Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da nebi bilo liz liz prijavljujem se da dam iskrenu analizu bemsine fotke

1.lepa haljina(malo izguzvana ali ok) lepa ogrlica,rekla bih i cizme nisu lose
2.haljina i ogrlica mogu da se sloze ali cizme nikako,one su iz neke druge price,western cizme i romanticna ogrlica mozda mogu u nekoj kombinaciji ali nikako s pamucnom haljinom pobogu:eek: ili si cowgirl ili si damica,kombinacija je totalni promasaj
3.frizura totalno demode,rasturi malo te lokne,licis na porcelansku lutku
4.zgodna jesi,i to te vadi,budi sigurna da nijedan prosecan peramikalaza nece primetiti ovo sto sam ti ja dobronamerno nagovestila(i jos sam ostavila za kraj da ne budes previse razocarana kritikom)

zakljucak:nastavi tako s dijetom ,dobro ti ide,ali pripazi malo na oblacenje i frizuru:D

pa nije krenula da modnu pistu...najbitnije je kako ti nešto stoji, a njoj to što je obukla stoji savršeno, tako da...razguli:p

pa nije krenula da modnu pistu...najbitnije je kako ti nešto stoji, a njoj to što je obukla stoji savršeno, tako da...razguli:p

ne vidim odakle ti ideja da mozes tako da mi se obracas,razguli :neutral: nosis beli mantil i pljujes na pacijente ostatke bureka preko saltera?bravo :roll:
nije bitno samo kako stoji nego da to bude jedna celina,mada sta sad ja tebi da objasnjavam,ti ionako nisi pisala to zato sto tako mislis nego da se ne bi pocelo iskreno pisati ovde na temi jer bi u tom slucaju tvoje obrve bile spomenute vise puta :D

ne vidim odakle ti ideja da mozes tako da mi se obracas,razguli :neutral: nosis beli mantil i pljujes na pacijente ostatke bureka preko saltera?bravo :roll:
nije bitno samo kako stoji nego da to bude jedna celina,mada sta sad ja tebi da objasnjavam,ti ionako nisi pisala to zato sto tako mislis nego da se ne bi pocelo iskreno pisati ovde na temi jer bi u tom slucaju tvoje obrve bile spomenute vise puta :D

a ti da si toliko iskrena stavila bi ponekad i tvoju fotku, da mi što nemamo ukusa i stila, nešto naučimo od tebe:p

p.s. ako su obrve jedino što mi se zamera, onda sam ja srećna žemska: )

i brada ko u kirk daglasa :D

Pa dobro, šta je sad ovo?!
A kad sam ja dao odmerenu kritiku to je bilo protivupravno.
Na kraju sam morao da se obučem kao neukusno odevena žena da bi mi ostao post na temi. Nisu mi dali ni ''dobar dan'' da napišem.

Nove cizme :zaljubljena: kupljene pre 3 dana i danasnja kombinejsn po zelji mog momka :lol:
Ja retko nosim helenke, ali on tripuje da mi super stoje :lol: :roll: :zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back