- Poruka
- 21.194
bems,mnogo si bre zgodna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

prva slicica je bas mutna, al` svidja mi se kosa![]()

Uh, sreco - kakvo dupence! Cekaj samo da mi se povrati (reputaciona)

Auh!Evo ja cu da se kachim opusteno, al bez turbo minitja el ga nemam u odevnom asortimanu.Ko me gadja necim trulim, vraticu mu duplo.
Pogledajte prilog 173364
da ti se pridruzimbems,mnogo si bre zgodna![]()

Ostaje mi samo da te upitam: hoces li da cirkas sa mnom, po dnevnoj svetlosti, popodnevnu kaficu?To je slikano danas po dnevnoj svetlosti dok sam cirkala jutarnju kaficu.
Mozda jer lakse utroje? Elem, Bems je NENORMALNO zgodna riba.u zabezeknucu?
moze,lakse je u dvoje
sve mi se sviđa!
divno!![]()
bems,mnogo si bre zgodna![]()

Ostaje mi samo da te upitam: hoces li da cirkas sa mnom, po dnevnoj svetlosti, popodnevnu kaficu?
Imam i svoju omiljenu kafanicu za takve drustvene susrete. Evo link pa navrati... Uh, sreco - kakvo dupence! Cekaj samo da mi se povrati (reputaciona)
moc, videces ti vec svog Koju!![]()
Evo ja cu da se kachim opusteno, al bez turbo minitja el ga nemam u odevnom asortimanu.Ko me gadja necim trulim, vraticu mu duplo.
edit: cenzurisala sam fotku
што тако брзо...ништа нисмо видели...Samo ti zezaj, al ja vec danima smisljam kako da izvedem taj manevar.
Ma kakvi minitji... kad bi mi neko garantovao da ce smeniti ministra prosvete i okolnu politicku klapu lopurdi i kad bi to ucinio ako prosetam samo u tangama po celom gradu, ladno bih to uradila.
![]()
Сада су неки нови "трендови"

ili si cowgirl ili si damica,kombinacija je totalni promasaj