Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
No, dosta više - aman, prestanite!

"Cipelićka", rekoh hvatajući je za ruku, "obrišimo tvoje očice i hajdemo...
odvešćeš me kod, znaš već koga... No, dosta plakanja, dosta, dosta",
poljubih je u obraščić, "Dosta, devojčice! Napravila si glupost, sad ispaštaj.
Ti si kriva, ne tvoj momak. No, dosta, smiri se." :heart:

Narcis fotkanje frisko kanirane kose...mamine sinoc...i moje ceveras...i pustanje shishki, tj. iste u pokusaju (ish makaze, ish...).... :malav:

Prilozi

• DSCN3796.jpg
    DSCN3796.jpg
    28,2 KB · Pregleda: 45
ti si lepa, a ja ne volim crveni odsjaj u kosi ( podseca me na Zoicu Brunclik)... samo hladne boje

:lol: :lol: :lol:
Hvala... :) ... ne volim ni ja crveni odsjaj, ali kako sam sijeda kao ovca (od mladih mi 12 godinica :mrgreen:), a imam zelju da konacno prvi put u zivotu pustim kosu, kana mi je jedina opcija...farbe mi sprze kosu...a probala sam X..."idealna" boja mi je pepeljasto smedja, smrc...

Narcis fotkanje frisko kanirane kose...mamine sinoc...i moje ceveras...i pustanje shishki, tj. iste u pokusaju (ish makaze, ish...).... :malav:

(Pogledaj, kojote, kako te prijatno i umilno gleda ovo plavo oko! Samo sto ti nije namignulo!
Pa, kako su drazesne ove dve cvste, tako cutljive i tanane bretelice!) :heart: (One, Kojo, ozivljavaju ovaj
pejsaz, i govore da se tamo negde, dole, baskare dve cvrste breskvice, a jos nize je pravi vocnjak! : P )

...ja volim crvenkastu kosu a volim bogme i plave oci...posebno sam fan udruzene kombinacije...ruku na srce tebi bi lepo pristajala bilo koja boja dok ja vec ne mogu da biram a nije da ne bih volela...

Hvala. :) Mislim da vise djeluje na tako na slici, nije mi ten zahvalan da iznesem bas sve boje...periodicno "bukne", a mi se npr. crveni odsjaj moze samo sa cibama slagati... :rumenko: ...:lol:...

mamina boja mi se malo vise dopada
a ti si lepa kao i uvek

Hvala. :) I meni je bolja mamina, narandzasta...plus sto sa 60 i kusur ima ten k`o flis papir i bore jedva primjetne, a ja ne povukoh genetiku na nju... :dash:

iako ne volim kanu, niti te crvene farbe i nijanse, ova tvoja mi se sviđa... posebno taj odsjaj koji me asocira na crno vino :ok:

Hvala. :) Ma cudna je boja, drugacija na suncu, drugacija slikana-blic...

"Ukopa" me tehduduk sa Zoricom Brunclik... :lol: ja "utripala"-tjesim se da mi na Suncu vise shmeka kosa na Juliu Roberts... :zcepanje:

`vako nesto... :rumenko:

juliaroberts_narrowweb__300x450,0.jpg
Pogledajte prilog 173756

Elem, zaFaljujem i svima za rep. i komentare...:heart:... isplatilo se drzanje "blata" 4h na glavi...al i ribanje kupatila poslije... :mrgreen:

Shushu, lijepa, zgodna, sve..., ali oci...imas pogled koji plijeni. :aha:

(Pogledaj, kojote, kako te prijatno i umilno gleda ovo plavo oko! Samo sto ti nije namignulo!
Pa, kako su drazesne ove dve cvste, tako cutljive i tanane bretelice!) :heart: (One, Kojo, ozivljavaju ovaj
pejsaz, i govore da se tamo negde, dole, baskare dve cvrste breskvice, a jos nize je pravi vocnjak! : P )

Ish, mislim za ovakav komentar, sta reci, a ne... :rumenko: ... :rumenko: .... :rumenko: .... ( i pasti na trepuske i iz tog polozaja namignuti, naraFski ;) )
Hvala K. :heart:

eregeta, a sto si seda?
vukovar jedna prica or vot? :sad2:

Povukla na tatine :malav:, a moz` bit` i stres koju godinicu ubrzao... ;)

Hvala. :) Mislim da vise djeluje na tako na slici, nije mi ten zahvalan da iznesem bas sve boje...periodicno "bukne", a mi se npr. crveni odsjaj moze samo sa cibama slagati... :rumenko: ...:lol:...

Hvala. :) I meni je bolja mamina, narandzasta...plus sto sa 60 i kusur ima ten k`o flis papir i bore jedva primjetne, a ja ne povukoh genetiku na nju... :dash:

Hvala. :) Ma cudna je boja, drugacija na suncu, drugacija slikana-blic...

"Ukopa" me tehduduk sa Zoricom Brunclik... :lol: ja "utripala"-tjesim se da mi na Suncu vise shmeka kosa na Juliu Roberts... :zcepanje:

`vako nesto... :rumenko:

juliaroberts_narrowweb__300x450,0.jpg
Pogledajte prilog 173756

Elem, zaFaljujem i svima za rep. i komentare...:heart:... isplatilo se drzanje "blata" 4h na glavi...al i ribanje kupatila poslije... :mrgreen:

Shushu, lijepa, zgodna, sve..., ali oci...imas pogled koji plijeni. :aha:

...meni je bas lepa ta boja...godinama sam kanirala kosu 2x godisnje i uvek bila zadovoljna, em lepo izgleda, em kana ne steti kosi vec joj poboljsava kvalitet...lepo ti stoji...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back