seselj glup covek pa slucajno izvaljuje one stvari u Hagu? Mislis da slucajno SRS pozuruje SPS?
A od ostalih se razlikuju po tome sto ne zele vlast po svaku cenu i na svaki nacin, vec mnogo pametnije sto ce vreme pokazati.

moze da formira vladu ko god hoce sta je tu mogu-ali je jedina zakonska vlada dss-srs-sps jer su oni i pobedili,njihovi glasaci su jedno dok je lista za eu cak i da im se doda lsd manjina,a sve ostalo je prevara grdjana i protivzakonito jer su glasaci sps naljuci protivnici ds-a i to nije vlada,nego kradja glasova

moze da formira vladu ko god hoce sta je tu mogu-ali je jedina zakonska vlada dss-srs-sps jer su oni i pobedili,njihovi glasaci su jedno dok je lista za eu cak i da im se doda lsd manjina,a sve ostalo je prevara grdjana i protivzakonito jer su glasaci sps naljuci protivnici ds-a i to nije vlada,nego kradja glasova

U politici je sve moguce.Ako si prato moje postove, mogao si da vidis da ja vladu DS i SPS smatram najvecom ironijom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back