Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У Чачку било сјајно, величанствено!
П.С. Знам да само љаксе носе цвикере на вр' главе, али ја без ,,сунчаница'' не мрдам, јер никад не знам кад ће ми затребати (чак и у затвореној просторији), а на глави су ми најсигурније. С обзиром на то да их имам 20 година на глави, постале су ми заштитни знак. :)

...takoreći-sastavni deo tebe!

BTW-nazire li se kraj štrajka??! Deca dolaze ranije iz škole, ne mogu neke stvavi da pozavršavam po kući...:lol: Mislim- mm i ja zajedno...
Da znas..ode u 8 dodje u 10.30h.
A inace otac deteta koji je juce isao po nju u skolu se zaprepastio da su prosvetari jos u strajku...pa je meni ( ne znam samo zasto meni) odrzao bukvicu kako bi eto i oni mogli da obustave rad na minimum..da operisu samo ono sto je hitno, ali kako bi dobili otkaze vec sledeci dan a na njihovo mesto bi bez problema doslo deset zeljnih te pozocije tj.tog radnog mesta..bla bla..
Mislim se ja obustavi sta hoces, nemoj da operises, nemoj nista, ja sam ti bivsa i nisam vise duzna da slusam kako je tezak taj hleb sa sedam kora...;)

sliku svoju ljubim....
abcd0011l.jpg
[/URL][/IMG]

Mileva,
gde si nasla ovo cebence za kravicom? :zaljubljena:

У Чачку било сјајно, величанствено!
П.С. Знам да само љаксе носе цвикере на вр' главе, али ја без ,,сунчаница'' не мрдам, јер никад не знам кад ће ми затребати (чак и у затвореној просторији), а на глави су ми најсигурније. С обзиром на то да их имам 20 година на глави, постале су ми заштитни знак. :)

to me podseti na komšiju koji u sred noći nosi cvikere za sunce (na očima, ne na glavi :D) :eek:
jednom smo se, u neko zlo noćno doba, sreli u liftu - dobro veče, dobro veče - al on svoje cvikere ne skida :lol:

Mileva,

da prostiš, meni to liči na spavaćicu :think:

to me podseti na komšiju koji u sred noći nosi cvikere za sunce (na očima, ne na glavi :D) :eek:
jednom smo se, u neko zlo noćno doba, sreli u liftu - dobro veče, dobro veče - al on svoje cvikere ne skida :lol:

Тако можеш и мене да сретнеш, ако ми смета светло, не могу да их скинем, макар то било у лифту! Шта да радим, било је другачије... и боље је овако, видим, макар и кроз сунчане, него док нисам видела, кроз ,,пепељаре''
П.С. Мало ми је заморно да свима редом пишем да су ми очи оперисане...

Тако можеш и мене да сретнеш, ако ми смета светло, не могу да их скинем, макар то било у лифту! Шта да радим, било је другачије... и боље је овако, видим, макар и кроз сунчане, него док нисам видела, кроз ,,пепељаре''
П.С. Мало ми је заморно да свима редом пишем да су ми очи оперисане...

a, pa to je drugo... ovo je bilo čisto zbog mode :lol:

Mileva,

ma ne...to je spavacica

erotika ba....:zper::zper:

Ma jok. Ovo je torta ''Lenja domatjica'' iliti redjanje keksa, zamrznutog votja i gusto umucenog slaga. Ne seche se, nego se jede kashikom...i uglavnom za jednu noc. :manikir:

draga
torta se ne zove losa domacica, vec poslovna zena

mislim kraca verzija uspesne, prezauzete zene, majke......
kakva crna lenjost:mrgreen::mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back