- Poruka
- 182
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da nebi bilo liz liz prijavljujem se da dam iskrenu analizu bemsine fotke
1.lepa haljina(malo izguzvana ali ok) lepa ogrlica,rekla bih i cizme nisu lose
2.haljina i ogrlica mogu da se sloze ali cizme nikako,one su iz neke druge price,western cizme i romanticna ogrlica mozda mogu u nekoj kombinaciji ali nikako s pamucnom haljinom poboguili si cowgirl ili si damica,kombinacija je totalni promasaj
3.frizura totalno demode,rasturi malo te lokne,licis na porcelansku lutku
4.zgodna jesi,i to te vadi,budi sigurna da nijedan prosecan peramikalaza nece primetiti ovo sto sam ti ja dobronamerno nagovestila(i jos sam ostavila za kraj da ne budes previse razocarana kritikom)
zakljucak:nastavi tako s dijetom ,dobro ti ide,ali pripazi malo na oblacenje i frizuru![]()

pa nije krenula da modnu pistu...najbitnije je kako ti nešto stoji, a njoj to što je obukla stoji savršeno, tako da...razguli![]()
pa nije krenula da modnu pistu...najbitnije je kako ti nešto stoji, a njoj to što je obukla stoji savršeno, tako da...razguli![]()
nosis beli mantil i pljujes na pacijente ostatke bureka preko saltera?bravo ne vidim odakle ti ideja da mozes tako da mi se obracas,razgulinosis beli mantil i pljujes na pacijente ostatke bureka preko saltera?bravo
nije bitno samo kako stoji nego da to bude jedna celina,mada sta sad ja tebi da objasnjavam,ti ionako nisi pisala to zato sto tako mislis nego da se ne bi pocelo iskreno pisati ovde na temi jer bi u tom slucaju tvoje obrve bile spomenute vise puta![]()

ne vidim odakle ti ideja da mozes tako da mi se obracas,razgulinosis beli mantil i pljujes na pacijente ostatke bureka preko saltera?bravo
nije bitno samo kako stoji nego da to bude jedna celina,mada sta sad ja tebi da objasnjavam,ti ionako nisi pisala to zato sto tako mislis nego da se ne bi pocelo iskreno pisati ovde na temi jer bi u tom slucaju tvoje obrve bile spomenute vise puta![]()
nisam ja ovde dosla da vas ucim,ucite se same
a sad cao,odoh u djir

nisam ja ovde dosla da vas ucim,ucite se same
a sad cao,odoh u djir

...u bre...ocerupace te...bolje bezi glavom bez obzira![]()

prva slicica je bas mutna, al` svidja mi se kosa![]()
da nebi bilo liz liz prijavljujem se da dam iskrenu analizu bemsine fotke
D
Ali dobro mi je stajalo, moram da priznam.
Pa dobro, zgodnom čoveku sve dobro stoji.

Ma ne sikiraj se ti za mene.ma samo pazi da se ne uneseš mnogo u ulogu...
Da, da, to je to. Svi mi kažu kako vodim ljubav s kamerom.nije sto ti je stajalo- vec sto umes pozirati
rodjen za kameruuuuu sam jaaaaa
Da, da, to je to. Svi mi kažu kako vodim ljubav s kamerom.

Ma ne sikiraj se ti za mene.
Da, da, to je to. Svi mi kažu kako vodim ljubav s kamerom.

kupljene pre 3 dana i danasnja kombinejsn po zelji mog momka

![]()
![]()
Nove cizmekupljene pre 3 dana i danasnja kombinejsn po zelji mog momka
![]()
Ja retko nosim helenke, ali on tripuje da mi super stoje![]()
![]()
![]()

Nove cizmekupljene pre 3 dana i danasnja kombinejsn po zelji mog momka
![]()
Ja retko nosim helenke, ali on tripuje da mi super stoje![]()
![]()
![]()
Meni se ovo uopste ne svidja. Ne idu helanke na tvoju visinu i gradju,naoricto na ove cizme koje te skrate jos vise. Bolje da nosis suknjice.

kad sam mu u onome prelepa